Mazak 274 Napisano Jun 3, 2014 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Braco, moze li me iko uputiti gdje mogu naci nov ili polovan bendix za BMW F650 1997 godiste? Maestor kaze da im je to mana i da cesto crkavaju...ima li iko slicna iskustva? Takodje cuo sam da je i bendix od Aprilie pegazo kompatibilan? Hvala vam svima u naprijed! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 3, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Braco, moze li me iko uputiti gdje mogu naci nov ili polovan bendix za BMW F650 1997 godiste? Maestor kaze da im je to mana i da cesto crkavaju...ima li iko slicna iskustva? Takodje cuo sam da je i bendix od Aprilie pegazo kompatibilan? Hvala vam svima u naprijed! Trebalo bi da paše od Aplilie Pegaso jer su obe Rotax masine...Samo što sam ja čuo da je taj "bendix" ili pravilnije frajlauf (freewheel, startno kvačilo), kod Aprilie u krv skup...negde oko 360 evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6154 Napisano Jun 3, 2014 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Bokilića, čujem da ima relativno jeftino rešenje za taj frajlauf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 3, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a sta ti tacno fali,nemaju oni bendiks nego fraj lauf mehanizam.kuciste.zupcanik.rolnice. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Jun 3, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Imam kompletan frailauf od pegasa cube,a imam i ceo agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchka 9 Napisano Jun 3, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan wemoto.com dostave za 10ak dana Sent from my ZTE V987 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Jun 16, 2014 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam kompletan frailauf od pegasa cube,a imam i ceo agregat. Hej....nov imas kompletan?? trebao bi mi lezaj samo...rolnice... koliko kosta? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Jun 16, 2014 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a sta ti tacno fali,nemaju oni bendiks nego fraj lauf mehanizam.kuciste.zupcanik.rolnice. . rolnice bi mi samo trebale?? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...