VladaSD 2364 Napisano Maj 23, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Jageru....sta niste znali....moze ona i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 30, 2017 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan On 5/23/2017 at 8:26 AM, VladaSD said: Jeste Jageru....sta niste znali....moze ona i to mogla... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Maj 31, 2017 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je malo dublje nego što na oko izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 17, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste afrikanci....nemam vas ko evrica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 17, 2017 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema ni vas nešto... da se niste ukakili u gaće? AAAAAAaaa znam... popravljate te lomine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 17, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekao Guru Popsy...sitna estetska podešavanja Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 17, 2017 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, svakako Ništa, videćemo ubrzo "kom opanci ..." Džabe i "race kvačilo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3233 Napisano Jul 21, 2017 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha tabor postaje jaci za jednu plavusu. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Jul 24, 2017 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo oštroПослато са SM-N910C уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 4, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ala se vozi..... masi ne se ne gase, na forumu nikog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 28, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislite da ste jaci, dosao jedan ludji vozac na stranu afrikanaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 14, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.2.2008. at 10:49, matijak je napisao: Bio sam u istoj dilemi kada sam kupovao motor. Probao sam oba i moj izbor je bez ikakvih daljnjih dilema pao na afriku. Ipak, savetujem svakome da isproba oba, poshto je tachno da im namena nije potpuno ista. Pitanje je shta ti vishe odgovara, bolja off-road upravljivost i dosta manja potroshnja afrike ili veca snaga i bolje on-road osobine Super Tenere. Pouzdanost je na strani afrike, a lepota na strani yamahe. Kakva dilema.. Yamaha pravi vrhunske sintisajzere i bubnjeve.. a honda motore. Kraj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14191 Napisano Novembar 14, 2017 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, kaligula1 je napisao: Kakva dilema.. Yamaha pravi vrhunske sintisajzere i bubnjeve.. a honda motore. Kraj. U nedelju zajasio Afriku i vec kraj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 14, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam u nedelju zajašio afriku,to ne znaci da pre toga nisam vozio motor,hondu naravno..to sam rekao generalno da yamaha pravi najbolje na svetu sintizajzere i bubnjeve (pitaj koga hoces muzicara,tu honda ne moze vodu da vam donese ) a honda pravi najbolje motore evo da ti pojasnim par brendova koja nikada dok je sveta nece izaci iz mode a ti me demantuj ako negde pogresim: cigarete marlboro,zipo upaljac,farmerice Levis 501,automobil mercedes,bela kosulja,patike all-star,negazirano piće coca-cola,motor honda africa..mozda sam izostavio nesto ali to ti je to..nisam ja to izmislio nego neko mnogo pametniji od mene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Novembar 14, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Msm spremio sam bio evriće za transalpa xl700..vodio sam se logikom ma uzecu noviji motor.mora da bude bolji novi transalp ma kakav god bila afrika..seo sam na transalpa 2009god pa na afriku 1993god...nisam se vise dvoumio ni sekundu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14191 Napisano Novembar 14, 2017 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, kaligula1 je napisao: cigarete marlboro,zipo upaljac,farmerice Levis 501,automobil mercedes,bela kosulja,patike all-star,negazirano piće coca-cola,motor honda africa Onda je dosla 1992,kriza i tako to ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 14, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kako me nerviraju likovi tipa R1 il nijedan, samo je Honda motor ostali nisu i slicno. Odmah ih zamislim kao Boru Kawasakija... https://www.youtube.com/watch?v=seS2lp7WFbU Druze, ti sintisajzeri i bubnjevi imaju najmanji procenat kvarova na USA trzistu. A Honda bi mogla da se trgne poslednjih godina kako sa dizajnom tako i tehnologijom , i da prestanu da stroje vecinu svojih motora sa snagom. To sto je u Srbiji pre 20 godina Honda bila kralj jer si je mogao urnisati uz minimalno ili skoro nikakvo odrzavanje ne pije vodu danas. Trziste se menja a broj tih motora od pre 20 i kusur godina se smanjuje po oglasima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 15, 2017 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan steta sto ukinuse negativne ocene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac996 43 Napisano Novembar 15, 2017 U prolazu, 72 postova Motocikl: Honda CR250R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, kaligula1 je napisao: Ako sam u nedelju zajašio afriku,to ne znaci da pre toga nisam vozio motor,hondu naravno..to sam rekao generalno da yamaha pravi najbolje na svetu sintizajzere i bubnjeve (pitaj koga hoces muzicara,tu honda ne moze vodu da vam donese ) a honda pravi najbolje motore evo da ti pojasnim par brendova koja nikada dok je sveta nece izaci iz mode a ti me demantuj ako negde pogresim: cigarete marlboro,zipo upaljac,farmerice Levis 501,automobil mercedes,bela kosulja,patike all-star,negazirano piće coca-cola,motor honda africa..mozda sam izostavio nesto ali to ti je to..nisam ja to izmislio nego neko mnogo pametniji od mene.. samo tri stvari nikad nece izaci iz mode,bela kosulja,kozna jakna i tvrd .i. bar tako govori moj stari 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Novembar 21, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi, primirije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 7, 2017 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan I?? Koi je bolji?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3233 Napisano Decembar 8, 2017 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji je moj, zato sto je moj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 8, 2017 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ali je moj bolji od tvog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 8, 2017 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Moj je meni jos bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 7, 2018 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pih, ni jedan post u 2018oj ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...