zextreme 1283 Napisano Octobar 24, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan zato sto ona ima te performanse po rodjenju A posto ste vi papci..platite motor 5 hiljada..ulozite jos 15.. a mi cemo i dalje zajebavati da niste normalni .. vi cete tvrditi da sve sto je najskuplje je i najbolje aha ima ima brzha bila pre 20 godina nego ktm 990 adv r danas od nula do 100 sa samo tri generalne usput... 3 godina imanja afrike krece... ja platio motor 3iljade, ulozhio oko 1500 od chega je 80% otishlo na opravke posle sudara, ostalo na redovan servis dotrajalih delova... ovo za 15k je spremno za neke ozbiljne trke... za nashe zajebavanje overkill nego, kad ce neka vozhnja, da ushtedim za TKC/T63, dosta je bilo zajebancije Performanse tvoje trafike sam licno proverio na autoputu, mislim da imam i dokumentovano... Definitivno ti je potreban upgrade samo mislim da za te pare moze da se uzme gotov proizvod u fabrickom stanju! pozdravila te ista ta afrika na onom makadamu ka poplavljenom tunelu neka ne mozhe preko 160 (mada i to cu reshiti, pre je ishla brzhe, moram da sredim karburatore, smeshu itd), dosta je to za offroad na auto put i onako idem samo kad nemam izbora ...ti bre non stop nesto moras da sredis, al inace je odlicna!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan 600 i kusur strana, a ja i dalje ne nađoh podatak ili post koji je bolji motor...() A sad stvarno, jeste l´ izvršili neko testiranje ovih motora u različitim situacijama?Generalno mislim na test tipa, potrošnja,ponašanje u krivinama,na putu, na makadamu, blatu i tako tome slično, i to sve u jednom danu?!Molio bih za ozbiljne odgovore, barem ovaj put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 24, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Provociras a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 24, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 600 i kusur strana, a ja i dalje ne nađoh podatak ili post koji je bolji motor...() A sad stvarno, jeste l´ izvršili neko testiranje ovih motora u različitim situacijama?Generalno mislim na test tipa, potrošnja,ponašanje u krivinama,na putu, na makadamu, blatu i tako tome slično, i to sve u jednom danu?!Molio bih za ozbiljne odgovore, barem ovaj put. Kako da ne... vise puta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Prva rečenica da (morao sam malo ), al´ sam onda ozbiljno pitao...Kokice na kraju ne znače da se sladim prepucavajem između vas, nego da stvarno čujem zašto je jedan motor bolji a drugi ne, osim što na oko izgledaju skoro isto... Nemam nameru da provociram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 24, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Prva rečenica da (morao sam malo ), al´ sam onda ozbiljno pitao...Kokice na kraju ne znače da se sladim prepucavajem između vas, nego da stvarno čujem zašto je jedan motor bolji a drugi ne, osim što na oko izgledaju skoro isto... Nemam nameru da provociram... bolji je ktm/bmw, morash da nauchish da chitash izmedju redova... ...ti bre non stop nesto moras da sredis, al inace je odlicna!!! a shta cu kad mi servisni intervali idu malo pre nego na jamahi... kazhe honda: zameni ove delove PRE nego ti kochnica izgori, tank pochne da curi, otpadne auspuh,....... ,..... ,.... ja menjao lamele, ulja, filtere, lagere, semeringe, gume, kochione plochice i ostale potroshne delove... jedina stvar koja je crkla je usrani regler koji je sprzhio i cdi kad je crko.. eto, dve stvari su mi crkle na motoru... koje smece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Prva rečenica da (morao sam malo ), al´ sam onda ozbiljno pitao...Kokice na kraju ne znače da se sladim prepucavajem između vas, nego da stvarno čujem zašto je jedan motor bolji a drugi ne, osim što na oko izgledaju skoro isto... Nemam nameru da provociram... bolji je ktm/bmw, morash da nauchish da chitash izmedju redova... ...ti bre non stop nesto moras da sredis, al inace je odlicna!!! a shta cu kad mi servisni intervali idu malo pre nego na jamahi... kazhe honda: zameni ove delove PRE nego ti kochnica izgori, tank pochne da curi, otpadne auspuh,....... ,..... ,.... ja menjao lamele, ulja, filtere, lagere, semeringe, gume, kochione plochice i ostale potroshne delove... jedina stvar koja je crkla je usrani regler koji je sprzhio i cdi kad je crko.. eto, dve stvari su mi crkle na motoru... koje smece pa sad, znam neke koji cesce menjaju lamele nego ja ulje(bez da su presli mnogo kilometara), a menjam ga cesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 24, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Taj neki je skoro isti kao ovaj vas Rusic.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 24, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Taj neki je skoro isti kao ovaj vas Rusic.... maler? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 24, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Taj neki je skoro isti kao ovaj vas Rusic.... maler? ...ma jok, mehanicar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Taj neki je skoro isti kao ovaj vas Rusic.... maler? ...ma jok, mehanicar! ne imenovanog kolegu ne bih svrstao u kategoriju mehanicara, pre stetocina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 24, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Taj neki je skoro isti kao ovaj vas Rusic.... maler? ...ma jok, mehanicar! ne imenovanog kolegu ne bih svrstao u kategoriju mehanicara, pre stetocina ...nije bwe!! ...on samo misli da to tako moze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Taj neki je skoro isti kao ovaj vas Rusic.... maler? ...ma jok, mehanicar! ne imenovanog kolegu ne bih svrstao u kategoriju mehanicara, pre stetocina ...nije bwe!! ...on samo misli da to tako moze! na takmicenju KOLEGA vs NAKOVANJ uvek bi se kladio na kolegu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 24, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...pa i ja zastupam mog kolegu! Konacno u necem da se slozimo! Goso citaj PP!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 24, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan JAVI SE POPSI! ajmo bre da se vozimoooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ajde majstor bokilicu priznaj i zakuni se, da li si ikad rasturao afrikin agregat da bi radio generalku? U ovoj temi, hahaha? Evo ja cu da se zakunem umesto njega. Mame mi !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Octobar 24, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da vozite RD03 ne bi imali problema, samo tablica otpada JAVI SE POPSI! ajmo bre da se vozimoooooo paaa ajde heboTE ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Šteluje karburaciju, ovaj fino podešava makinu za sledeću vožnju. Alo bre, pa ako čekamo njega, Vlajka i tu joč neke, dođe proleće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 24, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan JAVI SE POPSI! ajmo bre da se vozimoooooo Ja se vozikam dok se vi tu raspravljate :P @Gosa - i treba tolko cesto da menjas ulje, pise u Hondinom manualu da ako motor koristite kao civiluk, onda mora ulje cesce da se menja @svi ostali - kad ce neka voznja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 24, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vozd je stigao!!! :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, znaci svi se `oćkate, a niko da krene ?! Ae onda u subotu Ravna Gora - Divcibare, opusteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ok, aj, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 24, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, znaci svi se `oćkate, a niko da krene ?! Ae onda u subotu Ravna Gora - Divcibare, opusteno. prodato... znači standardno 9h na OMVu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jes !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1929 Napisano Octobar 24, 2011 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E sto volim ovo kad ima ovih ljudi od akcije. Samo mi nije jasno kako se prvi javise teneras i afrikanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...