Popsy 2907 Napisano Jun 18, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ti koji si raskantao agregat da cutis :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Przi Zvezda danas... pazite se Stenerasi, lako to moze da plane! Ili bar ponesite flasu kokakole da imate sa cime da gasite pozar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 18, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, jesi ti to prešao u servisere početnike kad kažeš da si ga "upotrebljavao"? Ne vidim drugi način da se upotrebi ta nekretnina sem za učenje loših mehaničkih konstrukcija i kao dobar primer kako ne treba konstruisati agregat.... cuti ti,,ti si pobegao u afriku da bi joj naso kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Jun 18, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Volem, volem... svi jedni drugima velite "ti da cutis...". I ja cutim jer se vozim, svaki vikend po 300 - 500 km. Kriv sam jer imam na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Jun 18, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije ovo lako kao sto izgleda, iako je najlaksi deo puta. dokaz - nema nijednog stenerasa s nama, jadnog 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 18, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to JADNOG malo lici na vredjanje,niko od njih stenerasa nije jadan... a kolko vidim ovde te kangrbe od motora su vise bile gurane nego vozene,,to je staza za 125 ili 250 cvaju.. MOZE I PRST U OKO ALI BOLI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 18, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Eto malo živosti u temi na ovih 30+ C.... jbte, ko da smo kod Jagera otišli.....u stvari mi imamo motore, bitna razlika te se mi "jadni STeneraši" sa našim nekretninama malo vozimo i rashladimo ćele (vetar u kosi nisam osetio od vojske, msm kad je opala) @Borrko Illin brate ne znam , da li je to 300-500 km neka vožnja za medalju u Rumuniji.....ovde kod nas toliko za vikend prelaze samo AT i po neki poluispravni Tomos-i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 18, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan a kolko vidim ovde te kangrbe od motora su vise bile gurane nego vozene,,to je staza za 125 ili 250 cvaju.. Jeste staza za lakše motore, ali da je samo jedan od njih imao nešto što makar liči na krampon prošao bi sa mnooogo manje mučenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 18, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a kolko vidim ovde te kangrbe od motora su vise bile gurane nego vozene,,to je staza za 125 ili 250 cvaju.. Jeste staza za lakše motore, ali da je samo jedan od njih imao nešto što makar liči na krampon prošao bi sa mnooogo manje mučenja za te kramponke trebaju i konji e to africi fali ..konjici sreca pa ih tenera ima malo vise...malo mnogo vise..i bar ide i uzbrdo..a ne ko paprika samo nizbrdo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Danibore.. da dovedeš te tvoje afrose na obuku kod ovih naših pa kad naučite da vozite .. onda na megdan sa tenerašima.. p.s. zato ih i nema sa vama..vozite gore od naših šezdesetogišnjih penzionera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 18, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a i kad razmislis,paprikari nesmeju da nzovnu tenerase nikako sa njima.uvideli bi sami kolko je tenera bolji motor,ma neka ih nek se voze sami, tu uz to brdasce i tomos prodje,sve na neke takve stazice idu,daj te ljudi neku ozbiljniju stazicu... nego,kolko bese ide afrika,,160... a i kolko vidim ovaj se nije zalio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Bokiliću, ložaču jedan. Nemoj ih više hvaliti, pomisliće da je svemoguća pa da bude posle:"Reko Bokilić da može". Dobre su Vam te Tenere, jesu, ali stvarno jesu, kad Vam kažem, pa što mi niko ne veruje? :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 18, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne su za kompanije koje se bave proizvodnjom i prodajom ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy brate, OVO JE TVOJA TENERA NA SNIMKU!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da ne bude da se samo ST vozi. Supruga i ja smo izveli kraljicu u šetnju. Beograd-Obrenovac-Valjevo-Divčibare-Mionica-Banja Vrujci-Ljig-Rajac-Belanovica-Lazarevac-Crnjani-Barajevo-Ralja-Beograd Ukupno 350 km super puta. Krivina na krivinu (malo rizle na Rajcu). A sad misaona imenica za ST, potrošnja 4.8L. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mazak pa tebi ne radi jedan cilindar. Mislim potrošnja ti je 50% od potrošnje mog sokoćala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da.. al on nema žuljeve od zavrtanja kao ti i brat Plopsy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A nenenene Vlajko brate moj po pogrešnom sokoćalu, Levi par ruku nije moj, a trebao je da bude crn ko da sam iz rudnika izašao uz rečenicu: Kada su Popsy-ju žuljevi po rukama od gass-a, meni su ruke ondak vake. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 18, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan vojo a da nastelujes ti malo te karburatore a i ocistis filter vazduha? A to popsy moze vama da prodaje foru kako je od zavrtanja gasa a ne od guranja tenere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A zašto bi pero, treba od nečega i NIS i država da žive. Prethodni rezervoar sipao aditiv za čišćenje karburatora i primetna razlika u primanju gasa i povlačenju iz nižih obrtaja, više se ne trese ko hebena zečica. Sa ovim drugim merim potrošnju. Režim isključivo po gradu sa suvozačima raznim od 65-120kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Jun 18, 2012 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan To je Popsy nabio zuljeve od skidanja plastika da bi dolio ulje!!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da ne bude da se samo ST vozi. Supruga i ja smo izveli kraljicu u šetnju. Beograd-Obrenovac-Valjevo-Divčibare-Mionica-Banja Vrujci-Ljig-Rajac-Belanovica-Lazarevac-Crnjani-Barajevo-Ralja-Beograd Ukupno 350 km super puta. Krivina na krivinu (malo rizle na Rajcu). A sad misaona imenica za ST, potrošnja 4.8L. Nemoj da ih lozis, molim te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 19, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Bokilicu a taj cajger na Steneri krece od 60? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 19, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada su Popsy-ju žuljevi po rukama od gass-a, meni su ruke ondak vake. Istinu zboriš, ima negde slika moje ruke sa žuljevima a njegove skroz masne od krpljenja mojih ležajeva ... A to popsy moze vama da prodaje foru kako je od zavrtanja gasa a ne od guranja tenere... da si brže vozio, onda bi i video od čega su žuljevi :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ali još ima da vedžbate do ovog levela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...