sine 12 Napisano Februar 8, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ralicu za suzuki sv650s, ovakvu kao na slicu, a ne pravljene, pa da ih budzim Ili pun oklop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 8, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan ovu sliku sam ti ja poslao i nudio takvu ralicu. Molim te reci mi za koju cenu mislis da je uzmes ili koliko si spreman da platis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 9, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa imas li i dalje to u ponudi? 100eura, reci ako treba i vise, dogovoricemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mane shtani, zna li barem neko gde bi to mogao da nadjem ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan www.powerbronze.co.uk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 13, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan POLO KATALOG pa se organizuj sa ovima koji to donose. Prosle godine bila 180 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan prelistaj malo po forumu.neko je pravio to ali sam zaboravio ko tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Mart 16, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Imas oklop mislim preko louisa.Drugar je stavio i dobro lezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam se za ralicu i svi su u fazonu imas u polu, luisu, ali nigde je nema ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Mart 18, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Brrka pravi takve ralice. Potrazi ga preko PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam se za ralicu i svi su u fazonu imas u polu, luisu, ali nigde je nema ??? Nisam ja niukakvom fazonu,samo ti kazem gde je covek kupio oklop prosle godine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci stefane, ali nikako da dodjem do resenja ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 18, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Bicee ti veliki problem da nadjes original, kopija mora samo da bude kvalitetno obradjena sto mozes zahtevati od proizvodjaca kod nas tj da bude deblji sloj poliestera i s tim dobijas na cvrstoci ralice. Nece biti vibracija i lomljave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si vidis niko se ne javlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dodje leto,a ja ne nadje ralicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne bude da niko neće da pomogne http://www.louis.de/_20d339e892396df76b914cec915ce1e15c/index.php?topic=search&searchterm=10007166&cmd.x=12&cmd.y=8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u Srbiji nema nista bez budzevine. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan refresh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare nema, vidi sa brojem jedan da poveca budzet za pola dolara pa mozda nesto naidje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Poz. Koje godište ti je motor ? Da li te interesuje još nešto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo ralica ili pun oklop noviji model SV-a 2004 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...