andjeol 2 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ima li neko cetvrtasti znak Piaggio koji ide na poklopac sirene ili zna gde mogu da ga kupim ?Treba mi za vespu et2 ali kapiram da pasuje sa velikog broja vespi.Hvala https://www.google.r...d-(Clip-in-Type)%252F158%253Fclear_cat%253Dtrue%3B500%3B500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Jun 10, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Šestougaoni ima de 'oćeš...BellaMoto npr.Ovaj pravougaoni je rekao bi veoma teško naći,osim Moto Davor kod njega možeš sve da nađeš,ali siguran sam da delje ali DELJE sa cenama.Probaj MotoBike iz Kać-a ili Kompp,ali teško.Najbezbolnije da ti ga neko odštampa-ako nisi picajzla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjeol 2 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Sestougaoni mi nekako bzvz.Cetvrtasti je vec bio na njemu ali prethodni vlasnik ga skinuo i zagubio. Provericu bar koliko delje Davor i da li ima u Kommp-u.Sve se nadam da neko ima negde u nekoj garazi mu stoji i ceka mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sačekaj da se vrati iz Italije za 15-tak dana pa pitaj Dejana. On će sigurno imati neku kombinaciju za znakić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjeol 2 Napisano Jun 11, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Sačekaj da se vrati iz Italije za 15-tak dana pa pitaj Dejana. On će sigurno imati neku kombinaciju za znakić. Hvala Djuxy.Poslao sam mu PP pa kad dodje valjda ce se javiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 11, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.de/s...emblem&_sacat=0 Sada imate PayPal, valjda možete da naručite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjeol 2 Napisano Jun 12, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.de/s...emblem&_sacat=0 Sada imate PayPal, valjda možete da naručite? Mogu, ali nekako vise volim da dam pare nasem coveku nego nekom Nemcu. Zato sam i pitao prvo ovde a onda ako niko nema idemo na ebay.A nisam pojma imao da je paypal aktivan kod nas.Hvala na informaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...