darinjo 3 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, ali da pitam. Sta ce navigacija po garazi? Mislim na onoj AT? Da li je to garaza na Obilicevom vencu?. Doduse ona ima par spratova, ali su ih ljudi oznacili brojevima. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan ako u nekom trenutku vas iznenadi ST i dobaci do garaze na Obilicevom vencu znacete za sta sluzi navigacija ;D a do tada pratite i citajte gde su ljudi sve isli sa afrikom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan prodje deset dana, a vi ni sliku sa usca da postavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A tebi jedina satisfakcija sam sa sobom da polemises ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan provalio si me ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan dodjes pivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi na "keca" stavili SPORT on bi i dalje bio spor auto. Tako su i u Hondi jednom motoru pogresno dali ime Afrika, a on i ne sme tamo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Eto da Gosa ne bude sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan hvala, hvala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan molim, molim, za bikera uvek ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se igrali raznih igara... i svuda smo trazili i nema.... nijedne jedine Afrike u gradu ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6102 Napisano Februar 4, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa to to kazem... rade samo na +15 stepeni ;D ;D ;D salonski enduro :P by d vej ja cu danas opet da iskoristim ovu lepotinju od vremena, pa kome od afrikanaca nije ladno, gledamo se na Uscu na kafi pa lako je tebi da vozis motor a oni treba da guraju,ako su im tockovi u stanju i to da podnesu,aj sto su prestali da voze,to razumem cesti kvarovi vibracije i ostalo,al kolko vidim imaju problema i da guraju,nesto stalno kukaju na neku nepodmazanost,valjda zima pa rdjaju malo vise sta ja znam.... tako da verujem da ces bez njih ici na kafu....mada vidis nije losa ideja da ih vuces ;D jel ti procita sto ti ja napisah,da si se ponudio da ih slepujes nasao bi ih po gradu :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan to majstore!!!!! prva slika i dokaz da se ipak krecu, ne daleko ali svaki pocetak je tezak ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Februar 4, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se igrali raznih igara... i svuda smo trazili i nema.... nijedne jedine Afrike u gradu ;D ;D ;D ;D HEHH .... pa videh Mojsu danas od Metroa prema NBGD, bio je kao leptiric na prolecnom suncu na tom Pegasu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno sam danas isao u metro oko 12h ;D ;D u danasnje vreme ne moze covek ni da izadje iz kuce a da ga neko ne vidi ;D ;D a evo i jedna slika od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da branim malo ove "moje". Evo kako se oseća jedan prosečan običan vozač kada sa svog prosečnog običnog motora predje na kontinent. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Februar 4, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prelazim Brankov most i nesto gledam... Yamaha se jasno vidi, al honda nigde ne pise!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan da, za hondu svi znaju, nema potrebe da se kace po zgradama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1581 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2038 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da branim malo ove "moje". Evo kako se oseća jedan prosečan običan vozač kada sa svog prosečnog običnog motora predje na kontinent. ;D To je lepo. Covek postepeno napreduje. Doci ce vreme i za ST kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma i ta Honda koja je to fabrika kad oni prave i kola i motore i motokultivatore....i sad da sve to bude kvalitetno.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan ma i ta Honda koja je to fabrika kad oni prave i kola i motore i motokultivatore....i sad da sve to bude kvalitetno.... ;D ;D ;D ;D mislis da je bolje da prave klavire, bubnjeve melodike, metalofone i motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Februar 4, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma i ta Honda koja je to fabrika kad oni prave i kola i motore i motokultivatore....i sad da sve to bude kvalitetno.... ;D ;D ;D ;D mislis da je bolje da prave klavire, bubnjeve melodike, metalofone i motore? sve to je fina mehanika za motokultivatore!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan ma i ta Honda koja je to fabrika kad oni prave i kola i motore i motokultivatore....i sad da sve to bude kvalitetno.... ;D ;D ;D ;D mislis da je bolje da prave klavire, bubnjeve melodike, metalofone i motore? sve to je fina mehanika za motokultivatore!!! ;D i s obzirom kakve motore prave, srodne grane ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1581 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 2038 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan ma i ta Honda koja je to fabrika kad oni prave i kola i motore i motokultivatore....i sad da sve to bude kvalitetno.... ;D ;D ;D ;D mislis da je bolje da prave klavire, bubnjeve melodike, metalofone i motore? Kad se vec spominju klaviri. Inace sam profesor istog ;D Kad bi vi znali kako su napravljeni yamahini klaviri i koji je to kvalitet ne bi tako pricali. Klavir u sebi ima ram na koji su zakacene preko 100 zice. Neke od njih su debljine malog prsta. Te zice su toliko jako zategnute da je to cudo. Zamisli koji pritisak trpi taj ram :o .Ja sam siguran da ce on tako pod opterecenjem drzati barem 100 godina. Da ne ulazim u proces farbanja klavira. To je neuporedivo sa farbanjem plastike i metala. Da ne zaboravim da pohvalim vas afrikance. Sadpogledah onu vasu zalopojku na 88 strana. Covek vas tamo pita da li da kupi afriku,ST ili TDM. Reko sad kad raspalite sa odgovorima kad ono kulturica . Jedan sasvim korektan odgovor i to je to. Nikakvo pljuvanje. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...