tomix 8 Napisano Jun 9, 2014 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem polovan motor Aprilia Scarabeo 125, 2002 god. Skuter u korketnom stanju. Potpuno ispravan i funkcionalan. Registrovan godinu dana. 2x ključa, kofer u boji sa naslonom. Cena: 899e Zamena za noviji, skuplji i jači skuter od 250-500ccm. Sale Kragujevac tomixyu@ptt.rs 064.188.0.188 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Jun 15, 2014 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hajde da se dogovaramo. Bolji, noviji, jaci motor i doplata za ovog žutaća.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Jul 9, 2014 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan ...nova gotovinska cena do kraja sezone je 750e fix... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomix 8 Napisano Septembar 30, 2014 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kragujevac (okolina) Motocikl: Scarabeo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam ja nagrabusio sa ovim kradljivcem motora. http://www.palo.rs/srbija-hronika/uhapsen-zbog-kra-e-motora/518929/ Ukoliko ima članova da su iz Kikinde, i da mogu da preporuče neki servis ili imaju servis gde bih mogao da kompletiram motor, neka se jave. Moj motor, tj. ovaj sa oglasa je nekompletan i nalazi se u Kikindi,tj. u SUP-u.Ovih dana bi trebao da gde preuzmem, ali nemam pojma ni gde ću sa njim.. Ukoliko neko ima moto prikolicu i da mi je iznajmi..do NS.a ili da odvoji vreme da ga dovezem do NS'a, gde imaju rasturen Scarabeo. Tako ti je to kad postaneš žrtva lopova, koga su uhapsili. Doplata je otišla u nepovrat a i dobar deo delova sa mog nedostaju. Ukoliko neko želi motor pa da ga sklapa, takodje se možemo dogovoriti..više mi pun kofer oko svega toga.. Svako dobro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 1, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Imam druze ja prikolicu, pozajmicu ti je ... nije problem... imas PP 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22966 Napisano Octobar 12, 2014 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh malera! Ako se odlucis da scarabea rasparcas, tj. u delovima da ga prodajes zamolio bih te da me obavestis... Valjalo bi mi par stvari posto od skoro postadoh vlasnik jednog takvog skutera. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Octobar 12, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ga nece prodavati u delovima, pošto je skuter već kod majstora na sastavljanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22966 Napisano Octobar 12, 2014 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se na informaciji, pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...