kepo 4527 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jeste se gile zeznuo za odnos valuta, ali sto je mnogo, mnogo je. Covek ga bas pretera. sto ga pretra? daj mi zamenu za ovaj motor u ceni od 6000 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6660 Napisano Septembar 20, 2010 Enduraš, 6507 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kepo al' si ti inficiran maligno, nema ti leka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Voleim i ja Africu, al 6000 eura volem više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kepo al' si ti inficiran maligno, nema ti leka ;D ne, ozbiljno te pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6660 Napisano Septembar 20, 2010 Enduraš, 6507 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ktm 950 adventure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=13900&makeModelVariant1.modelDescription=950%2Badventure&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2001-01-01&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&minMileage=20000&maxMileage=30000&customerIdsAsString=〈=de&id=134026564&pageNumber=1 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=africa%2Btwin&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2001-01-01&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&minMileage=20000&maxMileage=30000&customerIdsAsString=〈=de&id=135304737&pageNumber=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6660 Napisano Septembar 20, 2010 Enduraš, 6507 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tu su negde sa cenom, ima i jeftinijih ktm-a i skupljih afrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tu su negde sa cenom, ima i jeftinijih ktm-a i skupljih afrika. aco, to je to i dalje verovatno nema. za tu lovu, taj kvalitet i tu namenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma bre http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=133516434&pageNumber=2 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 20, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I Popsy je inficiran maligno !! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ma bre http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=133516434&pageNumber=2 ;D ;D ;D To popsy objasni ljudima neke stvari i kako stoji situacija.. africa nema specijal edition kolko ja znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, prećera ga, Popsy! To što si našao je samo izuzetak koji potvrđuje pravilo, a to je da su te vaše kante toliko očajne, da se napolju dele džabe uz novi kineski skuter... Ajde priznaj sad, koliko si tražio ovaj oglas?? Dan? Dva? Nedelju dana? ;D ;D @Gile E pa vidiš, SVAKA Afrika je "Special edition" već fabrički. Ovaj u oglasu stavio Conti Trail Attack i odma "specijalna džidži-midži" tenera..... MA, DAJ! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 20, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je jageru reci im !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan lako je sad Jageru da galami u jednom momentu sedimo mi pod jabukom ispred kuce i on se okrece a oko njega sve Super Tenerasi ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ma bre http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=133516434&pageNumber=2 ;D ;D ;D To popsy objasni ljudima neke stvari i kako stoji situacija.. africa nema specijal edition kolko ja znam Pa HONDA nije imala potrebu za special edition kada je sve vrh na njoj. Yamaha je već tu plivala u mutnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Gile E pa vidiš, SVAKA Afrika je "Special edition" već fabrički. Ovaj u oglasu stavio Conti Trail Attack i odma "specijalna džidži-midži" tenera..... Jageru ne lupaj molim te, ti vasi velosipedi mogu samo "Special Djubra" da budu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan lako je sad Jageru da galami u jednom momentu sedimo mi pod jabukom ispred kuce i on se okrece a oko njega sve Super Tenerasi ;D ;D ;D ;D ;D Ali sam zato časno odbranio afrikanske boje, moraš priznati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Septembar 20, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma bre http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=133516434&pageNumber=2 ;D ;D ;D To popsy objasni ljudima neke stvari i kako stoji situacija.. africa nema specijal edition kolko ja znam Pa HONDA nije imala potrebu za special edition kada je sve vrh na njoj. Yamaha je već tu plivala u mutnom. Ti sto ne mozes da razlikujes Africu od Tenere imas zabranu pisanja i odlaska u WC 3.2 dana!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan lako je sad Jageru da galami u jednom momentu sedimo mi pod jabukom ispred kuce i on se okrece a oko njega sve Super Tenerasi ;D ;D ;D ;D ;D Ali sam zato časno odbranio afrikanske boje, moraš priznati!!! Što jes jes, da vam ne bi Jagera puče bruka ne bi bilo više AT vs ST nego ST&ST ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, pa pošto priznaješ da sam ih i ODBRANIO, onda smo se jednoglasno dogovorili ko je pobednik ovog ATvsST!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 20, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan lako je sad Jageru da galami u jednom momentu sedimo mi pod jabukom ispred kuce i on se okrece a oko njega sve Super Tenerasi ;D ;D ;D ;D ;D Ali sam zato časno odbranio afrikanske boje, moraš priznati!!! Što jes jes, da vam ne bi Jagera puče bruka ne bi bilo više AT vs ST nego ST&ST ;D ;D ;D ;D ;D Stvar je u tome da Afriku nije tesko braniti, A ti Popsy sam sebi rupu kopas kad napadas !! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Septembar 20, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...a i Kepo kad je video da se ST gomilaju otrcao kuci po njegovu serpu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ti sto ne mozes da razlikujes Africu od Tenere imas zabranu pisanja i odlaska u WC 3.2 dana!! ;D ;D ;D ;D I ne treba da ide na WC još dugo-dugo... ja brate, svaki put kad odem na WC ispadnu dve-tri tenere... ali ih efikasno odnese voda... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ti sto ne mozes da razlikujes Africu od Tenere imas zabranu pisanja i odlaska u WC 3.2 dana!! ;D ;D ;D ;D Razlikujem ja motore, pa kako sam mogao da pogrešim, ST je pratila AT. Ali vlasnike istih nisam uspeo da prepoznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ...a i Kepo kad je video da se ST gomilaju otrcao kuci po njegovu serpu! ;D U panici covek razmislja pribrano ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...