bopk 1438 Napisano April 17, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jageru trazio sam te danas ali te ne nadoh. GIle mi je pravio drustvo, on mi je svedok. Nego rece mi jedan redar da se kasnilo sa polaskom zato sto kasni ekipa Novosadjana. Kazu Suboticani idu sa njima zajedno. Odma si mi pao napamet ;D . ALi nisi ti kriv takve su afrike ;D SLedeci put kreni par sati ranije pa ce tvoji da te sustignu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 17, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre, ja sam se pozdravio sa Jagera, de si ti bio kad smo bili pred skupstinu Bopk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 17, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre, ja sam se pozdravio sa Jagera, de si ti bio kad smo bili pred skupstinu Bopk? Ja unutra pregovarao sa Tadicem i Cvetkovicem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano April 17, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre, ja sam se pozdravio sa Jagera, de si ti bio kad smo bili pred skupstinu Bopk? Ja unutra pregovarao sa Tadicem i Cvetkovicem ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 17, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D I sta kazu? Jel im odgovara neki par cipela sto smo im doneli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nego, gledam ja danas maraton, zatekoh se u Bulevaru Revolucije u pravo vreme... 'el znate na kojim motorima su vozili snimatelje i kamermane?? Na "Kontinentima"... Trebali su na Tenerama, ali odložili u poslednjem trenutku kad su saznali da se trči UZ bulevar, a ne NIZ bulevar... ;D :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 18, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan cubra, na plavo beloj africi ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 18, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre, ja sam se pozdravio sa Jagera, de si ti bio kad smo bili pred skupstinu Bopk? Ja unutra pregovarao sa Tadicem i Cvetkovicem ;D Predpostavljam da si trazio smanjenje cene ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan e pa ljudi cestitasm vam na 300-stotoj strani .... ;D i da svi kupite po jedan R1200GS ADVENTURE ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan e pa ljudi cestitasm vam na 300-stotoj strani .... ;D i da svi kupite po jedan R1200GS ADVENTURE ;D Ja rado primam GS kao poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cubra, na plavo beloj africi ;D ;D ;D ;D ;D baš sam se pitao da li je neko od naših, sada mi je još draže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 18, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je i sasvim dovoljan jedan R1100GS . . . Cestitam na 300 stranici ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 18, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Gile, sad kad si ofarbao lepo motor sredjuj i ostale sitnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 18, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nego, gledam ja danas maraton, zatekoh se u Bulevaru Revolucije u pravo vreme... 'el znate na kojim motorima su vozili snimatelje i kamermane?? Na "Kontinentima"... Trebali su na Tenerama, ali odložili u poslednjem trenutku kad su saznali da se trči UZ bulevar, a ne NIZ bulevar... ;D :P pa da se ide brze uzeli bi nesto drugo,ovako posto nema potrebe za brze,dovoljni su i sporaci :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 18, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Gile, sad kad si ofarbao lepo motor sredjuj i ostale sitnice... JE LI ADE SI TI JUCHE ? ? ? ? mi te trayismo atebe nema nigde.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 18, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan jbg.. vido sam te pored Astriksa al smo taman tad krecali za TE, a motor sam ti video ispred skupstine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa isla bi KOFA(tenerica) na maraton ali kada cuje rec maraton pa makar i da se trci sama je ulje ispustila ;D ;D I juce od svih motora na akciji covek sa autom krene da obara Zex i Popsy jer je video ST da voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 18, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa isla bi KOFA(tenerica) na maraton ali kada cuje rec maraton pa makar i da se trci sama je ulje ispustila ;D ;D I juce od svih motora na akciji covek sa autom krene da obara Zex i Popsy jer je video ST da voze taj je neki vas,afros,,,teo je da nam unisti sektu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru trazio sam te danas ali te ne nadoh. GIle mi je pravio drustvo, on mi je svedok. Ja i Gile se videli & upoznali.... da mi je samo znati gde si ti za to vreme bio? Nisi valjda gurao tu konzervu? Eh... mogao si vala bar za tu priliku da se maneš treninga... ;D ;D Nego rece mi jedan redar da se kasnilo sa polaskom zato sto kasni ekipa Novosadjana. Kazu Suboticani idu sa njima zajedno. Odma si mi pao napamet ;D . ALi nisi ti kriv takve su afrike ;D SLedeci put kreni par sati ranije pa ce tvoji da te sustignu ;D Krenuo sam ja na vreme .. Šalu na stranu imali smo vrlo nezgondnu situaciju, neki kreten je u kombiju počeo da obilazi savršeno skladnu formaciju motora... Pa je gurnuo kolegu matija_gsxr i skršio mu crash pad ... Tu smo izgubili mnogo vremena. Vozač je dobro prošao, zamalo da dobije batine. No nije se qrčio, čak što više, poprilično si poplašio kada smo ga okružili nas desetorica ;D .. držao je "ćošak" od kombija i valjda je za odstupnicu hteo da zbriše u kabinu No, kako smo mi dobri momci, završilo je na ..hmm.... molbi da sledeći put pripazi na motore ;D Matija je OK, to je vala bilo i najbitnije. Mogu ti reći da sam se poprilično isekao kada sam video da se kolona pocepala, kombi preprečio saobraćaj, a ja vraćaj motor nazad, ne znajući šta se desilo... Očekivao sam najgore, kad ono, samo malo čukanja... DOBRO JE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 18, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da su ovi tenerasi fini ljudi! Danas sam bio na rostilj zabavi na kojoj su bila i tri tenerasa, zavitlavao sam se sa njima na sav glas i sad mi je krivo - brinem se da nisam ipak nekog uvredio. Momci nisu meni rekli ni 10% od onog sto sam ja njima... Eto sta dugogodusnja patnja i trpljenje nacini od coveka - stoicki podnosi sve muke, zivci od celika! Momci, svaka cast i izvinite ako sam preterao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan posle oblaka prasine koji sam video u ogledalu,cela prica sa kombijem je jaaaaaaako dobro prosla!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da su ovi tenerasi fini ljudi! Danas sam bio na rostilj zabavi na kojoj su bila i tri tenerasa, zavitlavao sam se sa njima na sav glas i sad mi je krivo - brinem se da nisam ipak nekog uvredio. Momci nisu meni rekli ni 10% od onog sto sam ja njima... Eto sta dugogodusnja patnja i trpljenje nacini od coveka - stoicki podnosi sve muke, zivci od celika! Momci, svaka cast i izvinite ako sam preterao. ma jesmo mi fini momci pa ne ide da zloupotrebljavamo situaciju kad smo u većini ;D ;D ;D zato si i imao povlašćeni status danas. Pogotovo što si trenutno u specifičnoj fazi moto razvoja... kao leptiri od odvratne larve (AT) ka leptiru (GS) ;D ;D ;D ;D ;D ps. i naravno putopis je u pripremi ;D pošto mi dokumentujemo naša druženja a ne ko Afrikanci "bili smo do marsa i nazad al nam vrisnule baterije od aparata pa nismo ništa slikali" ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano April 18, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan .... nego Popsy budi drug do kraja i pomozi poznanicima oko delova, odnosno gde mogu da ih nadju!!! Ipak je ovo 300. jubilarna strana!!! ;D ;D Lalajko je fin covek, prosto da ne poverujes da je ucestvovao u podrumskim inicijacijama!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan @ Zextreme, Popsy Bas ste lepo ispali na onoj slici....da li vam se telefon usijao od obozavateljki ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Eto sta dugogodusnja patnja i trpljenje nacini od coveka To ti podsvesno pricas o sebi ;D ? Trpis godinama taj krs i sad su ti tenerasi krivi. E, da, ja sam bio iskljucivo zbog smanjenja cene ulja.Meni je registracija jeftina. Cak ostavim i baksis od 2-3 hiljade dinara kad je placam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...