jager 3446 Napisano Avgust 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A vala bi trebalo opet... naraslo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 20, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj hihihihi samo me interesuje šta ćeš da joj kažeš kad kupi Super Teneru ;D ;D ;D A, ne, ne, ne.... To moze burazer da kupi ili da ja njemu kupim.... Ali, ja, sebi da kupim ST?! Ma, daaaaaaaj.... I onda je mrmot zavio cokolaaadu! ;D ;D ;D Nema saaaaaaaaanseeee..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da će morati da padne indoktrinacija na indoktrinaciju ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nadalina, aj priznaj posteno pred celim auditorijumom, na cemu volis vise da se vozis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 20, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Nadalina, aj priznaj posteno pred celim auditorijumom, na cemu volis vise da se vozis? Ja- na Transalpu, naravno!!! ;D ;D ;D Haaaa! Nadalina nikad naivna bila nije... Mene- mene nece nikada uhvatiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Nadalina, aj priznaj posteno pred celim auditorijumom, na cemu volis vise da se vozis? Ja- na Transalpu, naravno!!! ;D ;D ;D Haaaa! Nadalina nikad naivna bila nije... Mene- mene nece nikada uhvatiti! OndaK, ne navijaj za Afrcku jer je Africa bull shit za TA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Citiraj Nadalina, aj priznaj posteno pred celim auditorijumom, na cemu volis vise da se vozis? Ja- na Transalpu, naravno!!! ;D ;D ;D Haaaa! Nadalina nikad naivna bila nije... Mene- mene nece nikada uhvatiti! OndaK, ne navijaj za Afrcku jer je Africa bull shit za TA! A kako ti to znas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 20, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A, pa, Afrika je Transalpova starija sestra.... I, da nisam mala za AT, nju bih taaaako posedovala! ;D Ali, sta cu... Ipak, bice TA... A, Afrika se voli! I tacka. I macka. EDIT: A i bolja je od ST... :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj A, pa, Afrika je Transalpova starija sestra.... I, da nisam mala za AT, nju bih taaaako posedovala! ;D Ali, sta cu... Ipak, bice TA... A, Afrika se voli! I tacka. I macka. EDIT: A i bolja je od ST... :-* Ta je shit, uzmi F650 pa da vidis sta je feeling ;D! Citiraj Citiraj Citiraj Citiraj Nadalina, aj priznaj posteno pred celim auditorijumom, na cemu volis vise da se vozis? Ja- na Transalpu, naravno!!! ;D ;D ;D Haaaa! Nadalina nikad naivna bila nije... Mene- mene nece nikada uhvatiti! OndaK, ne navijaj za Afrcku jer je Africa bull shit za TA! A kako ti to znas? A ti mali mars u cosak sa tom tvojom kangrbom! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Neske mora da je drmnuo 2-3 ljute..a vrucina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Neske mora da je drmnuo 2-3 ljute..a vrucina.. 2-3 gajbe, ludace ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Neske mora da je drmnuo 2-3 ljute..a vrucina.. 2-3 gajbe, ludace ;D ;D ;D ;D ;D Bolje ljute, manje goje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Manje vina, manje vina :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Uh uh malo pre sam bio kod komse, doneo neku Hondu iz inostranstva, XLV 750 kaze da je 89-90 godiste, lici na Xl-Lm ali je drugacija, crno-braon kao lutka je, takvu jos nisam video, ima i neki neobicni rezervoar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Uh uh malo pre sam bio kod komse, doneo neku Hondu iz inostranstva, XLV 750 kaze da je 89-90 godiste, lici na Xl-Lm ali je drugacija, crno-braon kao lutka je, takvu jos nisam video, ima i neki neobicni rezervoar.. ako nisi da se vratis i poklonis xlv-u 750 uz svo duzno postovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je babaroga vazdusara, a jos kardanac (to nema veze sa vasim kantama ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan HONDA JE VRH, ma koji model bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj HONDA JE VRH, ma koji model bio. Ahahahahahahahahahaaaaaa Gresis sinovac gresis... e a uvek me nasmejete vi trafikaneri, carevi ste.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan GREŠI ?!?!?! A, jeli? Pa kako greši, ajd otvori mi oči, majke ti.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja u vlasništvu i jednu Yamahu, ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj GREŠI ?!?!?! A, jeli? Pa kako greši, ajd otvori mi oči, majke ti.... ;D A to mora uz neko pragnje, nemogu ja vako na suvo alo bre, cika Jamaha menjao pelene malom Hondi dok cuclao majci sisu.. razumesh !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E sada ništa ne razumem. Oš reći da je Yamaha jeb....la kevu Hondi? Kako majke ti? Toliko strana na ovoj temi i na kraju šta je starije, jaje ili kokoška? Činjenice, po čemu Vi Teneraši mislite da je Vaša raga bolja od naše? Prvi sam pitao. A mogu i da odgovorim sa par činjenica pa Vi nastavite. Potrošnja goriva, bolja je, potrošnja ulja, bolja takođe, kvarovi... nastavi dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro dupla razlika u ceni! za RD07 mozes dve ST da pazaris.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Šta to govori? Cenu na tržištu diktira ponuda i potražnja. Veća potražnja, veća cena. Razlog potražnje za AT je kvalitet. Dalje, sledeći komentar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nije duplo bolji kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...