pit 237 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam, hteo sam ti odgovoriti: TDM je putni motor, pa ipak delje AT i van puta... ;D ;D ;D ma znam, nisam komentarisao motore vec vlasnike ! Kad pijemo kafu ? Pa kazi ko ti konkretno smeta?Ne zalazi ko kisa oko Kragujevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na 185 strana nije bilo ni P od prepucavanja, molio bih drustvo da se potrude da tako i ostane. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Na 185 strana nije bilo ni P od prepucavanja, molio bih drustvo da se potrude da tako i ostane. Hvala! Naravno da nije blo prepucavanja nego je to nasa interna zajebancija a forumasi koji nose lose utiske iz proslih vremena neka jednostavno preskoce ovu temu ako ima se ne svidja i NE POSTANU ONI ONO NA STA SE ZALE . Ko se ljuti uvalim mu k....i. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Na 185 strana nije bilo ni P od prepucavanja, molio bih drustvo da se potrude da tako i ostane. Hvala! Ja ne mogu da izdrzim. Moram malo...prepuc, puc...puc.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan vidi se ovde ko su gospoda ;D cim nemaju argumente oni se vataju za polne organe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan vidi se ovde ko su gospoda ;D cim nemaju argumente oni se vataju za polne organe ;D Kad dodje vreme videcemo ko su gospoda a ko fenseri . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan vidi se ovde ko su gospoda ;D cim nemaju argumente oni se vataju za polne organe ;D Kad dodje vreme videcemo ko su gospoda a ko fenseri . za pocetak, DOBRO JUTRO gde smo ono juce stali? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan mi smo gospoda po manirima, a nemamo problem ni da se malo isprljamo u blatu, sto dalje implicira da ste vi fenseri ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Februar 19, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan mogu oni da budu fenseri samo kuci, sa kojim motorom da se fenserisu, tenerom mozda ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan svaki pocetak je tezak, ali bitno da se trude ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam dan.....imam za vas iznenadjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam dan.....imam za vas iznenadjenje. Da nisi kupio ST ili BMWa ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Februar 19, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nisi valjda kupio BMW ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ne priznaj nista, moraces da castis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam dan.....imam za vas iznenadjenje Stavljas krampone na TDM -a? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Februar 19, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nema ga Pit, garant otisao da podesava kardan na bmw-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan mozda stavlja lance na gume ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan nisi valjda kupio BMW ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pite sutra stizem u Nis, zovem te da vidim to iznenadjenje koje spremas za ove fensere Afrikance ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan ne priznaj nista, moraces da castis ;D Kad sam ja odbio da castim,pa i za mnogo manje stvari a kamoli za BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pite sutra stizem u Nis, zovem te da vidim to iznenadjenje koje spremas za ove fensere Afrikance ;D ;D. Pokzacu ti u strogoj diskreciji,obavezno se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Februar 19, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan auuuu pa ko sada da te opere, tebi vise nema zivota na ovom forumu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan auuuu pa ko sada da te opere, tebi vise nema zivota na ovom forumu ;D ;D ;D Zasto be Aco pa koji je to motor bolji od BMW-A aj mi kazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan auuuu pa ko sada da te opere, tebi vise nema zivota na ovom forumu ;D ;D ;D Zasto be Aco pa koji je to motor bolji od BMW-A aj mi kazi. AFRIKA!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan auuuu pa ko sada da te opere, tebi vise nema zivota na ovom forumu ;D ;D ;D Zasto be Aco pa koji je to motor bolji od BMW-A aj mi kazi. AFRIKA!!!!!! Iskonska je ceznja (da ne kazem fetis) vozaca afrike da imaju BMW-BOXER GS bilo koji ,tako da je na evoluciionoj lestvici afrika daleko ispod BMW -A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...