Crven Ban 604 Napisano Jul 31, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ali zato na prvom kamenju pocepa ti i 10 kesa koje si stavio na noge. Probo na Gocu ove godine. :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 31, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ako niste fensi, najlon kesa zavrsava posao. Ima je u svakoj trafici seoskoj, tako da je ne morate ni nositi od kuce a i besplatna je. Navuces na cizme, svezes rucke iznad pete i pici blago cici... Ти као да никада ници возио по пљуску и не знаш да си за минут мокар као миш, а не да тражим сеоску продавницу која ради недељом и има кесе! Ове Влајкове каљаче сам поцепао преко патике, па не могу да замислим како изгледа кад се назувају преко неке озбиљне чизме! 13 еура је право богатство за то срање! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 31, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ali zato na prvom kamenju pocepa ti i 10 kesa koje si stavio na noge. Probo na Gocu ove godine. :lol: :lol: Vise voznje manje pjesacenja po kamenju i trajace duze @Spave Zato si ti vozio po pljusku i znas da cizme ne propustaju od pljuska vec od duze voznje po kisnom/mokrom asfaltu. Doduse ima tome ihihi, mogao si i da zaboravis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Jul 31, 2011 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako niste fensi, najlon kesa zavrsava posao. Ima je u svakoj trafici seoskoj, tako da je ne morate ni nositi od kuce a i besplatna je. Navuces na cizme, svezes rucke iznad pete i pici blago cici... Ти као да никада ници возио по пљуску и не знаш да си за минут мокар као миш, а не да тражим сеоску продавницу која ради недељом и има кесе! Ове Влајкове каљаче сам поцепао преко патике, па не могу да замислим како изгледа кад се назувају преко неке озбиљне чизме! 13 еура је право богатство за то срање! E zato sam ja pazario kaljace u vojnom odpadu (nove) u sekciji za ABHO od jakog gumiranog platna plus ima gumeni deo po kome se hoda. Prezivele su celodnevni offroad i jedno padanje u reku Sve to za 200 dinara. P.S. prilikom padanja u reku su pustile vodu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. prilikom padanja u reku su pustile vodu Ajde.... :D :D :D Da si tad bio u ronilačkom odelu, izašao bi mokar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 31, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Utorak 02.08.2011 negde oko 21h. kondicione pripreme AT.vs ST. na motokros stazi autoput iza Ikarbus-a. Za sada dva teška rivala, možda i treći ako sme da se javi jer sam ga isprepadao prošli put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 31, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan prisutan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U utorak?? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 31, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan U utorak?? Kako me zbuni na trenutak. Da sada u utorak. Poželjni su ovi sa ksenonima da nam malo osvetle pute, a nekima bogami i obraz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja, da ću u utorak, imati neodložna posla u Beogradu Ima neko krevet viška, pošto već vidim da ću u sredu kući... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 31, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan @Spave Zato si ti vozio po pljusku i znas da cizme ne propustaju od pljuska vec od duze voznje po kisnom/mokrom asfaltu. Doduse ima tome ihihi, mogao si i da zaboravis Сећања бледе, слике су пожутеле... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan a bio je kul tip.. Jager, slobodna ti je šok soba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znači stižu sutra ksenoni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stižu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 1, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stižu :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stižu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 1, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...kakvi ste indijanci! Ne moze covek da letuje, a da se ne nervira! :] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 1, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ...kakvi ste indijanci! Ne moze covek da letuje, a da se ne nervira! :] O poglavice, vidim sija ti lice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 1, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ...kakvi ste indijanci! Ne moze covek da letuje, a da se ne nervira! :] e pa dosta sam se ja nervirao po Crnoj gori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...kakvi ste indijanci! Ne moze covek da letuje, a da se ne nervira! :] Pa ko ti kriv kad si otišao na gletovanje Znam ja, strah te bilo da prisustvuješ, pa kao fol "gletuješ" :D :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Vidim danas, muci se neka slotija da me pretekne. Mislim se da l` da joj prekratim muke?! Hocu, necu, hocu, necu... ma necu, neka ga, nek` napadne Rtanj u cetvrtak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti sad Afrikanac u retrovizoru. Aj lepo sada busmane priznaj da je ovo bilo dok ti menjač nije prešaltao u višu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Blokirao sam ga u prvoj dok ne prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 6, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidim danas, muci se neka slotija da me pretekne. Mislim se da l` da joj prekratim muke?! Hocu, necu, hocu, necu... ma necu, neka ga, nek` napadne Rtanj u cetvrtak. ijaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Rade, kralju, care, legendo A vi, Tenerashi ... Sta da vam kazem ... Uterao vam ga je Rade .. sa sve jajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Nas barem na nekom retrovizoru mozes da vidis a od Trafikanaca ni traga :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...