Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Kod nas su radionice malo opremljenije nego one kod tebe, tako da ne bi trebalo da bude problema sa krpljenjem :P

Hahaha :) E nek' si mi rek'o :D

Mada mislim da bi onaj moj taliban od bravara ovo sredio zmurecki :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Cuj probio, ispisao slovo T.... :stabre:

IMG-20120819-00059.jpg

Uhhh... Ajd' na stranu sad i zajebancija, ali baš te propisno ujebao taj kamen... Hoćeš moći da okrpiš to?

Nisam siguran za karter.....al zaštitni "šus pleh", koji nije odradio posao, ima da izvarim ko u pobesnelom Maxu.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Priča se da Popsy ima raznijeh kartera po gajbicama.... mora da je kod Bokilića učio zanat! :D:lol:

Vidi vamo, kod nas se karter skida na šrafove a tako i vraća... a kod vas kada gekne pola bloka motora i to je to :D :D :D

Stvarno ne znam kako si se nasadio na taj kamen, ja sam tukao i tukao tim šusplehom (što se i vidi na njemu) ali nisam imao ovakav problem...

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

I ja sam brate tukao sa mojim, pogotovo po Rtnju. I nije joj bilo ništa.... Bez obzira što je tenera, stvarno čudno :D

• Drug član, 2150 postova
  • Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan

Priča se da Popsy ima raznijeh kartera po gajbicama.... mora da je kod Bokilića učio zanat! :D:lol:

Vidi vamo, kod nas se karter skida na šrafove a tako i vraća... a kod vas kada gekne pola bloka motora i to je to :D :D :D

Stvarno ne znam kako si se nasadio na taj kamen, ja sam tukao i tukao tim šusplehom (što se i vidi na njemu) ali nisam imao ovakav problem...

jel ti nije sumnjivo sto je na srafove?

predvideli u fabrici da se skida i krpi, znaju ljudi sta su napravili i kako su napravili

• - enduro sector -, 2147 postova
  • Motocikl: adventure

i to na zadnjem tocku,

Ne, na radilici ..

ovde je mereno na zadnjem tocku,tako da ovo merenje nije na radilici,to ima samo masinski fakultet...,,i brzina od 192,,to je za afriku misaona imenica,doduse u mestu i mozda postigne ali u voznji..tesko bate tesko...,,bar 10 % nije tacno,,motoru s godinama opada snaga retko kad ojacava..

sem ako nesto nije doradjeno,,

a tenera bi na ovom stolu imala 80ks,i isla bi 245kmh.....:moto3:

Kao sto vec napisah:

Javite se kad nadjete neku tarabu koja ima 100k (bez dve tri generalne) da je iztestiramo 1lol.gif0takoje.gif

do tada, mozete samo da filozofirate (da se kulturno izrazim) po forumu .. :) :P

Hitmane, pricaj sta si to turio u afriku :D

kilometre matori 0takoje.gif samo je koristim za ono za sta i sluzi za razliku od tenere, za kilometre .. :)

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125

I ja sam brate tukao sa mojim, pogotovo po Rtnju. I nije joj bilo ništa.... Bez obzira što je tenera, stvarno čudno :D

Čudno, čudno, ali niko se nije setio da prenese znanje našem kolegi, kad vidiš sra..e ispred sebe samo gas. :hej:

E da, na trafikama ispod motora ide ramčina, a ne neke šipčice ko kineski štapići. :nanana:

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

to brate nikom nije jasno..

resized_P8180231.jpg

Posle tvog Trtnja.. kako je on ovo uspeo i dalje je misterija :stabre:

Špic kamenčine se zabio kroz ovaj najdalji okrugli otvor....inače je prečnika 3 cm 1hmm.gif....... kad sam baksuz.

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ma sta se sekiras 30e ti karter i rsis problem..kod paprike ako pukne..negine rasturanje agregata...

mada posto se at vozi stalno u prikolici i,,tesko da ce to da joj se desi,,,i potraje po neki kilometar,,tako...:nanana:

ij0dpqpa7u5yqxoocavy_thumb.jpg

:nanana::jee::P

• Drug član, 2150 postova
  • Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan

ma sta se sekiras 30e ti karter i rsis problem..kod paprike ako pukne..negine rasturanje agregata...

mada posto se at vozi stalno u prikolici i,,tesko da ce to da joj se desi,,,i potraje po neki kilometar,,tako...:nanana:

u pravu si, samo sto kod afrike kada pukne karter verovatno ti je to najmanji problem, posto su to ljudi zastitili kako bog zapoveda

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

u pravu si, samo sto kod afrike kada pukne karter verovatno ti je to najmanji problem, posto su to ljudi zastitili kako bog zapoveda

pa jeste najmanji problem,,otvoris agregat na pola,prethodno ga izvadis,pa stavis drugi agregat,eventualno zavaris ako se moze ...

ali s obzirom da se dosta tera na prikolici tesko da ce joj puci karter...

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Kako većina Afrikanaca putuje, upali Travel kanal ili Dicovery, kokice i uživanje sa Afrikom preko kontinenata :D :D :D :D :D

post-5088-0-39182600-1345554062_thumb.jpg

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: @ UBER ALLES

Kako većina Afrikanaca putuje, upali Travel kanal ili Dicovery, kokice i uživanje sa Afrikom preko kontinenata :D :D :D :D :D

Ccccc...kolega ! Potpuno mi je jasno da ne razumete fetis situaciju sa fotografije . Najpre treba imati motor kojim

ste JAKO zadovoljni , sto izmedju ostalog podrazumeva da ne ispusta ulje i ostale tecnosti, pa doci na ideju da ga

ubacite u sobu. Iz opisanog meni je sasvim jasno da ne pronalazite sebe sa svojim ''motorom'' u prikazanoj fotografiji.

:kafa::D :D :D

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Ccccc...kolega ! Potpuno mi je jasno da ne razumete fetis situaciju sa fotografije . Najpre treba imati motor kojim

ste JAKO zadovoljni , sto izmedju ostalog podrazumeva da ne ispusta ulje i ostale tecnosti, pa doci na ideju da ga

ubacite u sobu. Iz opisanog meni je sasvim jasno da ne pronalazite sebe sa svojim ''motorom'' u prikazanoj fotografiji.

Meni situacija sa slike vise lici na - nece da ide, trosi...daj bar da je koristim kao stalak za noge, da bude neke koristi od nje.

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: @ UBER ALLES

Meni situacija sa slike vise lici na - nece da ide, trosi...daj bar da je koristim kao stalak za noge, da bude neke koristi od nje.

Isti simptomi su i kod vas prisutni ! :lol:

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

ribolovac, varas se! od njihovih motora nemas ni stalak za noge, vec samo guzvu u garazi/supi....

Sva sreca pa se vozimo pa nemamo potrebe da brinemo o dnevnoj sobi, garazi i sl. :takoje:

Kolega, promasili ste podforum .. => http://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/74-skuter-caffe/ :):P

Za gospodina urednika, ako se odluci da menja Hondu prilazem link http://www.simpo.co.rs/ pa moze da se raspita da li imaju program staro za novo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja