TA96 300 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuu Sale al je dobro!jedva cekam da vidim ostalo. Gledacu veceras da stavim onaj deo na makadamu ali neobradjen, malkice trucka Muke sa ovim Telenorovim bezicnim internetom, ovolki su mi podocnjaci :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je Pester Jeste Pešter Čekamo nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam danas testira nekog tamica u okolini Kovina ;D ;D radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 16, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uaaa izdajicaaaaaa ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ma dvostruki agent sigurno. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Trgovinac ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pester makadam on board kamera TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo, za one koji su bili spreceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo, za one koji su bili spreceni Jel ovo brze od 40 kmh? ??? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 16, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ispade trans alp brzi i od afrike,,,, :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ispade trans alp brzi i od afrike,,,, :P Posto nije bilo konkurencije igrali smo se izmedju sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo brze od 40 kmh? ??? :D Nije, da smo isli brze kako bi nas pratila ST ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 17, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam danas testira nekog tamica u okolini Kovina ;D ;D radi Ala laaazeee... ovo je skinuto sa ADV rider-a... negde u Finskoj ako se ne varam a ovo je iz okoline Bg-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Stevo pa jesi to ti\, umes i na zadnji, fotka je extra.Imas li jos ovakvih slika.?Ovo ST nemoze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 17, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Stevo pa jesi to ti\, umes i na zadnji, fotka je extra.Imas li jos ovakvih slika.?Ovo ST nemoze moze moze,,provereno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 17, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Stevo pa jesi to ti\, umes i na zadnji, fotka je extra.Imas li jos ovakvih slika.?Ovo ST nemoze Xe xe jesam... posle onog debakla kod Kepe morao sam da malo sebi podignem samopouzdanje ;D i da znas... jesu gume skroz za bacanje! Ma da ne bude to zadnji, prednji... 'el moze BEZ TOCKOVA? :o ;D ;D ;D Stevo pa jesi to ti\, umes i na zadnji, fotka je extra.Imas li jos ovakvih slika.?Ovo ST nemoze moze moze,,provereno ;D Dajte da vidimo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze slike su za razglednicu,Bokilicu daj neku ovakvu tvoju sa ST. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 17, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nema on te slike sa terena, samo one iz garaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su ti slike :o Italijanska Goldentyre je prva izbacila kramponke sa indexom brzine "H" tj za AT, sara je kopija T63 http://www.bumperaction.it/store/dynamicIndex3-list.asp?idcategory=36 Izgleda da ce uskoro pojaviti i kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 17, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nije bas jeftina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nije bas jeftina... Ovih dana sam bio u kontaktu sa njima i skrenuo im paznju da prilagode cenu ovom trzistu jer je marka totalno nepoznata a nase trziste prilicno pati od markiranog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aca u akciji, na snimku ne deluje tako strasno ali nije bilo bas naivno narocito za one sa putnim gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sale, gde ste se vi vozili, ja se ovoga ne secam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 17, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan aaa ja se neslikam dok vozim,obicno su afrikanci negde iza,,,pa nemogu da slikaju,,nego to skackanje od pola metra moze i sa apn 6 da se izvede ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sale, gde ste se vi vozili, ja se ovoga ne secam ;D Mnogo brate jurcas pa ni ne vidis kud si preleteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...