Jump to content

Moto Zajednica

Prvi put sa STarom na jutrenje

Recommended Posts

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Znam da neces voziti po kisi, ali posle kise vrlo moguce da hoces :)

Ja za vikend zamal' nisam izginuo zbog rupe pune vode, iako sam pretpostvaljao da je duboka i dosta usporio....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 387 postova
  • Motocikl: XTZ 750

Za sad ni to :)

Ali to za kisu u rupe je poznata stvar, i sa kolima sam imao par neprijatnih iskustava- ne moram i sa motorom :D

• Svrati ponekad, 192 postova
  • Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010

Ma zbacio te konj prvi put iz sedla, tek da ti pokaže ko je on, ali to je normalno. Kad se naviknete jedan na drugog bićete fin tandem. Zato što je to dobar konj. Samo ljudi, batalite te babe i čiče što nameštaju koske, jer nisu od jednog napravili invalida. Ja bih joj dao 1000 samo da ne dira ništa

Haha, nije trunka- bilo ih je vise tvrdim :D

Sta ces, kupilo dete igracku pa resilo da se izlomi...:)

@cikamiroslav- konj je daleko bolji od jahaca, ali mislim da cemo se lepo slagati...

Sto se tice baba i deda- ima raznih prica od toga da lece sidu do toga da ubogaljuju ljude... Ja sam ovog puta resio da rizikujem kad sam vec tu i meni se isplatilo- baka lepo izmasirala, bez "lomljenja" kostiju, i dala dijagnozu koju su posle potvrdili rendgen, ultrazvuk i ortoped... Da li je bilo pametno? mozda i nije, ali sam ja imao srece :)

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

poslusaj me i kreni malo po poligonu i vezbanje osmice, skretanja, slalom itd. Ujedno vezbaj i kocnicu i hitno stajanja. To je sve mozda pola h dnevno ali ce ti vratiti poverenje i samopouzdanje plus sto ces biti spremniji. Zajasi ga skroz do kraja rezervoara i stegni nogama.

I jos jedan tip, probaj uvek gledati napred, dosta ispred sebe, tako da bar nekih 50m ispred sebe skeniras na moguce opasnosti iz ulice desno, pesake, neravnine na putevima itd. Isto vazi i za pozicioniranje na putu, po pravilu na sredini vozis ali pred raskrnicama ili nepreglednim situacijama malo se pomeris vise ulevo u odnosu na sredinu da bi imao bolji pogled.

Skretanja planiraj, ako hoces desno/levo, na vreme gledaj situaciju, retrovizore, kad dodjes pred raskrnicu u glavi ti je jasno da mozes ili ne i ili kocis ili - spusti brzinu i 'zalezes' sa laganim gasom i pogledom tamo gde hoces da izadjes iz krivine. Videces kako smooth ide krivina i sa kojom lakocom. Ako tad ipak gledas levo desno samo ces se jos jednom srgati jer nisi sagledao sve na vreme i nastaje haos,

Eto, toliko od mene i obecavam da te vise necu smarati :D

• Podržavam 1

Haha, ne smaras druze- daleko bilo :)

Vecinu ovoga sam vec cuo i video po raznim tutorijalima i ovde na forumu ali nije na odmet cuti to jos xz puta.

Sto se tice voznje po gradu tako i radim i po tom pitanju mislim da sam prilicno oprezan.

Ovo sa ulaskom u krivinu i pracenjem izlaska sam vezbao ka mladenovcu i cini mi se da mi je fino islo- dok nije prestalo da mi ide :D

A poligon mi je definitivno novi najbolji drug nego sam knap sa vremenom, za vikend cu da odem da se vozikam sto vise posto sam svestan koliko to pomaze u svakom pogledu. Jedino me smara sto se... brinem recimo, da mi motor ne padne pri vezbanju na poligonu jer jos nisam proverio da li rame moze da izdrzi podizanje mazge :D

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Jedino me smara sto se... brinem recimo, da mi motor ne padne pri vezbanju na poligonu jer jos nisam proverio da li rame moze da izdrzi podizanje mazge :D

ako može ona možeš i ti :P

znači ništa iz kičme i ruku nego iz nogu ;) i ćopavu otvori ako je pao na desnu stran... ako je na levu možeš nogom kad pridigneš motor ;)

• Podržavam 1

• Enduraš, 6416 postova
  • Motocikl: CRF300L

Posto vozis ST, trebace ti sigurno :P Bez zezanja, na ovaj nacin cuvas kicmu, ramena i ruke. Butni misici su od najjacih na covekovom telu, zasto ih ne iskoristiti.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja