Zoki1976 13 Napisano Jun 14, 2014 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani bajkeri! Prošlo je dve godine od mog poslednjeg putovanja "Giro Italia" pa je došlo vreme za novu pustolovinu,kako i sam naslov kaže maršuta putovanja je Albania-Grčka-Makedonija(preko CG) .Kreće se 1.avgusta iz Kruševca i put bi otprilike trebao da traje između 40 i 60 dana sa detaljnim obilaskom svih većih gradova,istorijskih nalazišta i ostalih drugih znamenitosti,obilaskom plaža,kupanja... Spava se isključivo u vrećama na otvorenom. Na put idem sa suprugom i ovom prilikom pozivam sve zainteresovane da nam se pridruže ako ne na celom putovanju onda na nekoj deonici. Kontaktirajte me isključivo na telefone 062232869 i 0656500125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jun 16, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio sa putovanja kroz Albaniju, Grcku i Makedoniju, naravno u mnooogo kracem izdanju od toga kako cete vi putovati... Pratio sam i prethodna putovanja i samo mogu da kazem...napisi putopis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jun 20, 2014 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zoki. Na predhodnom putovanju kroz Italiju smo se upoznali i bilo Nam je (Franceski i meni) drago sto si bio nas gost. Ove godine je i Nama cilj Grcka i uradicemo sve da se jednim delom nasi putevi spoje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoroastrian 0 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Cao Zoki, zainteresovan sam za ovu turu i deluje mi bas privlacno. Jedina razlika je u tome sto nemam toliko odmora kao i vi pa bih se posle nekog vremena vratio nazad. Da li bi mogao da mapu puta postavis u Google maps-u ili nekako drugacije jer ne mogu bas najjasnije da vidim sa slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Zoki! Posto ce nam se neki datumi poklopiti, a destinacije su slicne, broj si ostavio pa cimam negde dole na pice! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103665-moto-turisticka-avantura-2014/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...