Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Pazi, kad sam se sagnuo istog trenutka kada sam pročitao "gornji" post 1neznam.gif .... ono da me grom ne strefi, i to iz vedra neba.

Kad je Zex stao na STeneraševu stranu....sve je moguće ..... još da čujem od Zeljića da čestita Zvezdi šampionsku titulu i idem sa foruma...uspeo sam u životu 1lol.gif1nanana.gif

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere

E posto ste sebi dali oduska, da ne kazem nesto eksplicitnije, hajde sad porazmislite o onome sto je Vlada predlozio pa da se usaglasimo oko datuma i mesta gde bi sve ovo mogli da nastavite fejs tu fejs ali uz pivo i cudesa od mesa.:stabre:

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Tako je ...datum skupljanja i okupljanja ... kad vam odgovara?

Ili da Arso i ja odlučimo, pa se vi žalite i kukajte 1nanana.gif

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

Koji si ti ...... došao sam XR-kom , a ne XL-kom....... drugi put kazi Hondom , a ne Yamahom..... bem te .... afrikanskog 1lol.gif

A hahhahhaahahh

Pa bzzzzzzz pogresi covek :D

Znaci sada sam stvarno uveren u tezu da se nama u Srbiji ne dogadja nista slucajno. Vlada Vas je ozbiljno pitao da li ste spremni i voljni da ucestvujete u nasem obelezavanjem jubileja, posto ste toliki postovaoci Afrike da ste prosle godine zaboravili na vas. Ali kako stvari stoje vama je do ispraznog i nesvrsishodnog podjebavanja. Evo ja se sad javno izvinjavam svim vlasnicima STenere kojima sam predlozio da nas jubilej obelezimo sa Afrikancima. Bio sam mlad jeo sam govna i priznajem da u zemlji Srbiji ljudski odnos oznacava slabost. I u to ime, koliko god da sebe smatrao tolerantnim jebi te se gospodo!!!! I izvinite sto mi je takva suluda ideja pala na pamet.

I da se zahvalim administratorima sto su odobrili post jer mi je u mojih nepunih sezdeset godina vise pun rasprava , cak i kada je u pitanju najbezazlenija tema, ciji je veci, a kad treba da ga pokazemo onda nas nema nigde. Zato se ja povlacim iz cele price a vi se ujedajte i razmeravajte koliko vam je volja!!!

• Podržavam 2

Trebali ste samo da napišete kad i gde...

Posto nismo od onih koji bi da njihova bude zadnja, Vlada je, a ko je pazljivo procitao, dao mogucnost da do datuma i mesta dodjemo konsenzusom, koliko god to u Srbistanu bilo apsurdno, kako bi nas se okupilo sto vise. Ali izgleda da u Srbistanu to ne pije vodu!!!

Arso, ja sam do sada bio na "sigurno" dvadeset okpuljanja o kojima ti pricas. Na koliko si bio ti?

Nisam bio ni na jednom, ali ne vidim gde je tu poenta.

Vlada je u dogovoru sa nekoliko nas postavio post sa predlogom a onda je pocelo bespredmetno izdrkavanje o tonme kakva je STenera a kakva Afrika. Kada sam ucio u gimnaziji, doduse bilo je to davno, to se zvalo promasena tema. Da podsetim pitanje je bilo konkretno:

- Imate li predlog kada bi i gde mogli da zajedno obelezimo jubilej cetvrt veka STenere i naseg prepucavanja na forumu. Umesto konkretnih predloga pocelo je prepucavanje kome ne vidim svrhu. Ali sta da se radi valjda je to nas mentalitet!!!:neznam:

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Arso, ja sam do sada bio na "sigurno" dvadeset okpuljanja o kojima ti pricas. Na koliko si bio ti?

Jako ima veze, jer bi onda sam shvatio poentu.

To sto je tebi sada sinulo iz dupeta u glavu da pravis neki skup, otvori novu temu, organizuj skup i pozovi ljude ako si vec rad da to napravis.

p.s. kvaris temu!

• Podržavam 4

Jako ima veze, jer bi onda sam shvatio poentu.

To sto je tebi sada sinulo iz dupeta u glavu da pravis neki skup, otvori novu temu, organizuj skup i pozovi ljude ako si vec rad da to napravis.

p.s. kvaris temu!

Evo ja se izvinjavam sto mi je na pamet palo da bi u Srbiji mogli da obelezimo jubilej STenere. Hvala ti sto si mi pomogao da skapiram da je Srbistan zemlja retardiranih. Mnogo mi je bezbolnije i lagodnije da do avgusta skrpim dva soma evra i tamo negde 25-26 krenem put Engleske gde ozbiljni ljudi obelezavaju jubilej STenere. Jos jednom se izvinjavam sto mi je takva iracionalna ideja pala na pamet. A sto se tice ideje da se pravi nekakv skup, ocigledno je da se svako okupljanje u Srbistanu vezuje za nekakvu materijalnu korist, a nasa idja je bila druzenje. Evo jos jednom se mlogo izvinjavam sto imam tu ruznu osobinu da razmisljam.

Mozete racunati, bar sto se mene tice, da je ova tema zatvorena.

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Čemu ovakve vibracije Arso? i to u ovoj temi?

sve ovo što se piše ovde nema veze sa onim što se uživo dešava.. mi se već godinama znamo i družimo.. pa Zeksov komentar se i dalje tretira kao zajebancija..

inače bi na vožnjama jedan drugom lomili glave.. :jee:

Ovako se tamo zajebavamo..a ovde trabunjamo..

Nama uopšte nije bitan razlog zašto ćemo se i gde okupiti.. samo dajte konkretno šta predlažete..

Generalno jesu ljudi smoreni.. jeste besparica.. i svako će dobro da razmisli gde će da ide i zašta će da troši svoje vreme i novce..

Nema razloga teatralnosti i nervozi pa i ako ne obeležimo x godina trabakula.. važno je da smo živi i zdravi :D:moto3:

• Podržavam 5

Čemu ovakve vibracije Arso? i to u ovoj temi?

sve ovo što se piše ovde nema veze sa onim što se uživo dešava.. mi se već godinama znamo i družimo.. pa Zeksov komentar se i dalje tretira kao zajebancija..

inače bi na vožnjama jedan drugom lomili glave.. :jee:

Ovako se tamo zajebavamo..a ovde trabunjamo..

Nama uopšte nije bitan razlog zašto ćemo se i gde okupiti.. samo dajte konkretno šta predlažete..

Generalno jesu ljudi smoreni.. jeste besparica.. i svako će dobro da razmisli gde će da ide i zašta će da troši svoje vreme i novce..

Nema razloga teatralnosti i nervozi pa i ako ne obeležimo x godina trabakula.. važno je da smo živi i zdravi :D:moto3:

Vlajko nista licno ali sto se tice obelezavanja Stenere jubileja, 7. jula ili 29 novembra s moje strane ende. Probao. Video i shvatio po ko zna koji put gde zivim. Samo vi nastavite da se prepucavate ciji je duzi i ciji je bolji jos 100.200 postova.:zdravo:

• Enduraš, 6389 postova
  • Motocikl: CRF300L

To je Vlada kriv :P , podbunio coveka da se nervira ni kriv ni duzan, a niko ga nije obavestio da ova tema upravo i sluzi onome sto ga ljuti - podjebavanju :)

Za Arsu - ali zato od podjebavanja evo sta nastane, jedno od okupljanja, komentari dovoljno govore: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/45399-at-vs-st-kotlina-2010/page__st__1180

• Podržavam 1

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

A sta te briga gde je, kad ti bas tad ne mozes! :oda2:

hihihi, ovaj Busman sitan al' dinamitan :D

@ Arso: Pobratime Arso, opusti se malo :) Kao da ne znas da endurace voze uglavnom dezorganizovani salabajzeri, krecem prvo od sebe :) kao da nam nije dovoljno sto nam svi tovare sranja preko glave nego moramo i ovde da se nerviramo na mestu gde je uvek zajebavancija i prozivanje (jel tako VladoSD - tako je :D ) ali to je i car ove teme. Nama je gotivno ovde da se sprdamo i uvek se nasmejem kada je citam, ne moramo i ovde da se nerviramo i prozivamo. Bar je to moje misljenje 0takoje.gif

• Podržavam 1

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Aiiiii Frućko, pa nisam znao da si ti tako fiiiin?! Nalozio vas pubertetlija, a vi s njim u rukavicama ko da ima 160 godina! :D:P

Nego, podseti me Aca sa onim linkom na 2010-u. :ooo:

Mislim da je vreme za jednu neobaveznu Kotlinicu, cisto onako, da se dusa smiri? :hej:

ps. Vlado, moz` da izadjes slobodno... Arso je zalupio vrata u STeneraskom stilu.

• festina lente, 749 postova
  • Motocikl: XRV

U STeneraskom stilu, hoces reci kad je hteo da zalupi vratima kvaka mu je ostala u ruci a vrata su ispala iz lezista :lol:

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja