Aćimo 1144 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i panda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan zmem teneru? ne, ja drzim do sebe ;D Chime to drzis do sebe? Roze vespicom.. Je li ste se dogovorili ko otvara paradu prekosutra? Ti ili onaj dlakavi trandza sa ponikom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Si probo? Pricas iz iskustva? sta? da uzmem teneru? ne, ja drzim do sebe ;D mz ce uvek biti klasika sto se tice dizajna... kao i gs 500,cb500,cb750,cb svenfifty... vidi, MZ ni u vreme dok se proizvodio nije bio klasika, a bojim se da nikada nece ni biti, u poredjenju sa njim jawa i iz planeta 4 su izgledali ko avioni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan zmem teneru? ne, ja drzim do sebe ;D Chime to drzis do sebe? Roze vespicom.. Je li ste se dogovorili ko otvara paradu prekosutra? Ti ili onaj dlakavi trandza sa ponikom? organizatori su najavili tebe i bokilica, nemojte da ih izneverite ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Su pricali stobom? Mi s tem neamo nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kao i panda... koji auto moze 160 preko kaldrme????? sluzbeni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Su pricali stobom? Mi s tem neamo nista. objavili u svim medijima, cak su vam i podrum dobrodolice spremili, culi da vi to volite ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Su pricali stobom? Mi s tem neamo nista. objavili u svim medijima, cak su vam i podrum dobrodolice spremili, culi da vi to volite ;D koliko ja vidim,ti si bas upucen u sve to oko parade... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan objavili u svim medijima, cak su vam i podrum dobrodolice spremili, culi da vi to volite ;D Si to citao u decije novine ili BNTE3 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Su pricali stobom? Mi s tem neamo nista. objavili u svim medijima, cak su vam i podrum dobrodolice spremili, culi da vi to volite ;D koliko ja vidim,ti si bas upucen u sve to oko parade... ;D informisanost je kluc svega, da bi mogao kvalitetno da diskutujes sa ne istomisljenicima moras da posedujes informacije, zato vi ovde i prolazite kako prolazite, jer ste ne upuceni ili poluinformisani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan objavili u svim medijima, cak su vam i podrum dobrodolice spremili, culi da vi to volite ;D Si to citao u decije novine ili BNTE3 ? vidim ja da si ti zakucao na zeki i kekecu, citaj malo i novine za odrasle ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Su pricali stobom? Mi s tem neamo nista. objavili u svim medijima, cak su vam i podrum dobrodolice spremili, culi da vi to volite ;D koliko ja vidim,ti si bas upucen u sve to oko parade... ;D informisanost je kluc svega, da bi mogao kvalitetno da diskutujes sa ne istomisljenicima moras da posedujes informacije, zato vi ovde i prolazite kako prolazite, jer ste ne upuceni ili poluinformisani eto ti vidis,a ja mislio godine iskustva,km,piva,druzenja... ti sve procitas u novinama... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste prsli skroz na skroz. Kawasaki KLR zakon ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Su pricali stobom? Mi s tem neamo nista. objavili u svim medijima, cak su vam i podrum dobrodolice spremili, culi da vi to volite ;D koliko ja vidim,ti si bas upucen u sve to oko parade... ;D informisanost je kluc svega, da bi mogao kvalitetno da diskutujes sa ne istomisljenicima moras da posedujes informacije, zato vi ovde i prolazite kako prolazite, jer ste ne upuceni ili poluinformisani eto ti vidis,a ja mislio godine iskustva,km,piva,druzenja... ti sve procitas u novinama... :D pitao si za paradu, to je iz novina, zamisli sramotu da nisam informisan, kako bih znao da su gile i bokilic VIP-ovci i da ih tretiram kao obicne dajguze, to nikada sebi ne bi oprostio ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj VIP-ovci sad malo da ti se !"#$%&/("#$% ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj VIP-ovci sad malo da ti se !"#$%&/("#$% ! ! ! eto! kako ne turi sliku nekih obucenih sa oruzijem nego ove golace ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan da vidimo da li ce da se primish.. Goso posmatramo te.. izucavamo.. Ako vidimo ijednu roze vespicu na paradi znacemo da si se zamaskirao i aftomatski letis sa foruma ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da vidimo da li ce da se primish.. Goso posmatramo te.. izucavamo.. Ako vidimo ijednu roze vespicu na paradi znacemo da si se zamaskirao i aftomatski letis sa foruma ! ;D video sam ja da me posmatrate, ali nisam ja iz te price ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ! Odma ti mislish na *onaj* nacin posmatranja.. sram te sede kose, vulgarnostima nikad kraja kod vas Trafikanijanca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jeste da imas sranje motor, ali svaka cast, jedini branis cast kofe koju vozis, ovi ostali se zavukli u misije rupe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gile je extreman u svemu, mlad dečko, polako. Ali ti brate skidam kapu, voliš to čudo više nego svi ostali tarabaši zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 8, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jeste da imas sranje motor, ali svaka cast, jedini branis cast kofe koju vozis, ovi ostali se zavukli u misije rupe ;D ma cujem da si spremio neki megafon za paradu goso,mislim znamo mi da imas roze vespicu,nemora da se istices bas u tu guzvu... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jeste da imas sranje motor, ali svaka cast, jedini branis cast kofe koju vozis, ovi ostali se zavukli u misije rupe ;D ma cujem da si spremio neki megafon za paradu goso,mislim znamo mi da imas roze vespicu,nemora da se istices bas u tu guzvu... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D skapirao sam zasto ste se uhvatili za vespu, pozajmicu ti je za paradu, ne ide da tabanas po gradu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vespa pa vespa, kao deca su ispred poslastičarnice. Gošo brate, daj im je 10-tog pa da budu mirni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Naizgled slicni, ali da li su? ??? Prosto glasanje, koji je motor bolji? U svakom slucaju po meni oba motora predstavljaju sam vrh maxi enduro motora, sem dva nedostizna(preskupi) KTM 990 adventure i R1200gs adventure i Varadero 1000 ali on nije skup, može da se nađe dosta povoljno, model posle 2002 Pa postovani bajkeri, nek glasanje pocne ;D Moj glas ide za XTZ750 Super tenere 1:0 mali EDIT prvog posta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...