mile fazer 4466 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Hondin menjac je lepsi..tj klizi kao u sir ;D Za pocetak jurenje divokoza na Kepijadi 2010/II deo.. Popsy mi je spremiJo cd..da teoretski ovladam..teorijom A za dalje cemo se snaci.. Po sumama i gorama..... provjeri ulje umotoru a mogao bi ga i promjeniti s time da staviš gušce ulje u motor - bolje radi i manje škljoca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 6, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hondin menjac je lepsi..tj klizi kao u sir ;D Za pocetak jurenje divokoza na Kepijadi 2010/II deo.. Popsy mi je spremiJo cd..da teoretski ovladam..teorijom A za dalje cemo se snaci.. Po sumama i gorama..... provjeri ulje u mjenjacu a mogao bi ga i promjeniti s time da staviš gušce ulje u mjenjac - bolje radi i manje škljoca. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj i nije bash cist :-\ http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=129490558&pageNumber=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Avgust 6, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan taman sam i ja hteo da ga lepo pocastim al necu zato sto je napravljen taj dodatak za invalidska kolica, tako da svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi motor za pravu namenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jos mi je osmeh oko glave AUH Vlajko, pa sta uradi !?! ;D Aj nek je sa srecom ! A onu teoriju probaj malo po nekoj livadi, Kepo nama milosti !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Avgust 7, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko vidim ja trebace tebi kofer za tu Teneru... ;D ;D Prelazis ti polako u ove sto vole po blatu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan evo nešto za ljubitelje afrike twin. http://www.moto.it/moto-usate/honda/africa-twin-xrv-750/index.html?msg=2651252 http://www.moto.it/moto-usate/honda/africa-twin-xrv-750/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eee, bas mi je em milo, em drago sto je Vlajko kupio ST. Zaista! Sada cu ga bar imati zasto zajebavati! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sut bolan i pokrij se usima, nemo` ja da razvezem jezik ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Avgust 9, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek prvo da Vlajko podeli sa nama novostecena iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek prvo da Vlajko podeli sa nama novostecena iskustva. ST je ST a sve ostalo su ........ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko ST da dam ovo moje i da dolatim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan imam ja poniku u dobrom stanju ;D a koliko bi da doplatis za nju da te resim muke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, teneraši, gde ste se vozili ove nedelje? ;D Evo mi malo bili ovde: Inače, bolje sam da se odam, Neske me je ošišao: Pa sad izgledam ovako: ;D ;D A bili smo i na Zlatiboru: Afrika je takva da je i žene sa lakoćom voze (pazi smešak ;D ) Bili i preko Debelog brda: A Kepu, umesto u Kosjeriću, nahvatah u Petrovcu Otkrio sam fantastičan put od Podgorice prema Kolašinu! Oko 80km puta i 5 (slovima PET) automobila sam sreo usput! I još po koja usputna sličica: Ajde sad vi, braćo teneraši! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kralju i kraljice! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jager..napunio si baterije i Prozivas a? Pa samo da ti kazem da taj tvoj sporet nemoz ni da prismrdi mom.. A tvoj je duplo skuplji a nemozes ni gibanicu da ispeces Doci ce i meni inspiracija za ovu temu samo da se oporavim od danasnji 14000 tisuca krvnih zrnaca za kenjistraciju.. A doslo mi da skinem table sa cb-a..al umeju magarci da razlikuju ondu od dzamahe.. Ali zato sto ideeeeee ;D ;D ;D bruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Toooooooooooooo bre, brate Vlajko! Najzad sveža krv u ovoj ustajaloj temi! ;D ;D ;D Doci ce i meni inspiracija za ovu temu samo da se oporavim od danasnji 14000 tisuca krvnih zrnaca za kenjistraciju.. U bre.... pola cene motora za godišnju registraciju, malo li je?? ;D A doslo mi da skinem table sa cb-a..al umeju magarci da razlikuju ondu od dzamahe.. Pa naravno da umeju... Honda je HONDA! Još bi i zatvor zaglavio zbog izjednačavanja Honde i Yamahe u pokušaju... hehe ;D Ali zato sto ideeeeee ;D ;D ;D 200 u rikverc, a? ;D Posavetuj se ti samo sa Popsyjem na vreme oko ispravne tehnike guranja.... da te ne ušine u ledja, ipak, teško je to čudo.... A ljudi, primetili ste da Tenere u glavnom kupuju ljudi sa blagim (i ne samo blagim) viškom kilograma.... Eeeee, Vlajko, pa srećna ti kura mršavljenja & guranja ;D Ne kažu džabe da ljudi vremenom podetinje... a Vlajko je "bio tako kul tip" dok nije otiš'o u qrac i kupio "guralicu" .... eeee, druže moj.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, e neka si mu rekao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Al' mi rek'o ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto mene opet za CG krajem meseca ;D ;D ;D to je za nas vožnja po lokalu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1488 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 1990 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jageru jos da se istetoviras ceo i pravi si bajker ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru jos da se istetoviras ceo i pravi si bajker ;D Pa da ocelavio se nebili isao brze..ali dzaba slaba ti ergela.. Popseto..sutra u Labos da zalijemo tocak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan imam ja poniku u dobrom stanju ;D a koliko bi da doplatis za nju da te resim muke ;D jedino da kupim afriku da ti dam za to, teneru ne dam:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru jos da se istetoviras ceo i pravi si bajker ;D ;D ;D ;D ;D Jednu jedinu tetovažu koju sam imao sam skidao kod ZUBARA (!!!!) Nešto ne bih da se bodem.... A kosa će narasti Ovo je bilo onako....eto....baš mi se moglo da probam kako je Nesketu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...