Neške 30 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Odoh caskom Hondom do repetitora na Rudniku, a vi Tenerasi da bidnete dobri dok se cika Voja nevrati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 30, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si, vi bi morali da kupite one elektro, ne valja kada su prevelike razlike u snazi, treba ici postepeno na gore ;D Ali ne elektroskutere, vec elektrobicikle. Prvo na pedale, pa onda polako... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 30, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odoh caskom Hondom do repetitora na Rudniku, a vi Tenerasi da bidnete dobri dok se cika Voja nevrati ;D Donesi nam koju fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Od ovih Tenera ne mogu na red da dodjem u labaratoriju da nadgradim razne gadzete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi, imate srece sto ce Scuba i Bokilic nadziveti ta vasa sokocala, inace ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Odoh caskom Hondom do repetitora na Rudniku, a vi Tenerasi da bidnete dobri dok se cika Voja nevrati ;D Donesi nam koju fotku. Doneo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna i dosta, ja sam isao da se vozim a ne da slikam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jul 30, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast za ovu poslednju fotku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je čika Mare slikao naravno... Ume sa aparatom, ali ga hebe izbor motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan ugradjivao covek alarm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Od ovih Tenera ne mogu na red da dodjem u labaratoriju da nadgradim razne gadzete samo ti dođi na servisugrađivanje gedžeta, mi ne čekamo red, mi smo tamo zbog kafe i druženja ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan ooooooooooo, stigo voz iz Crnu goru ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jul 30, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Od Afrikanaca ne moze se udje u laboratoriju jer su im motori potpuno ispravni al trenutno ne rade!!! ;D ;D ;D 00NOTJ!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ooooooooooo, stigo voz iz Crnu goru ;D ;D ;D to znam da je popularno kod Afrikanaca da ubace motore na autovoz pa se posle duvaju po primorju "vidi došo iz Beograda a nije se ni isprljao..." ;D ;D ;D ;D ;D Mi SuperTeneraši smo stara škola, ipak bolje provozati to parčence puta ps. za par nedelja eto mene opet dole do CG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je put za Crnu goru horor kada se putuje autom, mada sa motorom je sasvim druga prica Daj jos koje slike sa izleta popsy.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, od koga si uzeo bisage. Juce me zovu bikeri iz GM i Cacka i pitaju me " Da nije neko sa BJBa izgubio PRC kofere" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan PRC koferi idu noćas za Grčku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A tako znaci, kupio si nove! Kad pre? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma nisam, nego zamena zbog puta... pošto ja ne idem u Grčku idu moji koferi a bisage meni zbog CG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ma nisam, nego zamena zbog puta... pošto ja ne idem u Grčku idu moji koferi a bisage meni zbog CG A ja se taman ponasao pa da krenemo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je put za Crnu goru horor kada se putuje autom, mada sa motorom je sasvim druga prica Daj jos koje slike sa izleta popsy.. kakav crni izlet, ovo je za ST put oko sveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Jul 30, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Super Teneru su na ceni Trafikaneri http://www.mojauto.rs/polovni-auto/469995 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 31, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHAH Ovaj je re[io da mu skuplja prasinu po placu, NEMA sanse da se proda po ovoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 31, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, jesi dogurao barem do Velike Plane ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...