mightytroll 4 Napisano Avgust 29, 2014 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovih dana završavam obuku za A kategoriju i to baš na Fazeru od 600cc. Siguran sam da iskusniji vozači mogu imati drugačije mišljenje ali iz ugla apsolutnog početnika, mislim da nije dobar izbor. Previše je živahan za nekoga ko nema iskustva. Kada kreneš i razviješ neku normalnu gradsku brzinu (30km/h) doziranje gasa postaje znatno lakše ali se meni gasi na semaforu jer se bojim da dam gas koliko se čuje i kako povuče kada pustiš kvačilo. Savetujem da prvo kreneš u školu pa onda razmišljaš o motoru jer ćeš steći bolji utisak o tome šta ti leži. Ja sam se odlučio za KLE500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amazing 5 Napisano Avgust 29, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750DCT Prijavi odgovor kao problematičan Eto korisne informacije. HVALA Definitivno nije sve u ideji, ima nesto i u praksi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 37 Napisano Avgust 29, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan cestitke za dete, da ste u zdravlju i veselju !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amazing 5 Napisano Avgust 29, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750DCT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala imenjace,da si ziv i zdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12201 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ma prvo deca pa sve ostalo bice motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amazing 5 Napisano Septembar 1, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750DCT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako ali necemo dugo cekati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 1, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan fazer, kao i er-6 moze da ravije 60, 120, 200 kmh.....................sve je u glavi.................. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Septembar 3, 2014 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor je bio Thundercat 600...isti agregat kao u fejzera..komsija mi ima fazera 600 prvi mu motor...Sve je u vugla i kocnica u istoj. Ko da drugi motori ne skacu i nisu zivahni. Garant kad uzmes nesto manje od 600, za godinu dana ces opet traziti 600, a mozda i vise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draguljce 9 Napisano Septembar 26, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije za pocetnike po mom misljenju. Od jacih motora jedino Er 6n/f ali bolje nesto do 250cc prvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Septembar 29, 2014 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nije za pocetnike po mom misljenju. bolje nesto do 250cc prvo. Zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...