demro.st 435 Napisano Jun 1, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav evo da se javimo ipak smo odlucili da napravimo p[onovo veliku festu u kisacu.18----------20 jul ove godine na starom mestu u Kisacu pored igralista i pored praznog---za sada bazena... spremicemo vam sirok osmeh nadam se dobro raspolozenje i iskrenu dobrodoslicu.Spremicemo za petak pasulj a subotu zna se vec po tradiciji i obicaju ono po cemu su Kisacke vrane .t.j. MC KISACHCROWS poznat nasu Kisacku S A R M U . Kamp je obezbedjen ko bio zna u Parku u hladu stogodisnjih platana.Ozvucenje na nivou i primereno za nase uslove a SAD posto vlada velika dekintacija resili smo da ulaz za moju bracu bajkere bice 300 din za dva dana ili tri ako odluci da doceka nedelju sa nama u normalno dorucak i sve st ide uz to...a pesaci oni ce da placaju ako dodju..200 din po danu ...necemo vise da kaznjavamo moje bajkere sa skuplim ulaznicama od pesaka. od rok grupa koji ce da nam testiranu bubne opne pozvali smo sledece ;Zemljotres iz Aradaca.Gad father iz Crvenke, rock is back iz Republike Slovacke i jos dve koje su na tenderu moje komisije za kulturnu delatnost. Za sada toliko voli vas Janko i njegove crne vrane iliti MC KISACH CROWS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Jun 2, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da dolazimo! To se nepropusta!ko nije bio topla preporuka od srca!Definitivno imate naaaaaajbolju sarma na svetu!pozdrav Crowsima od Dragonsa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jun 3, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da dolazimo! To se nepropusta!ko nije bio topla preporuka od srca!Definitivno imate naaaaaajbolju sarma na svetu!pozdrav Crowsima od Dragonsa! hvala"dejane" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Jun 4, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da stoji ni jaka firma ni opština ni jaki sponzori da bi se nesto napravilo i to mogu da garantujem 1000% samo malo truda i snalazljivosti. Za koju nedelju ću otvoriti temu o tome i sami će te se uveriti u to 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...