Shuster 151 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan bokilic Grupa: Members Broj Postova: 9444 Učlanio se: 24-November 07 Lokacija Nova Pazova! Motor: sokocalo od 146ks.. hd883. xy 900...uh gsx/r 750 str.fight..uh jos svasta nesto Napisao 15 January 2008 - 12:21 PM svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D 0 a a sta sad kazes GUKNI TICO DA,tako je bilo dok nisam probao super teneru,mislio sam po hvalospevinma da je to sokocalo od afrike dobar motor,ono cvrc..nemoz ni 170 da ide, trese drma....kanta obicna a tolko hvalospeva sam cuo...ali......nije tako bilo.... E moj Bokilicu pa seti se kome si dao da prvu Steneru koju si imao da proba davne 2008 ,toliko je dobro isla da si morao plin da joj ugradis e tad si vozio Steneru ustrojenu koju sam isto probao a isla je kao Afrika bez jednog cilindra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 23, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Popsy,oces do nas skoro druze? Na onaj gemis, alvu, kacamak i klaker ? Ajde uzjasi ST i da se vidimo.... Jeste da si sada japi i da nemas vremena... Evo ja i Boki (@za kraljicu i drustvo) te vodimo! Ma pusti Popsy-ja Lijane, samo se ti dovedi na Rtanj...tamo imas sve besplatno....ja i Turtle castimo bracu afrikance....pred uspon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 23, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Popsy,oces do nas skoro druze? Na onaj gemis, alvu, kacamak i klaker ? Ajde uzjasi ST i da se vidimo.... Jeste da si sada japi i da nemas vremena... Evo ja i Boki (@za kraljicu i drustvo) te vodimo! Ma pusti Popsy-ja Lijane, samo se ti dovedi na Rtanj...tamo imas sve besplatno....ja i Turtle castimo bracu afrikance....pred uspon Casticemo sta treba i kolko treba i jagnejtinu i prasetinu ,pivo ,vino i koka kolu u neogranicenim kolicinam samo da vidimo tebe Lijane i tvoju sektu na putu ka vrhu Rtnja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 23, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znači Vas dvojica enduraša u pokušaju ne idete gore!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 23, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Znači Vas dvojica enduraša u pokušaju ne idete gore!? Meni je p...... dim da se popnem gore cak ne koristim ni staze nego od podnozja ka vrhu pravo.....moz mi stopujes vreme ako oces ....nego vi ste mi interesantni tako ste jaki na recima .....evo ovaj Lijan recimo nikako da se prevari pa da kaze hrabro'' ma ko ga bre j.... idem i ja gore nisam najgori''....pa makar i ne doso. Sto se tebe tice moj dobri golemi druze znam da ti ne nedostaje herca za na gore samo treba se nateras..... a i kad se setis proslog puta nesto se otezas i ti Inace ako dodje kojim slucajem do uspona predvidjam sledeci rezultat 1 i 2 mesto Popsi i Vlada sd ...trece Igor ....cetvrto Gvozden ako sklopi bedeviju do tada.......................................................................................opa onda prazno jedno desetak mesta pa tek onda dolaze afrikanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 23, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brinem se ja za Gvozdena, on najpametniji pa sklapa motor polako. Više me brinu ostali iz STekte koji još nisu ni počeli sa rasklapanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 23, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gvozdene, ne igraj se sa nama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 24, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa podrazumeva se da mi sa STenerama izadjemo prvi gore..... mora neko da postavi chekrk za izvlacenje afrikanaca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 24, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy,oces do nas skoro druze? Na onaj gemis, alvu, kacamak i klaker ? Ajde uzjasi ST i da se vidimo.... Jeste da si sada japi i da nemas vremena... Evo ja i Boki (@za kraljicu i drustvo) te vodimo! samo da isplivam iz guzve, eto me :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 24, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy,oces do nas skoro druze? Na onaj gemis, alvu, kacamak i klaker ? Ajde uzjasi ST i da se vidimo.... Jeste da si sada japi i da nemas vremena... Evo ja i Boki (@za kraljicu i drustvo) te vodimo! samo da isplivam iz guzve, eto me :moto3: Samo!? :lol: Pa podrazumeva se da mi sa STenerama izadjemo prvi gore..... mora neko da postavi chekrk za izvlacenje afrikanaca Više će biti da ste ankeri u podnožju sa lominama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 24, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da smo u balansu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 24, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala, od kako si smršao Vlada, Popsy, Šumar...nabijaju kile. Ovi moji ko da guraju bedevije svakodnevno, svi šlank. Nije u redu, odo da cimnem Jimy-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 24, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nedaj samo da uzimaju steroide i ostalo A pošto cenim da nema šanse da izađete gore sa tim telesnim i gvozdenim kilažama-- predlažem peške uspon.. i nekoliko baznih kampova da ne rikne čuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Cuka Afrikanca nikad ne odkazuje kao ni agregat AT a Stenerasi s baj pasovi i Stendovi cuke odkazuju zbog Viagre hahahaha Tesko se Dize Stenera bez preparata....o tome se prica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 26, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ti Shusteru nemoj samo i ove godine kolegijalan da budeš ko prošle i sve OK 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 27, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ti Shusteru nemoj samo i ove godine kolegijalan da budeš ko prošle i sve OK pa kako da ne bude, ove godine ga stavljamo u organizaciju... i prslook i motorola :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Momci ako date vise kesa nego oni od prosle godine mogu i vama da pomognem da pobedite....Ponude u PP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 31, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Momci ako date vise kesa nego oni od prosle godine mogu i vama da pomognem da pobedite....Ponude u PP ja te častim pljekom i pićem da pokazuješ kud je dobar smer... em je dobro za većinu, em ti Kepo i Kvarni neće verovati pa će opet okrenuti u brdo :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Februar 7, 2015 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 19, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sumnjao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 19, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo gde u Pirotu moze da se kupi dobar flasiran klaker(da moze da se ponese za BG) i u kojoj poslasticarnici klopate "Pirotski kacamak" cije ste slike kacili po temi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 19, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo gde u Pirotu moze da se kupi dobar flasiran klaker(da moze da se ponese za BG) i u kojoj poslasticarnici klopate "Pirotski kacamak" cije ste slike kacili po temi? Sutra cemo da se fotkamo, pa ti saljemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 19, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Za sutra mi i treba posto postoji sansa da cu na blic skoknuti do Nisa i Pirota poslom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 19, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo gde u Pirotu moze da se kupi dobar flasiran klaker(da moze da se ponese za BG) i u kojoj poslasticarnici klopate "Pirotski kacamak" cije ste slike kacili po temi? Za klaker ne znam, putaj Za kraljicu i društvo,Azikica, Desert Foxa, a poslastičarnice Rekord u centru (kačamak) i obavezno Pelivan :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 19, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Biće ovo zanimljiva godina. Piroćanci čuvajte se stranih plaćenika i agenata, afrike na gotovs. Role, a ti kao ne znaš gde je najbolja klopa u Pirot? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...