dimac 987 40 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost moracu da odustanem iz vise razloga a naj veci razlog je fax, imam neke zaostale vezbe . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 21, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, sto se tice makadama jednu deonicu bi preporucio da se provoza u dvoje, a to je 20 km na Tari.Podloga je tvrda i kisa joj nista ne moze ako bude padala narednih dana.Ovo ostalo (nema 130km makadama, malo sam se preracunao) ;D moze da se vozi paralelno asfaltnim putem, i sastajacemo se na istim mestima. Tu grupu ce voditi Crven Ban i vec ima prijavljenih za tu deonicu. Sto se tice smestaja, jedino sto mogu da garantujem da ce parovi biti sami u sobama, a kupatilo mozda samo njihovo, a mozda i zajednicko sa jos dvoje.Smestaj je obican seoski i uredan. Sto se tice kise najavljuju je u poslepodnevnim satima(i to je pitanje dal ce padati), a mi ako poranimo smo vec dosta toga presli, tako da i ako nas uhvati malo kise necemo se istopiti.Ceka nas topao tus kad se vratimo i ...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 21, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dolaze u petak: 1. Vld (AT) 2. Joska (TA) 3. Artur (SV) 4. GS (AT) 5. Boban (AT) 6. Aca (AT) 7. Pit (TDM) 8. A be, Nis (GS) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan E moj kepo ,isprepada ljude ,svi odustase ;D ti i tvoj makadam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 21, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan E moj kepo ,isprepada ljude ,svi odustase ;D ti i tvoj makadam ;D E da sam znao, mastio bi o nekim lepim krivinama i hrapavom asfaltu, al dobro, bice dana ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano April 21, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kepo pa ja te vide na dzipijadi sa xl om,,,,neces valjda da se zaglavljujes afrikom po ovim terenima,dodji isto xl om... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Offroad na obroncima Zlatibora. Jos jedna od mogucih ideja za skupljanje,kampovanje,voznju po divljini. Ako je potrebno otvoricu novu temu ili neka ide preko ove. Evo tvoje Afrike pored moje Tenere. Tvoj imenjak Vlada sto vozi tu plavu teneru je dolazio nedavno u KV sa tvojim motorom. Onda se javi pa cemo iz Uzica zajedno Super, sada cu se naci sa njim pa cu mu reci da si se javio. Ako dolazis u petak verovatno cemo se videti. Nas dvojica ako ne stignemo u petak prikljucicemo vam se u subotu. Ja ako budem dolazio, doci cu u subotu i najverovatnije sacekao bih u Bajinoj Basti. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 21, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vlade, da li da rezervisem prenociste u subotu za tebe i drugara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vlade, da li da rezervisem prenociste u subotu za tebe i drugara? Upravo sam se cuo sa njim, kao i ja u hronicnoj guzvi i stisci sa vremenom. Najverovatnije cemo iskombinovati da vas sacekamo u BB, samo mi reci gde i od prilike u koliko sati po planu ste tamo. Pa ako budemo bil u mogucnosti u vece cemo doci u Razanu da se druzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 21, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako su ljudi ovde poceli da odustaju, nesto razmisljam da dodjem sa MZ - om da vam napravim kvorum ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vld (AT) 2. Joska (TA) 3. Artur (SV) 4. GS (AT) 5. Boban (AT) 6. Aca (AT) 7. Pit (TDM) 8. A be, Nis (GS) 9.Zippacope (ST) dolazim u petak cim prije ! ako ostanem do subote dobro je,ako produzim do nedelje-jos bolje je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa nisi izdao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa nisi izdao ;D ko izda.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaa nisi izdao ;D ko izda.. ;D piiiiipiiiiiiii ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan piiiiipiiii jbg :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano April 22, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Danas nas je malo preseklo ovo vreme, sad gledam prognozu za vikend, uglavnom sve kazu suncano, ponegde mestimicno oblacno, dnevna temperatura u rasponu od 10-15C, ako tako bude meni odgovara, nadam se da nece da se menja . Ovo vazi da Divcibare i Zlatibor. http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13367 http://www.weather2umbrella.com/7days_forecast.php http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=174088&idg=191&idz=1&idf=15878 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Danas nas je malo preseklo ovo vreme, sad gledam prognozu za vikend, uglavnom sve kazu suncano, ponegde mestimicno oblacno, dnevna temperatura u rasponu od 10-15C, ako tako bude meni odgovara, nadam se da nece da se menja . Ovo vazi da Divcibare i Zlatibor. http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13367 http://www.weather2umbrella.com/7days_forecast.php http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=174088&idg=191&idz=1&idf=15878 Ovde je bas oblacni i juce je padala kisa, ako u petak ujutru bude oblacni ikisa pitanje je sta ce biti.Naravno da bi voleo da idem jer je to prva duza voznja ove sezone ali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vld (AT) 2. Joska (TA) 3. Artur (SV) 4. GS (AT) 5. Boban (AT) 6. Aca (AT) 7. Pit (TDM) 8. A be, Nis (GS) 9.Zippacope (ST) 10. Saxi+mozda devojka (V-Strom) - spavanije samo u petak i samo on-road 11. deyan76+jelena (FZ6) - spavanije samo u petak i samo on-road Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vld (AT) 2. Joska (TA) 3. Artur (SV) 4. GS (AT) 5. Boban (AT) 6. Aca (AT) 7. Pit (TDM) 8. A be, Nis (GS) 9. Zippacope (ST) 10. Saxi+mozda devojka (V-Strom) - spavanije samo u petak i samo on-road 11. deyan76+jelena (FZ6) - spavanije samo u petak i samo on-road 12. Hoze + devojka (TDM) 13. Parys (AT) Vreme je zagarantovano dobro, tako da nemoj da vrdate zbog vremena ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Za on road nemoj da se brinete tu sam ja da vas provedem vrlo blizu Kepinih off road puteva, a sve asfaltom. Posto sam zaduzen za On Road ekipu ja se pojavljujem u subotu rano ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 22, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Za on road nemoj da se brinete tu sam ja da vas provedem vrlo blizu Kepinih off road puteva, a sve asfaltom. Posto sam zaduzen za On Road ekipu ja se pojavljujem u subotu rano ujutru. A tako dakle?! Neces da se druzis sa nama,jedino po obavezi? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano April 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi je žao što ne mogu sa vama zbog baš neodložne porodične obaveze...ništa, navijaću da se što bolje provedete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Dolaze u petak: 1. Vld (AT) 2. Joska (TA) 3. Artur (SV) 4. GS (AT) 5. Boban (AT) 6. Aca (AT) 7. Pit (TDM) 8. A be, Nis (GS) Dolazim i ja u petak. Ponavljam pitanje sa AT foruma - ko ide iz bg isto u petak? Dolazim i ja u petak. Ponovim pitanje sa AT forum - ko krece iz bg ili okoline u petak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano April 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ček da ponovimo i treći put: Dolazim i ja u petak. Ponavljam pitanje sa AT foruma - ko ide iz bg isto u petak? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi je žao što ne mogu sa vama zbog baš neodložne porodične obaveze...ništa, navijaću da se što bolje provedete Ne brini nista. Slikacemo sve, pricacemo ti kakva je bila radza i pragnje i tako... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...