Jump to content

Moto Zajednica

Albania-Grčka-Makedonija

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova

Poštovani bajkeri!

Prošlo je dve godine od mog poslednjeg putovanja "Giro Italia" pa je došlo vreme za novu pustolovinu,kako i sam naslov kaže maršuta putovanja je Albania-Grčka-Makedonija(preko CG) .Kreće se 1.avgusta iz Kruševca i put bi otprilike trebao da traje između 40 i 60 dana sa detaljnim obilaskom svih većih gradova,istorijskih nalazišta i ostalih drugih znamenitosti,obilaskom plaža,kupanja... Spava se isključivo u vrećama na otvorenom. Na put idem sa suprugom i ovom prilikom pozivam sve zainteresovane da nam se pridruže ako ne na celom putovanju onda na nekoj deonici.

Kontaktirajte me isključivo na telefone 062232869 i 0656500125.

post-24893-0-45514100-1402766630_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5555 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Upravo sam se vratio sa putovanja kroz Albaniju, Grcku i Makedoniju, naravno u mnooogo kracem izdanju od toga kako cete vi putovati...

Pratio sam i prethodna putovanja i samo mogu da kazem...napisi putopis... :takoje:

• Drug član, 707 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125

Bravo Zoki.

Na predhodnom putovanju kroz Italiju smo se upoznali i bilo Nam je (Franceski i meni) drago sto si bio nas gost.

Ove godine je i Nama cilj Grcka i uradicemo sve da se jednim delom nasi putevi spoje :aha: .

• U prolazu, 1 post

Cao Zoki, zainteresovan sam za ovu turu i deluje mi bas privlacno. Jedina razlika je u tome sto nemam toliko odmora kao i vi pa bih se posle nekog vremena vratio nazad. Da li bi mogao da mapu puta postavis u Google maps-u ili nekako drugacije jer ne mogu bas najjasnije da vidim sa slike.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja