Popsy 2907 Napisano Januar 31, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa isli su logikom, da ako Yamaha pravi muzicke instrumente, valjda pravi i dobre motore .. Sta zna Teneras .. Klavir, gitara, motor, ma slicno je to .. to su bre prefinjene mašine a ne 'onde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cudan naziv za oblak dima i to onaj crni, od ulja Ahaam.. evo jos jedno metar dana.. pa cemo da vidimo dal je to bas tako.. ovaj smajli bi se trebao zvati: afrika koja nece dide ili usrala se kamila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan gogsi, koja tebe muka natera da stavis ovaj nick. jesmo popili ali mi nije bila muka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 31, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Popsy jel korman pasuje na Trafiku? Deluje mi da je na sraf.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 31, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan "Je li" se pise odvojeno Tenerasu ...A btw, ovaj simpaticni traktorcic je mnogo srodniji motoru od trube npr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 31, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan De si to procitao???? I kupi Afriku ,ako oces da napadas,a ne sa tim sokocalom da se mesas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan To jeste.. ja bi TA nazvao afrika u pokusaju.. i to neuspesnom.. nesto kao spontani 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5732 Napisano Januar 31, 2011 Svakom po zasluzi, 12392 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bezi bre aco odakle tebi 400 kg gvojze nemo me lazes s oči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Popsy jel korman pasuje na Trafiku? Deluje mi da je na sraf.... volan je baš za afriku a ova kosooka mala je taman za ST. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 31, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Ma da li je sokocalo? ...1 guy from 1983, 1 bike made in 1987, 6 continents, 8 years, 300000 Km, 80 countries ... Jedan avanturista poput tebe ne bi smeo da zaboravlja ovako jake cinjenice P.S. Pozovi me ako hoces da ti prevedem sta znaci ovo sto pise na engleskom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 31, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *mile fazer* Pa naravno ,koje zensko bi volelo da se voza na africi?? I ljudi ne dajte urosu da OFF uje vise,da ne bi radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mile, da nisi zahrdjao nesto..? ocekivao sam odgovor u stilu.. za mene je kosooka taman..i slicno.. Urose.. idu ljudi i sa biciklom oko sveta.. ma idu i peske..stopom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 31, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Vlajko,nema sta...A znas kakva rebarca imaju u "Lidu" u Zemunu,ne bi poverovao...Jedino sto to nema nikakve veze sa pricom,kao ni to da ljudi idu oko sveta peske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i peške bi pre stigao gde si krenuo, nego tenerom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 31, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Krenes Tenerom, vratis se peske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bre. Kreneš peške i vratiš se peške. To su bre nekretnine, nikuda one ne kreću 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Krenes Tenerom, vratis se peske... naravno, na racun tenere zgrabiš tri ženske tamo di si stigao pa s njima polako nazad ( zna se zašto ) sa afrikom kreneš sam i sa njom se i vratiš sam. ma koji komadi bacaju oko na afriku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bre. Kreneš peške i vratiš se peške. To su bre nekretnine, nikuda one ne kreću teske reci a koliko sinoc sinoc si imao drugo misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 31, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma koji komadi bacaju oko na afriku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Samo u vasim snovima dečki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan vratite se u realnost 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 31, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, nije ni moj drug Misa za baciti, ali moj glas ipak ide crnki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1386 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 1928 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan ma koji komadi bacaju oko na afriku? Kladim se da je levo parkirana ST. Zato i gleda u tom pravcu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da ce skoro izumreti tomos kosacica.. pa bili neko mogao da mi preporuci koju.. dvoumim se izmedju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...