VladaSD 2364 Napisano Jul 20, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan eto vidis kad vas STguru kaze da se na sekirate onda nama problema ako nista tvrda rakija ovci sir i klaker i opet nema problema kad ST guru priča, to je ozbiljno.....ali kad prizetko priča....to je već ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jul 20, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan eto vidis kad vas STguru kaze da se na sekirate onda nama problema ako nista tvrda rakija ovci sir i klaker i opet nema problema kad ST guru priča, to je ozbiljno.....ali kad prizetko priča....to je već ..... opa PRC ONAKO BRATSKI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 21, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko ce kome , nego svoj svome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 21, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ajde...prijavljujte se za Goliju.... ko ne prodje Goliju , termalne bazene i ladno pivo....nema da trazi klaker na Staroj planini 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 30, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan 9 dana i niko nista ne pise? Cek da bocnem ovog Vladu da pocne da me pljuje bar nesto da se desava na ovoj temi... Vladko, koj' ti ono bese motor sa kurblom? kekekek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 30, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pisaćemo posle Golije... mi koji idemo :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 30, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti Hondu i kurblu i rezervoar od 10 lt......... nista meni , bez moje STare...... i da, bem ti Hondu ...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 5, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 6, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti Hondu i kurblu i rezervoar od 10 lt......... nista meni , bez moje STare...... i da, bem ti Hondu ...... da nebi HONDE nebi ni tebe na kopu i goliji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 7, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti Hondu i kurblu i rezervoar od 10 lt......... nista meni , bez moje STare...... i da, bem ti Hondu ...... da nebi HONDE nebi ni tebe na kopu i goliji Tako je ...bravo... jedna je Honda...prodajem Hondu...ma poklanjam Hondu...fucking Honda ....i da, bem ti Hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 7, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ne volis Hondu, ni Honda ne voli tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 7, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Joooooj, kad mi kaze neko ko ima Hondu, koja je vise popravljana nego vozena...... slatko se nasmejem Po tvojoj teoriji, tvoja Afrika , mrzi ceo svet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 8, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ne lupetaj popravljana je samo jedanput čim smo dijagnozirali boljku kod Šumija a pre toga se vucarala po majstorima da se vidi šta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 8, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ne lupetaj popravljana je samo jedanput čim smo dijagnozirali boljku kod Šumija a pre toga se vucarala po majstorima da se vidi šta je He, he ...sebe si ubedio, da vozis motor......tesko ces druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 9, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, nešto si pobrkao, ja vozim A-F-R-I-K-U, a ne nekretninu sa dirkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 9, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti Hondu i kurblu i rezervoar od 10 lt......... nista meni , bez moje STare...... i da, bem ti Hondu ...... da nebi HONDE nebi ni tebe na kopu i goliji Tako je ...bravo... jedna je Honda...prodajem Hondu...ma poklanjam Hondu...fucking Honda ....i da, bem ti Hondu ok pokloni je meni ja ne nalazim mane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 10, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, nešto si pobrkao, ja vozim A-F-R-I-K-U, a ne nekretninu sa dirkama Koliko je vozis kazuje to , da opet izbacujes fotke na facebook sa off-road voznje..... mislim "one jedne" off-road voznje po glindzi od pre dve godine Nego kad smo kod voznje...mogao bi malo da skocis do SD-a, dok sam na odmoru..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 24, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan umrEla tema to je dobro znaci da se vozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Avgust 24, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh ja i kolega smo se fino provozali ovdje kod nas okolina Sarajeva. Ja na Teneri a kolega tjera Afriku.Nabacim fotke. Lp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 24, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čim je tema umorna tokom sezone to je dobro... definitivno se vozimo :moto3: nego šuška se o transferu koji bi mogao ovu temu ako ne da zatvori ono da je uzburka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 25, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kad neko prekrsti ruke to ima odredjeno znacenje. Ta fotka govori (tj. On) samo: "Dobro, `ajde, svrsnite malo i vi." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 25, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad neko prekrsti ruke to ima odredjeno znacenje. Ta fotka govori (tj. On) samo: "Dobro, `ajde, svrsnite malo i vi." ovog puta prekrštene ruke znače kad ti prodavci kažu "ne pipaj motor svojim masnim prstima!" :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Avgust 25, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da ugrabim vremena da napišem putopis, al evo neke fotke u vidu teaser-a :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Avgust 25, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa Evo ja (na Teneri) i kolega (na nekom motoricu) se provozasmo po okolini Sarajeva i bilo je prilicno fino.Jaka tura bila dosta makadama i prirodnih ljepota. Inace vozili smo na planini Vranici ,pa na Prokosko jezero pa onda do Jablanickog u Hercegovinu.Kolega je bio horan i nastavio dalje a ja sam okrenuo prema Kresevu jer je bila motocros trka u toku.Ja napravio 270 km on 370 (svaka mu cast) ,ostalo bilo OK sve super. Ako je neko voljan doci i voziti se tu sa nama bice nam zadovoljstvo ,imamo odlicne enduro staze.Ajde organizujte se da ovo iskoristimo. Pa na citavoj voznji se nisam umorio koliko sada postavljajuci fotke ,moram sada prekinuti jer mi se slova priblizavaju kraju pa mi onda fotke negdje bjeze i tako.Nastavim u sljedecem postu. LP 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...