zextreme 1319 Napisano Octobar 3, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, mogu ja sa tobom da posvedočim da je ST-varno izdržala ceo put? ako može ta tvoja trabakula što da ne ;D ;D ;D mada ne sekiraj se, mi sa ST uvek nosimo alat za naše prijatelje sa Afrikama ;D ;D ;D Valja taj alat i za Cagivu... imam i dokumentovano!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Šta su drugarčine. Pošto ja alat ne nosim, zahvaljujem na podršci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1319 Napisano Octobar 4, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Ti prvo sa tim sarenim traktorom da uvezbas do trafike i nazad!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vežbao i vežbao.... ali mi dosadilo da se vozim u krug. Pošto Popsy nosi alat, idem sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1319 Napisano Octobar 4, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma de ces sa STom u voznju bwe?!? Ima da ti otpadnu nalepnice kad Popsy prozvizdi pored tebe!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si znao da hoću da skidam one odvratne nalepnice? Neka, ako može tako da se skinu super, ali ako ne, skidaš ih ti ručno. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1319 Napisano Octobar 4, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu sa brusilicom da ti uradim filigranske radove... ima da bude ko lutka, u odnosu na sadasnje stanje!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš, napravićeš da liči na tvoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuuh............ 4 ujutro, ja budan. Sanjao sam da sedam na ST ..... leleeeee, kakav košmar!!! Sad ne mogu da spavam... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi ovu sanjao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kada budan spavas..onda si u bunilu.. Jagar, ti buncas u bunilu..probudi se ;D Surava realnost je da vozis sanitetsku tarabu.. A Gosa na SuZuMunZeta udario, skoro da ga je razbio..al u urcu! Mali provalio oma zasta mu motor sluzi.. Goso, od zastave deset koraka u desno, kamen oko vrata i baj bluc baj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Goso od zastave deset koraka u desno..kamen oko vrata i baj bluc baj.. suZMan te nacisto izvalio.. Jager budan spava i bunca u bunilu.. Nazalost brate istina je surova.. da vozis sanitetsku tarabu zvana africa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Kada budan spavas..onda si u bunilu.. Jagar, ti buncas u bunilu..probudi se ;D Surava realnost je da vozis sanitetsku tarabu.. A Gosa na SuZuMunZeta udario, skoro da ga je razbio..al u urcu! Mali provalio oma zasta mu motor sluzi.. Goso, od zastave deset koraka u desno, kamen oko vrata i baj bluc baj ;D podeli to sto konzumiras sa ostalima da i nama bude lepo kao i tebi, realno , svako drugi bi se o granu okacio da ima takav motor, a ti veseo i ponosan, to ne moze na "suvo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, Kepo, pobratime, čija je ta kangrba?!? A ti, Gile, da naučiš malo bolje da koristiš Photoshop... Mada, za jednog teneraša i to je vrh korišćenja moderne tehnike... Ne može tvoj majušni mozgić ni da skonta to bolje... Da imaš mozga ne bi vozio to što voziš... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam brate fotoshop shvati to aman !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Paint brush je iz raja izašao za tarabaše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Ma i ja sam se izleteo.... gde bre on da shvati kako se uopšte Photoshop i instalira.... svašta od mene... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Alo prijatelju, pa ja ni komp nemam... ja sam prikacen na NET preko Wirelles uredjaja koji je fabricki na Tenerama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, brate... pored klavira, sintisajzera i truba, Yamaha počela i WiFi rutere da pravi!! HAhahahHAHAHH Eeeeee, Gile, ulepšao si mi dan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne čudi me Gile, na Tenerama je sve less, wireless, oilless, suspensionless, confortless... Dobro, nije sve tako crno, ima tu puno i belog, dima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Vama je samo krivo sto imamo bolje motore od vas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Vama je samo krivo sto imamo bolje motore od vas.. i ti si poceo da savijas kasike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vama je samo krivo sto imamo bolje motore od vas.. Da li je to Gile, inače veliki ljubitelj taraba ostao bez teksta? Ili ga muči neki problem oko istih pa nema inspiraciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Na omladince ste se navrzli fosilosi jedni.. A ovaj Gosa mora sve da zna.. iz iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...