pijun1 1 Napisano Jun 4, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Doboj,RS Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoć iskusnijih bajkera a pogotovu ljudi koji su imali slian ili isti problem. Pošto sam iz Doboja, RS, a pogodila nas je ova katastrofa od poplave imao sam nesreću da pored svega ostalog (kuće, auta, pomoćnih zgrada) poplava stigne i do mog ljubimca (Yamaha FZ6S) i poplavi ga cijelog. Potrebna mi je pomoć , šta raditi sa njim, kako riješiti na najjeftiniji način ovaj problem ili ga barem zaustaviti pa da čeka bolje dane. Koje su stvari koje bih trebao obavezno uraditi a da iziskuju najmanje novčanih sredstava, pošto nemogu trenutno ulagati veća sredstva. Svi koji imaju iskustva i znanja oko ovog problema dobro bi mi došao svaki savjet. Pozdrav za sve bajkere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Jun 4, 2014 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/101986-potopljeni-motocikli/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Jun 4, 2014 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da cekas,pocni sto pre,na suvom odmah krene da oksidira sve moguce. Pocni sa detaljnim pranjem,rastavi sve sto mozes,susi,podmazuj I sledi korisne savete sa teme iz linka iznad.Puno srece u poduhvatu ti zelim,od srca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...