Dejan76 0 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam juce imao tu cast da se uclanim u BJbikers zajednicu. Kao sto sam naveo u svom predstavljanju planiram da kupim maxi skuter Kymco Xciting 250 mada u obzir dolazi i Beverly. Nisam imao prilike da vozim ni jedan od navedenih ali mi se Kymco mnogo vise svidja kako zbog samog izgleda tako i u pogledu komocije...čini mi se. Pre polaganja za A kategoriju ( pre par dana ) sam vozio casove na, pored ostalog, burgmanu 650 i shvatio da bi mi takav tip skutera najvise odgovarao....samo da bude manji. Kymco se savrseno uklapa. Aktivno pratim oglase na Polovni automobili i primetiio sam da je interesovanje za Kymca slabo s obzirom da se ponavljaju oglasi iz prosle godine....???? .....to me malo zabrinjava mada ni beverly nije mnogo bolji s obzirom da ih ima mnogo vise u ponudi. Konkretno me interesuje ovaj skuter http://www.polovniau...co_xciting_250/ Ono sto me intrigira je prvo cena, koja je niza od konkurencije. Napominjem da je prosle nedelje cena bila 1600 a sad je stavio 1400 fiksno. Kontam da treba dodati i troskove registracije i prenosa???? Druga stvar je da je oglasivac naveo da je zamenjen kais a presao je samo 10.500 km Molim za pomoc, predloge , sugestije Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Jun 7, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, imaces i troskove prenosa i registracije sa novom saobracajnom i tablicama. Da je presao samo 10.500km, ne bi sigurno menjao ni gume, ni kais. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 7, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan jedino da je menjao gume s obzirom da su bile stare 8 god............. Mada iskreno cim je i kais menjao tja je min 25000 ubio Nego gledaj druze, ja sam vozio tog kymca i bio mi je malo previse krut. Ako planiras vise gradsku voznju beverly je keva + zbog velikih tockova ces manje osecati rupe. Inace sto ne gledas i x9 250 on je u tom cenovnom rangu, piaggiov agregat je odlican( ja ga bas dugo imao, imao i 500 cc i jedan i drugi odlicni!!!) A i x9 ti je preudoban, pravi maxi skuter, i lakse bi ga prodao nego kymca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Jun 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dejane, postoji tema o Xciting 250 modelu u Maxi tehničkom kutku. Tvoju temu od pre neki dan sam prebacio tj spojio sa postojećom temom. I ovo ću prebaciti i spojiti da se priča ne razvodnjava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan76 0 Napisano Jun 8, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 8, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan padano i vracena km = zaobici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...