Jump to content

Moto Zajednica

IV Kisach crows weekend

Recommended Posts

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

pozdrav evo da se javimo ipak smo odlucili da napravimo p[onovo veliku festu u kisacu.18----------20 jul ove godine na starom mestu u Kisacu pored igralista i pored praznog---za sada bazena... spremicemo vam sirok osmeh nadam se dobro raspolozenje i iskrenu dobrodoslicu.Spremicemo za petak pasulj a subotu zna se vec po tradiciji i obicaju ono po cemu su Kisacke vrane .t.j. MC KISACHCROWS poznat nasu Kisacku S A R M U . Kamp je obezbedjen ko bio zna u Parku u hladu stogodisnjih platana.Ozvucenje na nivou i primereno za nase uslove a SAD posto vlada velika dekintacija resili smo da ulaz za moju bracu bajkere bice 300 din za dva dana ili tri ako odluci da doceka nedelju sa nama u normalno dorucak i sve st ide uz to...a pesaci oni ce da placaju ako dodju..200 din po danu ...necemo vise da kaznjavamo moje bajkere sa skuplim ulaznicama od pesaka. od rok grupa koji ce da nam testiranu bubne opne pozvali smo sledece ;Zemljotres iz Aradaca.Gad father iz Crvenke, rock is back iz Republike Slovacke i jos dve koje su na tenderu moje komisije za kulturnu delatnost. Za sada toliko voli vas Janko i njegove crne vrane iliti MC KISACH CROWS

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR

Naravno da dolazimo! To se nepropusta!ko nije bio topla preporuka od srca!Definitivno imate naaaaaajbolju sarma na svetu!pozdrav Crowsima od Dragonsa!

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

Naravno da dolazimo! To se nepropusta!ko nije bio topla preporuka od srca!Definitivno imate naaaaaajbolju sarma na svetu!pozdrav Crowsima od Dragonsa!

hvala"dejane"

• Svrati ponekad, 295 postova
  • Motocikl: s1000xr

Ne mora da stoji ni jaka firma ni opština ni jaki sponzori da bi se nesto napravilo i to mogu da garantujem 1000% samo malo truda i snalazljivosti. Za koju nedelju ću otvoriti temu o tome i sami će te se uveriti u to

• Podržavam 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja