CAJA 1168 Napisano Jun 5, 2014 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Od četiri Honde što sam imao ovo mi je treći regler koji mi crkao. Standardno krenuo da trokira motor na niskim obrtajima(na višim je možda punio nešto) posle 15 min vožnje...ugasio ga i bez problema došao nazad kući i da ga opet upalim kada ono cvrc u sekundi sam znao da je regler nisam merio unuimerom ali ubeđen sam da ne puni kako treba...Još sam na ovom stavio termo pastu jer znam da im je boljka što se pregrevaju a čak sam i ventilator nabavio za njega ali nisam stigao da ga ugradim... E sada kada sam ga skinuo ovo sam zatekao...šta da radim sa ovim konektorom? Takođe me interesuje šta se tačno desilo u regleru da se ovo tako užigalo(žuta žica u pitanju)? Sl. Broj tri mesto gde je "proslinavio" regler E sada pošto sam domaćin za vikend na našem moto susretu skrnavo mi da budem(opet zbog reglera) bez motora na istom a pošto original hondn regler više u životu neću imati treba mi neki dobar after market...znam da član foruma Joška pravi reglere ali nemam njegov broj znam da neko iz Bg-a takođe ugrađivao ili pravio na sličan fazon(čitao po forumu) pa molim za broj telefona jednog ili drugog do subote moram nabaviti regler. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Jun 5, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan OPET se patis sa reglerom . Imas na kupujem prodajem pa procackaj malo, mada sam cuo sve pohvale za Josku, strpi se malo dok ti ne uradi, a do tad vozi tvoj H20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 6, 2014 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Da opet E a taman sam registrovao motor posle ohoho vremena i sada ovo srećom bar mi nije stao u sred nedodjije kao prošli put kada mi riknuo. Malo sutra ću da vozim h2o R P.S. Nabavio sam broj,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 6, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Sh 633-12,polovan 40e nov 90e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Au tebe bas hoce ti regleri . Ja sam ugradio Joskin pre 2 god i od tad nisam imao problema . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene isto radi Joskin regler vec par godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 6, 2014 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ću moći na kile da ih prodajem. Čuo sam se sa majstor Joškom pošto ove fabričke više nikad neću uzeti,tek od srede će biti reglera a do tada kola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Jun 8, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan koliko love ako nije tajna. Isti je i na f4. ja danas gledao i ugradio ventilator da ga hladi!. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 8, 2014 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam za 60e pravi,ko vozi Hondu a ima fabrički obavezno neka montira ventilator da vam ne bi motor stao u nekoj vukojebini a pošto marfi nikad ne odmara to se obično desi po mraku kao meni jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jun 8, 2014 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam na svoja 2 bivsa motora stavio Joskine reglere i potom zaboravio na njih , rade bolje nego originalni ako cuju Japanci za Josku ukrasce nam ga, ce da ga postave tamo za glavnog sefa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...