Alekre 14249 Napisano Jun 2, 2014 Integrisan, 7790 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Puig vizir za sve sto ima far precnicka oko 180mm. Sve kao na slikama sa nosacima. Sa moje Kawe, ja sam ga novog kupio i montirao. Menjam ga jer mi je dosadio. 30 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14249 Napisano Jun 9, 2014 Integrisan, 7790 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega odustao, vizir ponovo aktuelan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 153 Napisano Jun 14, 2014 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj motor mali ti je ,meni je trandza dosadila za jednu sezonu jer mi je bila mala.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6881 Napisano Jun 16, 2014 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ok vizir za ok cenu, ali mi ne treba. Čekam da ti dosadi kofer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14249 Napisano Novembar 2, 2014 Integrisan, 7790 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vizirce aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14249 Napisano Novembar 9, 2014 Integrisan, 7790 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da korigujemo malo, 2500 din ili 20 eur. Na prvoj slici ima tu liniju, ne znam kako je nastala, predpostavljam da se neko naslonio na vizir dok je bio motor parkiran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1622 Napisano Novembar 9, 2014 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti već jednom rekoh, Daj ga ovamo. Meni treba za SV 650. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11775 Napisano Novembar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4407 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ti si kralj, kako može komad pleksija da ti dosadi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14249 Napisano Novembar 9, 2014 Integrisan, 7790 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 11. 2014. at 16:10, jasminko VIR je napisao: Ja ti već jednom rekoh, Daj ga ovamo. Meni treba za SV 650. Ne secam se Moguce da sam ga "cuvao" za nekoga pa se to izjalovilo. Salji PP sa podatcima, stize u utorak. @Alexa Sa vremena na vreme mi dune da nesto promenim, prodam i dodam razliku. Inace taj vizir je "proklet". Njega sam kupio prvog i bio sam srecan. Onda vidim i kazem, ne uklapaju mi se retrovizori sada, pa sam kupio druge, 2 puta. Onda sam zamenio rucice, neke kao silikonske RoadDuo, pa sam skontao da sad kad je sve lepo bilo bi do jaja da se stavi neki instrument i neka navigacija, pa kad to vec imam gde da idem a nemam kofere, pa sam i to stavio. Dodatna oprema je zarazna i uvek cu "jos samo ovo da narucim". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...