Darko Mihajlovic 4988 Napisano Jun 9, 2014 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan evo , nadam se da ce pomoci , nekim mladjim kolegama , kako ako zele, mogu da zatamne migavce ili stop svetlo ... dakle, korak 1 skinuti zmigavce sa motora jer je tako lakse , mada moze se i zastiti pa na licu mesta ,ali svakako nije neki posao , pa je bolje skinuti ih... zatim , odmascivanje ako su masni , polirani,namazani nekim Q-rcem , pranje , susenje... za zatamnjivanje sam koristio ovaj sprej jer sam se dosta puta do sada uverio u kvalitet motip-ovih proizvoda... maksimalan broj prskanja je tri i to je ujedno i toniranje stepena zatamnjenosti...prska se na daljini od 25-30 cm , i interval , prema uputstvu proizvodjaca je 2 min izmedju prskanja... evo , ovako izgleda posle prvog sloja...znaci , prvi sloj sluzi bukvalno samo da skloni onu narandzastu , ruznu boju migavca... ovo je posle treceg prskanja , mada moze da se racuna i kao dva i po jer sam treci sloj bukvalno vrlo malo , skoro i neprimentno naneo... evo kako to izgleda na motoru ... meni se ova nijansa svidja , zatamnjen je a ipak se vide iz nekih uglova one narandzaste kockice... naravno , kad se upali zmigavac , svetli savrsno... toliko od mene za danas draga moja braco i sestre...ziveli i srecani praznici... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Jun 9, 2014 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4988 Napisano Jun 9, 2014 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 9, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Moze li se ovim sprejem zatamniti i vizir,sta mislis? Inace ovo je extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4988 Napisano Jun 9, 2014 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan e , stvarno ne znam za vizir...na spreju pise stop svetla i zmigavci... za vizir bih pre foliju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jun 9, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne pokusavaj sa tim ni u ludilu, ja sam probao i zazalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Jun 9, 2014 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Za vizir uzmi foliju,ako je vec blago zatamnjen uzmi svetliju nijansu da ne bude bas crn,inace foljia ga stiti od grebanja,lako se operu musice a mozes je i skinuti kasnije ako ti se ne svidi ili uraditi svetliju ili tamniju nijansu... Inace Darko uradjeno je volim modifikacije koje ne uticu na bezbednost a ljudi svasta rade! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 9, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara mi folija,hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 9, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja zatamnjivao ali folijom. Ipak se stiti od ogrebotina a i jeftinije, cak nekad prodavci daju foliju i dzabe jer je za malu povrsinu inace extra odradjen poso! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4988 Napisano Jun 9, 2014 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan a sad mi nesto pade na pamet...da ne treba za ovakvo zatamljivanje atest ili da li je uopste dozvoljeno ovako nesto zakonski... moze li se preko granice itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Jun 10, 2014 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas jos uvek ne treba atest ali je propisano kojom bojom koji deo signalizacije treba da sija a posto je kod tebe žuto i jasno uocljivo nemas problema na teh. A za preko,zavisi gde mislis preko,u Swici i Dojclandu ni nasi standardni motori nebi prosli ali posto su ti zmigavci uocljivi kada su upaljeni nece te dirati,da slabo sijaju zaustavice te u voznji a onda Sto se tice ovih "euro" bivsih komunista,ciganija kao kod nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4988 Napisano Jun 10, 2014 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... i ja sam se setio jbt na kraju , kad je sve uradjeno...haha show Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 240 Napisano Jun 11, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan imam bele led migavce, Kako da ih toniram u zuto, bez menjanja ledovki. Bela je i plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4988 Napisano Jun 11, 2014 Drug član, 1513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa imas ove sprejeve u boji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Jun 11, 2014 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes da ih otvoris, ofarbaj ih iznutra, to ti je mnogo bolje resenje nego farbanje spolja. Uzmi bezbojni lak, dodaj malo zute boje i spricaj dok ne dobijes odgovarajucu nijansu. A mozes i samo boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 240 Napisano Jun 11, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Premisljam se da obojim diode. U svakom slucaju nesto cu napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Jun 11, 2014 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj bojiti diode nece se nista videti,farbaj plastiku,spolja,iznutra,lepi foliju... ali diode ne diraj,neces moci skinuti boju a nista se nece videti narocito po danu,po ces baciti zmigavce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeffrey 2 Napisano Septembar 1, 2014 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da postavim slike kako sam ja uradio takodje sa sprejom. posto na mojoj yamahi su zmigavci ko na traktoru , ali sad su malo manje upectaljivi nego onako zuti Ako trebaju saveti slobodno pitajte... I da dodam po danu se sada mnogo bolje vide kada se ukljuce nego onako zuti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Septembar 2, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi taj sprej drugari?svidja mi se rad,pedantan i unapredjujuc pa bih ija da odradim..poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11824 Napisano Septembar 2, 2014 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeffrey 2 Napisano Septembar 3, 2014 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi taj sprej drugari?svidja mi se rad,pedantan i unapredjujuc pa bih ija da odradim..poz Ja sam gledao po internetu ali mi nesto bilo skupo 800din + 200 postarina tako da nisam ni uzimao. Slucajno sam video na pijaci na nekoj tezgi 600 din samo ako zelis nesto vise, jedan je malo, ja sam moj sprej potrosio na ova 4 zmigavca ali radio sam jedan po jedan umesto da sam stavio sva cetiri jedan pored drugog, ne znam ni ja zasto nisam to uradio na kraju sam tek uklavirio. I ne da ces mozda samo ustedeti na spreju, nego ce ti sve biti u istoj nijansi posto se nanosi u vise tankih slojeva pa nebude svaki sloj isti kao kada radis zajedno. Neprimeti se jako bas ta razlika, samo kad stavis jedan pored drugog i zagledas se dobro jako mala razlika, inace nece to niko primetiti Lepo,lepo nema sta Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...