sumaher 0 Napisano Jun 20, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrijeme je odlično tako da nas očekuje odličan provod na motorijadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Jun 20, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Zrenjanina uletjela u kisu preko Romanije te sam ih pogurao sa strec folijom Sutra javljaju super vrijeme.. Jedan od ovih momaka mi je u rancu iz Zrenjanina donio dva amortizera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 21, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko to jos vozi preko Romanije i ide u Sarajevo bez kisnog odijela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 21, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Ko to jos vozi preko Romanije i ide u Sarajevo bez kisnog odijela. ko nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 21, 2014 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ko to jos vozi preko Romanije i ide u Sarajevo bez kisnog odijela. NAJHRABRIJI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 21, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ipak rekao neiskusni ili ko ide prvi put i nezna da se u Sarajevu u`po ljeta u toku dana znaju promjeniti sva "cetri godisnja doba". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...