WOLVERINE 41 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan aaaa???? ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti ovaj transformers... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma daaaaaaaaj bre WOLVERINE kad sam video da si ti postovao, jos sa slikama, reko tuuuuuu je makinaa! Kad ono,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta lupas, brale, Afriku na Dakaru je od 87 d0 92 vozio onaj klinac sto takmicarima na startu donosi vodu i sendvice, pa su ga izbacili jer su se zalili vozaci ozbiljnih motora (citaj: Super Tenere) kako im uvek kasni hrana i voda, jer decko kasni! Posle je bila frka, IAFA je pokrenula istragu, decko se zalio sindikatu kurirskih sluzbi, pa su dokazali, d adecko nije kriv, vec je prosto imao los motor! Toliko o ucescu Afrike na Dakaru! ..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Axaa... sad kapiram... i pored toga sto je taj klinac bio prvi, stigao je da odnese vodu i sendvice teneristimam kao utesnu nagradu... vidi se da je dobra dusa ;D Matori, nije to dobra dusa, nego to je taj mazohisticki mentalitetr svojstven svim vlasnicima Afrika: vole ljudi da se muce pa to ti je, zato su i kupili Afrike ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 6, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti ovaj transformers... Steta samo sto ne radi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 9, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Aje malo da ozivimo i konkretizujemo... ima li ikoga ovde sa Tenerom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Aje malo da ozivimo i konkretizujemo... ima li ikoga ovde sa Tenerom? Verovatno dotezu srafove (aj ja malo da palim vatru) PS: I dalje ostajem neutralan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aje malo da ozivimo i konkretizujemo... Jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ovaj put nece biti niti jedna ST :-[ pa cemo moci da jurcamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ovaj put nece biti niti jedna ST :-[ pa cemo moci da jurcamo ;D Zamnom :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 9, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nego ljudi daj da vidimo sta nam je ciniti za vikend avanturu sa kampovanjem, sve prognoze predvidjaju kisu Kepoooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 9, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da AT ne moze po kisi? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 9, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da AT ne moze po kisi? ;D pa i sam je vozis,i znas da nemoze :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre sam bio na uscu da popijem kafu samo sam prosao motorom bilo me sramota da svratim izgledalo kao POLJOPRIVREDNI SAJAM U NOVOM SADU sve afrike i poneki moto kultivator od suzukija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 9, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre sam bio na uscu da popijem kafu samo sam prosao motorom bilo me sramota da svratim izgledalo kao POLJOPRIVREDNI SAJAM U NOVOM SADU sve afrike i poneki moto kultivator od suzukija dobar si ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre sam bio na uscu da popijem kafu samo sam prosao motorom bilo me sramota da svratim izgledalo kao POLJOPRIVREDNI SAJAM U NOVOM SADU sve afrike i poneki moto kultivator od suzukija dobar si ;D ;D ;D A i neki sam sreo usput kad sam dolazio i odlazio mislio sam da le neko izgubio kljuceve od stale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 9, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan A sta bi sa tvojim KTM-om? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan A sta bi sa tvojim KTM-om? u subotici na carini a otisao i harley i to za dobre pare placam prase ko pece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 9, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Kad stigne da javis pa da oremo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Kad stigne da javis pa da oremo A pa to je za kurcenje a ne oranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 9, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Kad stigne da javis pa da oremo A pa to je za kurcenje a ne oranje E izem ti motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 00 NOĆ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se ovde http://www.boskovavoda.co.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti neka ST ili je po onoj staroj, svi junaci.... Bokilicu i ostali sutra se krece na megdan gde su ljute ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 10, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a ne oni su jaki samo kad se pise na forumu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...