orlovi 594 Napisano Jun 7, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Hitno kupujem nove ili polovne sve cetiri membrane a moze i sa siberima za Yamahu YZF 600 Thundercat..Poruke i ponude na pp.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 8, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima nove da se naruce??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Jun 8, 2014 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa Vidik pravi membrane,imas kontakt ovde na forumu potrazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 8, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Pravio...Hocu originalne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jun 9, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan nove membrane sa siberima su ti oko 700e ako se nevaram, jednom sam hteo da porucim za neki motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 9, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan U Italiji oko 70e kom--Provereno i verovatno cu za vikend po njih..Ove pravljene cu da bacim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jun 9, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Original u Delti Krsko,140 e po komadu!Imam dve nove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 9, 2014 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan U Italiji oko 70e kom--Provereno i verovatno cu za vikend po njih..Ove pravljene cu da bacim... cekaj,jel to Djura pravio iz Bg-a? sta znam,na par komada motora mi je pravio i jos su ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Jun 10, 2014 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Imam od starog Fazera 600 kompletne karburatore (iz Francuske,kao novi) mogu i da ih rasturim, ako ti pasuju posalji PP,dogovoricemo se za cenu,pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 10, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan U petak stizu komplet karburatori iz Italije...Ispravni 100e... Tema moze u arhivu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko12345 0 Napisano Jul 17, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Lapovo Motocikl: Yamaha FZR 600R Prijavi odgovor kao problematičan Lukac javi mi se meni trebaju od fazera 600 starijeg tipa membrane sa siberima.. javi mi se cim vidis poruku na 0643474821 ili ako nemas ti nek se javi ko ima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...