zextreme 1283 Napisano Jun 13, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Može lock! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 13, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Nikako lock.. to sto ste se vi ispisali iz At sekte to je vas problem... To ko kad gledate ko je sa vasom bivsom.... ima ona nov zivot, a vi.. pedala ba ` 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Jun 13, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Jun 13, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nako fotka, nema motora sve Afrike ; Dajte bar jednu ST da vas malo popravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Jun 13, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je fotka sa danashnjeg ispracaja druga Fruitcake-a, krenuo da obilazi ove komunjarske spomenike po bivshoj SFRJ , nije bila ni jedna ST , valjda svi prodali il' im povadjena creva kod majstora 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Jun 13, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan valjda svi prodali Pod ovim sam mislio prodali onima shto idu i vichu "skupljamo staro gvozdje, ves mashine, akumulatore i ostale sekunarne sirovine, cistimo podrume, dvorista, shupe i odnosimo nepotrebne stvari" ST se pronalazi u podvuchenom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Jun 14, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu ,bilo vas je fino ,svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 14, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu ,bilo vas je fino ,svaka cast. Kupi Afriku i ostavi šalu (ST) po strani... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Jun 14, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne hvala imao sam priliku voziti Afriku duuugo skupa a nema dijelova koji im cesto trebaju i sada sam bas zadovoljan sa ST. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 14, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan skupljas delove po otpadu za nju svaki drugi dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jun 14, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan kratko i jasno PS prva s desna RD03 da nije od bata Vanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Jun 14, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kratko i jasno PS prva s desna RD03 da nije od bata Vanje Jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 15, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što se ovoga tiče bili smo sprečeni da budemo na ispraćaju ali smo svoj deo uradili... al o tome neka priča Fruitcake kad se vrne a što se tiče Kopaonika ... ima ko će da osvetla obraz http://www.tvbest.rs/58692-pocele-pripreme-za-prvi-enduro-celindz-kup ja sam se iskreno nadao da ću moći nekako ali tad se tek navršava dva meseca bez ahilove tako da je ipak previše rano za mene... mada... duga je nedelja :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 15, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako javljaju pouzdani izvori, koji će ovom prilikom ostati anonimni, možda se pojavi jedna Super Tenera sklopljena od tri na takmičenju. Ostaje od sutra fino podešavanje i kreće na put. Spisak je poduži od menjanja agregata do guma i lanaca, dok za kočnice možda nema vremena, ali je bitan duh ili ludost momka koji nam je izneo svoje planove. Ovim putem mu želimo svu sreću, trebaće mu, da uspe u svom decenijskom poduhvatu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 15, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja svratio na Staru planinu da vidim da li mozda ima nekih Tenerasa ovde da treniraju za Kop .. Na zalost, ni jednog jedinog ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 16, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci, sto jedete ..... krebezable, kad je ratluk sladji.....? Sa one fotke gore...sve da ih sastavite, ne bi ispao jedan ljudski motor.... ruzna fotka, nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 16, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja svratio na Staru planinu da vidim da li mozda ima nekih Tenerasa ovde da treniraju za Kop .. Na zalost, ni jednog jedinog ... da si bio u februaru i martu videli bi smo se :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 16, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan STenerasi, jel se spremate za Xross? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 17, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ma joook , mi smo rodjeni.....nespremni :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azikic 15 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja svratio na Staru planinu da vidim da li mozda ima nekih Tenerasa ovde da treniraju za Kop .. Na zalost, ni jednog jedinog ... Al se zato sretne po neka Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 24, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Alo rođaci, ima li Vas gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 24, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Alo rođaci, ima li Vas gde? ima nas, nego kako nego da nas ima... nego se pregrupišemo i ubrzano oporavljamo :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 24, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Brate toliko si mi nedostajao na Kopu, da sam te video u jednom trenutku. ST tvoja šema boja, vozač tvojih gabarita. Al shvatih da nisi ti kad je krenuo da obiđe blato i baru. P.S. Naravno da je fasovo u to blato jer kravi je tu mesto :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 24, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam prolazio kroz onu sumu sa 1001 barom, popsy mi non stop bio u glavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 24, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg braćo... koliko mi je biilo krivo što ne mogu sa vama , još mi je više drago što vidim kako je vama super bilo... :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...