Laki_90 620 Napisano Jun 5, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan kad sednem posle njega na beverilija odmorim se Јел си озбиљан или се цимаш? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coa 12 Napisano Jun 6, 2014 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa hocu da ti kazem da je mnogo laksi osecaj pod nogama nego sw, nisam jos probao na otvorenom, ali tamo kapiram da SW rules Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A i malo kada se podmaže štender čini čuda...čak i u ladnoj vodi Posl'o s'telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 9, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ima sad za 3690 nov carnaby cruiser 300ie koji je kao beverly cruiser. ful skuter, jak, okretan a nije tezak. hrom retrovizori, hrom korman, tegici, bela boja, smekerica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 9, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jel izabrala gospođa i boju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Jun 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Било је бела или црвена Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 9, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Budi baja i ovo kupi ženi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 9, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Brugman 650 executive. Nema priče dalje. Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 9, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Vide li ti koliko konja ima dotična Aprilija (gore)? Pa Burgman je bicikla, ja to ženi nikada ne bih kupio. Tašti možda, ali ženi..., ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 9, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kucao sam sa mobitela, nisam video sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nitro187 1 Napisano Octobar 27, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: loznica Motocikl: honda silver wing400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam sw400 2007god i kad sam ga potjerao kući na auto putu mi se upalila zuta lampica ( V ) i negasi se moze mi neko pomoci od čega je ona zasta služi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 525 Napisano Octobar 27, 2014 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, kod Yamahe x max 250, V na inst. tabli se pali na 20 000 km, kada je vreme za zamenu kaisa u prenosu. Ili kontrolu... Prilokom zamene kaisa "brojac km" se resetuje da bi opet za 20 000 km signalizirao da je vreme za promenu ili kontrolu. Ima strucnijih od mene pa ce ti dati precizniji odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nitro187 1 Napisano Octobar 27, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: loznica Motocikl: honda silver wing400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan oke hvala i to mije pomoc posto danas sam uzeo motor i samo najednom upali se lampica negasi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nitro187 1 Napisano Octobar 27, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: loznica Motocikl: honda silver wing400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi je neki francuz rekao ali nikako da se ugasi lampica Искључити контакт, притисните и држите 2 дугмад на сат за 10 секунди, а затим се пребаците на држећи / искључивање контакта, притисните и држите два дугмета на сат за 10 секунди и пребаците онда још притиском Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nitro187 1 Napisano Octobar 27, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: loznica Motocikl: honda silver wing400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam nasao na jednom forumu Јучер ми се упалила лампица В-Матиц која означава да је време за промену каиша јер сам прошао тачно 24ткм. Како сам каиш променио пре 12 ткм, наравно нема потребе за промену, па ето ако некоме затреба процес ресета дотичне лампице је следећи: 1. док је мотор угашен треба притиснути 2 црне тастера (оне за ресет километраже, сата и сл.) 2. док су тастери притиснуте, треба дати контакт 3. држати и даље тастера док лампица в-матиц не почне блинкати (цца 5 сец) 4. пустити тастера и воила, лампица је ресетована Такође још један инфо на који сам налетео на пар форума где сам тражио процес ресета. Та лампица није само намењена да обавести власника након сваких 24ткм већ има и још неке параметре које ЕЦУ прати, а везани су уз вариомат, нпр. Брзина окретања вариомата зависно о брзини мотора и сл., Тако да ако се некоме лампица упали, а није на 24, 48, ... ткм свакако треба бацити око на каиш, вариомат и све проверити. Ја ћу за који дан радити сервис па ћу за сваки случај бацити око и на каиш и тегове. OVO OVAKO DJELUJE RESETUJE( V ) to jeste senzor za kajiš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Octobar 27, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na forum druže! Čestitam ti na kupovini, sa srećom da ga voziš. Znam dosta ljudi koji bi voleli da imaju SW400 Drago mi je da si rešio problem I hvala što si sve lepo detaljno podelio sa nama koji vozimo Silver Wing-ove. Maxi pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nitro187 1 Napisano Octobar 28, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: loznica Motocikl: honda silver wing400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nista na sreću resio sam problem a i ostale neke stvari koje budem znao objavljivaću nekomeće sigurno biti od koristi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Octobar 28, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan -V- je signal za kais ali i za redovan servis ulja u motoru, meni se upalila i ja lepo zovnem majstora i on mi kaze ulje u motoru... ??? Odem,zamenimo i lampica bez resetovanja vise nije upaljena(prisustvovao zameni ulja i filtera tako da nije mogao da je ugasi a da ja ne vidim) Moje iskustvo tako kaze... pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nitro187 1 Napisano Octobar 28, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: loznica Motocikl: honda silver wing400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan o5 mi se upalila lampica V ali kad navučem motor na neki 140 tako nekako i o5 sam je resetovao.. hmm moram vidjeti štaću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kod majstora pod hitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nitro187 1 Napisano Octobar 28, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: loznica Motocikl: honda silver wing400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moze biti i ulje da treba promeniti u motoru ai u prenosu... ja sam mislio da je kajiš ail kad sam otvorio kajiš je skoro nov tako da moze samo biti neka greska ili ulje treba menjati koje je god tvoj sw? koliko trosi koja je max brzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nitro187 1 Napisano Novembar 6, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: loznica Motocikl: honda silver wing400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moze li ko da mi kaze koliko kostaju svećice,prednje,zadnje pločice filter vazduha za sw400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Novembar 6, 2014 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan moze li ko da mi kaze koliko kostaju svećice,prednje,zadnje pločice filter vazduha za sw400 Nazovi majstora Milana iz Loznice. Blizu ti je i ima to što ti treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Novembar 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan moze li ko da mi kaze koliko kostaju svećice,prednje,zadnje pločice filter vazduha za sw400 svecice - cca 15-20e pločice - cca 25-30e po disku filter vazduha - od 10e do 60e zavisi od kvaliteta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 7, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš kn filter i imas ga dozivotno, samo ga odrzavas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...