jager 3446 Napisano Januar 8, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...prethodni vlasnik (švajcarac) teo da liči na ST Pa da je napisao na nju, slovima, SUPER TENERA i onda ne bi NI LIČILO! Onakvu gadost od motora samo klavirdžije i violindžije mogu da izmisle! laku noć Brate Kepo, ulepša mi dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 8, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Popsy ne se nerviras bre...... pa znamo da su neki Afrikanci pre penzije vozili ST....... :P :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 8, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vala baš, laku noć ps. jedva se odbranih od zlikovaca... sreća pa Goša nije budan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 8, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Redovni sastanak teneraša, svaki utorak u 20h... : Popsy: "Hi! My name is Popsy, and I'm an Africa Twin wannabe!" SVI: "Hi, Popsy!" :D :D ...ovo mi je poznato!!!! :D Ehhhh... kako sve na kraju izađe na videlo... Istina je spora, no uvek se sve dozna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vala baš, laku noć ps. jedva se odbranih od zlikovaca... sreća pa Goša nije budan :D bar je neki motor u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 8, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Redovni sastanak teneraša, svaki utorak u 20h... : Popsy: "Hi! My name is Popsy, and I'm an Africa Twin wannabe!" SVI: "Hi, Popsy!" :D :D ...ovo mi je poznato!!!! :D Ehhhh... kako sve na kraju izađe na videlo... Istina je spora, no uvek se sve dozna ne sekiram se ja da ce istina da se dozna... , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 8, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E i jedno pitanje za afrikance. Šta znači ako afrikom ste brži od konja? Pa na vrtešci ste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 9, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Redovni sastanak teneraša, svaki utorak u 20h... : Popsy: "Hi! My name is Popsy, and I'm an Africa Twin wannabe!" SVI: "Hi, Popsy!" :D :D ...ovo mi je poznato!!!! :D Ehhhh... kako sve na kraju izađe na videlo... Istina je spora, no uvek se sve dozna ti cuti,,ti nemas sta da fotkas sem gomile krsa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 9, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E i jedno pitanje za afrikance. Šta znači ako afrikom ste brži od konja? Pa na vrtešci ste Ne samo od konja vec i od one Tenere pozadi! Cak je i konj brzi od nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 9, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan to je jos jedna afrika :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 9, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan E i jedno pitanje za afrikance. Šta znači ako afrikom ste brži od konja? Pa na vrtešci ste :nanana: Ne samo od konja vec i od one Tenere pozadi! Cak je i konj brzi od nje ti se nejavljaj,preso si s magarca na kozu izdajnice sekte svoje ljubljene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 9, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to je jos jedna afrika :P sto je babi milo to joj se i snilo..vis da je definitivno zreo da pazari st... vis da je sanja i danju i nocu,i pricinjava mu se na svakom koraku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Januar 9, 2012 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan psssssst!!!!! molim za dramsku pauzu Ja stvarno ne kontam sta vam je??? :stabre: Sta to fali ovom motoru? :neznam: Jel kofer??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Januar 9, 2012 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan mljac Stvarno MLJAC-MLJAC!!! Eh, da me mune jedno takvo... motorce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 9, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan psssssst!!!!! molim za dramsku pauzu Ja stvarno ne kontam sta vam je??? :stabre: Sta to fali ovom motoru? :neznam: Jel kofer??? mnogo toga druze SHOKLA, mnogo toga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 10, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan SHOKLA, ne fali ništa. Ima i viška! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 10, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Fali vlasniku jedna doobra terapija .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 10, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan e imam tip. provereni vlasnik ST gleda zadnji model rd07? Aj objasnite mi ? u Cemu je fora. Jel mogu ja da probam tu famoznu rd 04, 07 od nekog,evo mog zeke da vide da postoji zivot posle 160km/h, Zeka ide mnogo brze,al to nije ovde tema.... Pitanje je dal ktm 640adv ,st 750 ,afrika...sem zupcanika, pp aparata i sl sranja ajd sta je merodavno!? Pa jbg ja dajem bajk koji leti za bajk koji treba da je king of the hill. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Africa se ne proba. Ona se vozi Jel da da zvučim ko pravi afrikanac? Nego Gvozdene prijatelje, oš ti rešavati te tvoje trileme pa da se družimo mi malo na oni naši skupovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 10, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ma moram da resim, ne lozi me ovo jurcanje....Ne mogu da prebolim ktm 640 adv.... Imam extra zeku, falice mi filing brzine ali pelcer je pelcer....samo naci ok spravu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 10, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan GVozdeni.. tu priču slušamo odavno.. Ko bre vasionski brod da treba da pazariš! niko normalan ti neće dati enduraču za zekonju.. prodaj to za realan keš..pa trazi tarabu.. jer ko traži taj i nađe.. samo na kraju da ne bude uzeo Gvozdeni bmv-a ili nešto treće..ili kao i dosad-ništa.. Buduci kolega Shokla će to brže rešiti osećam.. Inače.. na ove dve zadnje strane se lepo vidi koliko su zaista afrikanci opterećeni.. Zato i daju duplo više para.. ali džaba Imaju u redovima i najskuplju afriku na svetu.. može se ponekad videti na ušćetu.. toliki tank ima da može ponosni vlasnilk nemož za 5 godina da ga potroši.... Tako nesto je i računao.. kuća-ušce i nazad recimo 10km.. ako beše tank 42l.. vi vidite koliko je to vožnji za jedno punjenje. Može i za unuke da ostane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 10, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan 15. se blizhi... naoshtrite orudje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 10, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan 15. se blizhi... naoshtrite orudje Kako je svetski ovaj klip, svaki put se odusevim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan GVozdeni.. tu priču slušamo odavno.. Ko bre vasionski brod da treba da pazariš! niko normalan ti neće dati enduraču za zekonju.. prodaj to za realan keš..pa trazi tarabu.. jer ko traži taj i nađe.. samo na kraju da ne bude uzeo Gvozdeni bmv-a ili nešto treće..ili kao i dosad-ništa.. Buduci kolega Shokla će to brže rešiti osećam.. Inače.. na ove dve zadnje strane se lepo vidi koliko su zaista afrikanci opterećeni.. Zato i daju duplo više para.. ali džaba Imaju u redovima i najskuplju afriku na svetu.. može se ponekad videti na ušćetu.. toliki tank ima da može ponosni vlasnilk nemož za 5 godina da ga potroši.... Tako nesto je i računao.. kuća-ušce i nazad recimo 10km.. ako beše tank 42l.. vi vidite koliko je to vožnji za jedno punjenje. Može i za unuke da ostane maco mala, prestan da seres nego skupljaj pare i sredinom jula aj na put, ako smes, sa tom lominom p.s. sto rekose nesem prijatelju "imam toalet papir u koferu koji je presao vise kilometara i video vise sveta od vas" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 10, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan "Imaju u redovima i najskuplju afriku na svetu" smanji kume cifru, poklacu decu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...