zextreme 1283 Napisano Maj 9, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mi nase probleme ne krijemo kao neki od gospode sa svemogucim serpama.... ;D ;D ;D ;D ;D ...nego dal je vlasnik SHerpe oprawio regleR ili se i dalje vozi sa zakacenom ves masinom u vidu stabilizacije napona? ??? > ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kod afrike ne moze nista da se pokvari. Moze samo da ne radi kako treba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod afrike ne moze nista da se pokvari. Moze samo da ne radi kako treba ;D BRAVO! Konačno su ukapirali... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Mi nase probleme ne krijemo kao neki od gospode sa svemogucim serpama.... ;D ;D ;D ;D ;D ...nego dal je vlasnik SHerpe oprawio regleR ili se i dalje vozi sa zakacenom ves masinom u vidu stabilizacije napona? ??? > ;D ;D opravio, nego sta, nije kraljica ni prestajala da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 9, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mi nase probleme ne krijemo kao neki od gospode sa svemogucim serpama.... ;D ;D ;D ;D ;D ...nego dal je vlasnik SHerpe oprawio regleR ili se i dalje vozi sa zakacenom ves masinom u vidu stabilizacije napona? ??? > ;D ;D opravio, nego sta, nije kraljica ni prestajala da radi E ovo je posten Afrikanac! Djomla tebi svaka cast, ti nista ne krijes! ... nisam na tebe mislio kad sam gore pomenuo vlasnika SHerpe...zao mi je sto si se ti prepoznao u ovom postu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zex Botino ako mislis na mene i regler, moj je radio ali da nebi bio kao ti da spalim ceo motor ili da npr Popsy sto skace po kofi i sjebe ,ja sam na vreme to zamenio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Zex Botino ako mislis na mene i regler, moj je radio ali da nebi bio kao ti da spalim ceo motor ili da npr Popsy sto skace po kofi i sjebe ,ja sam na vreme to zamenio Podseti me na Trigera iz serije mucke. Radi u gradskoj cistoci i kaze- ja imam odlicnu metlu. Traje mi vec 20 godina ali sam 20 puta menjao drsku i 50 puta metliste. ;D ;D Tako i vase afrike. Ostali samo dugmici (originalni) od nje. ;D PS Ne znam kako se zove onaj donji deo od metle. Ovo metliste sam lupio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zex Botino ako mislis na mene i regler, moj je radio ali da nebi bio kao ti da spalim ceo motor ili da npr Popsy sto skace po kofi i sjebe ,ja sam na vreme to zamenio Podseti me na Trigera iz serije mucke. Radi u gradskoj cistoci i kaze- ja imam odlicnu metlu. Traje mi vec 20 godina ali sam 20 puta menjao drsku i 50 puta metliste. ;D ;D Tako i vase afrike. Ostali samo dugmici (originalni) od nje. ;D PS Ne znam kako se zove onaj donji deo od metle. Ovo metliste sam lupio ;D Ma bla bla bla , pa problem je sto je vas Kepo vodio u malo frke pa ste se ulitali od voznje ,brate prava frka kad se zameni na ATu nesto sem ulja i filtera ;D ;D Bopk i da si ti isao ovako kao ja i ti bi pretresao ragu za svaki slucaj jer je bio minus teski :P Inje na OO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Maj 11, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja neznam sta je ovo,ali stvarno da se ljudi sa afrikama ne javljaju super tenerasima...ja neznam sta je to.. mislim ...to mi se danas desilo,,,taj neko mora da se iskupi sas kilo cevapa,pakovanjem uzickih gedora i flajkom cocacole.. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mora da si brzo išao pa te nije video ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan ja neznam sta je ovo,ali stvarno da se ljudi sa afrikama ne javljaju super tenerasima...ja neznam sta je to.. mislim ...to mi se danas desilo,,,taj neko mora da se iskupi sas kilo cevapa,pakovanjem uzickih gedora i flajkom cocacole.. :D samo sam te cekao.....pa kad se krijes iza Vujine makine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Maj 11, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja neznam sta je ovo,ali stvarno da se ljudi sa afrikama ne javljaju super tenerasima...ja neznam sta je to.. mislim ...to mi se danas desilo,,,taj neko mora da se iskupi sas kilo cevapa,pakovanjem uzickih gedora i flajkom cocacole.. :D samo sam te cekao.....pa kad se krijes iza Vujine makine eh sad,,,sad si se izdao ;D ;D ;D nisam se krio,nego sam mali ;D ;D ;D ;D sledeci put dolazimo u teretanu da pomognemo treninge,,i da posle nadoknadimo kalorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo da budes ko Vuja molim te. On mi obecava godinu i po dana da ce doci u teretanu, pa nista......daleko mu....ima 260m do nje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Maj 11, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo da budes ko Vuja molim te. On mi obecava godinu i po dana da ce doci u teretanu, pa nista......daleko mu....ima 260m do nje ;D ma moze uzivaj,,,cim dodjem da mu sredim semeringe i gumu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre to sa vama??? Na Afrikama uopste nije potrbno menjati reglere. Dovoljno je same=o okaciti nekoliko sijalica da malkice opeglaju struju, i problem resen. Isto tako i moj koms'a uradio na Tamica... A i lepo izgleda, ko jelkica, pa jos uz Afrikine sare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre to sa vama??? Na Afrikama uopste nije potrbno menjati reglere. Dovoljno je same=o okaciti nekoliko sijalica da malkice opeglaju struju, i problem resen. Isto tako i moj koms'a uradio na Tamica... A i lepo izgleda, ko jelkica, pa jos uz Afrikine sare... problem je što to ne rešava par sijalica možda pegla ili fen bi rešili posao ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 12, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...a moze i ves masinu da okace kao prikolicu!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan znaci dok mi ne stigne regler da okacim pojacalo i woofer na motor da mi "pegla" napon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...a moze i ves masinu da okace kao prikolicu!!! ;D Ja mislim da ti treba da cutis :P Ti treba da nosis sa sobom aparat za gasenje instalacije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ...a moze i ves masinu da okace kao prikolicu!!! ;D Ja mislim da ti treba da cutis :P Ti treba da nosis sa sobom aparat za gasenje instalacije ;D nije isplativo, jeftinije je uzeti novu ST nego gasiti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan ...a moze i ves masinu da okace kao prikolicu!!! ;D Ja mislim da ti treba da cutis :P Ti treba da nosis sa sobom aparat za gasenje instalacije ;D nije isplativo, jeftinije je uzeti novu ST nego gasiti ;D Pa jel to mana? Ja mislim da je to odlicno ako je tako. Kad bi afrika isto kostala kao ST to bi joj bio samo plus. Gile stavi vufer i ne sekiraj se ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6307 Napisano Maj 12, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi afrika kostala koliko ST, ST niko ne bi kupio ni vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 12, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...a moze i ves masinu da okace kao prikolicu!!! ;D Ja mislim da ti treba da cutis :P Ti treba da nosis sa sobom aparat za gasenje instalacije ;D Kod mene fala bogu nikad nista nije gorelo od instalacije... to je odlika Trafike, pomesao si me sa nekim! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ...a moze i ves masinu da okace kao prikolicu!!! ;D Ja mislim da ti treba da cutis :P Ti treba da nosis sa sobom aparat za gasenje instalacije ;D Kod mene fala bogu nikad nista nije gorelo od instalacije... to je odlika Trafike, pomesao si me sa nekim! ;D ja se izvinjavam, kod vas nema sta da gori, instalacija je vrlo komplikovana(dve zice i dva osiguraca) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan al zato kod vas ima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...