gosa 553 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan mislim, tvrdim,,,,,da bi zavario ram od ST-a u pustinji , na grenlandu ili viseci sa plafona,sa bilo kojim aparatom....Znaci ne daj boze da mi se desi kvar na ramu prvi limar gde ima radionicu , moj ram bi bio ko iz radnje, Ako mOgu da varim reklame i aluminijum za velike gazde mogu i za drugare i sebe ramove,,,,,to je bzvze poredjenje, MEni se afrika svidja do bola ali ST je jeftinija,,,,ako prodam inace legendarnog zeku (zx11) mozda udjem u klub...a onda...krece home build mashinen,,sa sve rally dodacima, moze to i super lepkom da se resi i bice cvrsce od fabrickog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš valjda njih da cekas dok se dovukuju usput, bilo bi sramota. Alo puzevi utisite jer i sami znate ko je najbrzi i najjaci u sumi i van nje... vi ste jedino najbrzi do majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 20, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Неуморни сте.......што се не возите мало него само трујете по форуму Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Неуморни сте.......што се не возите мало него само трујете по форуму ljutice mi se mama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Неуморни сте.......што се не возите мало него само трујете по форуму Ja sam, brate, svaki božiji dan na motoru... Za razliku od većine teneraša... I TEBE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 20, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Неуморни сте.......што се не возите мало него само трујете по форуму Ja sam, brate, svaki božiji dan na motoru... Za razliku od većine teneraša... I TEBE Немој ти мене да узимаш у уста ја сам ван конкуренције (мислим нисам у овој теми односно у ваше две категорије) ипак је BMW макар и са италијанским пореклом и све пластичним деловима обљи од тих ваших........''мотора'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1984 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam, brate, svaki božiji dan na motoru... Za razliku od većine teneraša... I TEBE Cuo sam ja da ti svakog dana odes do garaze na 5 min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam, brate, svaki božiji dan na motoru... Za razliku od većine teneraša... I TEBE Cuo sam ja da ti svakog dana odes do garaze na 5 min mora da prover da mu nisu moljci napali motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bopk, koliko si ono km uterao u tu svoju kekretninu prošle godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1984 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Bopk, koliko si ono km uterao u tu svoju kekretninu prošle godine? 10000+ km. Nije mnogo ali nije ni malo. Bez ikakvog problema. Jedini problem sam imao kad si me ti stigao prema Vlasini. Samo tako i mozes da stignes ST Poceo je da mi se cuje lager u zadnjem tocku pa sam stao da vidim sta je. Posle sam ga zamenio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Heh, samo 10.000?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 20, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Gosa nije ni toliko,a najglasniji je ovde!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nastavimo ovim tempom.. sta ce biti za mesec dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Februar 20, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Precenjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Неуморни сте.......што се не возите мало него само трујете по форуму Ja sam, brate, svaki božiji dan na motoru... Za razliku od većine teneraša... I TEBE mmmmm da... ja danas nabi stotku po gradu iz zezanja... Heh, samo 10.000?? ja 20.000 a da mi je službeni bilo bi x3 :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta, potrošio si prošle sezone 20.000 din na gorivo? Eeee, to verujem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Gosa nije ni toliko,a najglasniji je ovde!!! da znas, meni je cajger u miljama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma jeste, u milimetrima :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ma jeste, u milimetrima :P samp se ti podmazi, meni je i to dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo da vidite kako izgleda skockana Super Tenera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto se ugojila... Ova ima cirka 400 kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto se ugojila... Ova ima cirka 400 kg u odnosu na Gošinu je twigie :P Technical specifications 1992 Yamaha XTZ 850 R (OW D Water-cooled bi-cylinder 80 HP, Capacity: 850 cc, Mikuni twin carburettor 46 mm, Single beam frame in reinforced steel, Inversed hydraulic telescope forks Kayaba TT 45 mm tubes, 2 aluminium tanks of 35 l in total, plus a lateral one in the rear of 25 l, Steel exhaust with stainless steel silencer 5 speed gearbox Transmission by chain Wire wheels, wires in z, magnesium wheel hub, TT D.I.D rims, Polyurethane mud-guard Front disc brakes 300 mm Rear disc brakes 240 mm 12 V battery 200 kg 180 km/h (on sand) http://www.classic-motorbikes.com/Yamaha_XTZ_850_FC19.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 21, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan svejedno joj fale kresici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan samo da vidite kako izgleda skockana Super Tenera uhh, sav se naježih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa lepo piše "Touching your heart" :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...