edyy 0 Napisano Jun 6, 2014 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam motor yamahu FZR 600 90 god. sipo sam dosad ulje koji su mi davali po nekom katalogu e sad dali je bolje da sipam fulsinteticko ulje u njega i dali moze to sta naskodit masini. LP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Jun 7, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Pa 90-tih nije ni postojala ful sintetika ......polu ili ti ESTER je sve sto smes sipati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jun 8, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pa 90-tih nije ni postojala ful sintetika ......polu ili ti ESTER je sve sto smes sipati ESTER nije drugi naziv za polu-sintetiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14495 Napisano Jun 8, 2014 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Samo razmisljam naglas-nekada su motocikli pravljeni da prelaze vise kilometara i koristili mineralna ulja danas prelaze manje a koriste ful sintetiku!? Ne kazem da full ne valja ali nema sta da trazi u starim motociklima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Jun 8, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Pa 90-tih nije ni postojala ful sintetika ......polu ili ti ESTER je sve sto smes sipati ESTER nije drugi naziv za polu-sintetiku. Kako god ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...