Kraljevic Marko 93 Napisano Maj 31, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ili uzeo na zajam, knjigu za polaganje testova za A kategoriju. Posto sam ja iz Kragujevca, prednost bih dao, da to zavrsimo lokalno. Da ne komplikujemo stvari sa brzim postama. Uzeo sam testove iz kopirnice, ali mi je nezgodno da ucim pitanja napamet. Zato bih trebovao knjigu. Ako neko ima neki predlog, izvolte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Maj 31, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne snadjes za knjigu, idi na vozam.com , ja sam odatle ucio i polozio teorijski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 31, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Имам ја комплетне тестове са свим потребним законима, правилницима и осталим стварима на флешу....200 мегабајта је све! Аплоудујем негде и ти скинеш. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 1, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ili uzeo na zajam, knjigu za polaganje testova za A kategoriju. Posto sam ja iz Kragujevca, prednost bih dao, da to zavrsimo lokalno. Da ne komplikujemo stvari sa brzim postama. Uzeo sam testove iz kopirnice, ali mi je nezgodno da ucim pitanja napamet. Zato bih trebovao knjigu. Ako neko ima neki predlog, izvolte Idi na sajt autoskolapravotestovi! Imas testove u elektronskoj formi, lako za vezbanje, bez pogresnih odgovora. Srecno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8322 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđujem za sajt autoskolapravo, nađes testove za kategoriju, provežbaš i nema greške. To su pitanja koja dobijaš na testu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kraljevic Marko 93 Napisano Jun 1, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan drugari, kompjuterska tehnika i sajtovi. tako ce biti. zivi bili i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aadlv 6 Napisano Jun 11, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđujem za sajt autoskolapravo, nađes testove za kategoriju, provežbaš i nema greške. To su pitanja koja dobijaš na testu. Sve je to lepo, samo na sajtu nema odgovora... A da ucis pitanja na preko 150 strana bez tacnih odgovora..... malo je hevi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Jun 11, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema odgovora? Ako u testu kliknes na neki odgovor i pojavi se zelena lastica - tacno, a crveni X - netacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kraljevic Marko 93 Napisano Jun 13, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan Sajt auto skole Pravo za pitanja iz kategorije A je super. Kliknes i on line ti se potvrdi odgovor, da li je tacan ili ne. Problem je sto ta skola nema testove za kategoriju A.Ona ima pitanja po oblastima ali nema testove. Pohvaljujem i sajt autoskole Eurostart koji ima super testove iz oblasti kategorije A, ali nema dobro resena pitanja po oblastima. Pa preporucujem kombinaciju ova dva sajta, tj ove dve skole. Oblasti su: Osnove bezbednosti saobracaja (oko 182 pitanja) Posebne mere i ovlascenja (oko 61 pitanje) posledice nepostovanja propisa (oko 182 pitanja) Pravila saobracaja (oko 759 pitanja) Saobracajna signalizacija(oko 524 pitanja) Vozaci (oko 140 pitanja) Vozila (oko 358 pitanja) Ali pre svega mislim da se treba procitati literatura. Ja sam nabavio i procitao knjigu. Stvari su sada mnogo jasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima link za online literaturu za A kategoriju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano April 5, 2015 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno najbolje odrađeni testovi za vežbanje su na sajtu Zajednice auto škola Srbije. Pitanja su svuda ista, to su ta pitanja koje je MUP postavio, ali ovde imate mogućnost da, kad rešavate i naletite na pitanje koje vam je nejasno ( a možete i na ono koje vam je jasno ) , klikom na "komentar" otvorite objašnjenje i član zakona zbog čega je to tačan odgovor. Što se tiče samog vežbanja, imate i kod nas ( autoskolavir) na sajtu opciju da vežbate pitanja samo za "A" kategoriju. Mi smo sve sortirali i po oblastima ali i po kategorijama, A,B,C,D i F . Jedini problem je, kad je u pitanju vežbanje na sajtu Zajedice auto škola Srbije ( autoskolaonline ) je što morate biti upisani u neku od auto škola koja je članica zajednice, pa vam škola dodeli pristupnu šifru da možete da preko njih učite i vežbate...., ali to je najbolje mesto i sistem za učenje i jedino mesto sa svim 100% tačnim odgovorima. Kod svih nas se potkrao izvestan broj nekih pogrešnih odgovora. Taj broj je procentualno zanemarljiv za konačni ishod polaganja, ali ga ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 5, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam krajem pretprošle godine polagao testove, vežbao sam samo online na sajtu autoškole Pravo, i položio iz prve sa samo jednom greškom ... A mator konj, knjigu nisam u ruke uzeo dva'es i kusur godina ... lagani su testovi, puno lakši nego što su bili u prošlom milenijumu kada sam polagao za B. Zato sam vožnju položio tek iz trećeg puta, prokleti STOP znakovi, postavljaju ih na najgorim mogućim mestima, vrebaju iz potaje nespremne novopečene bajkere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne snadjes za knjigu, idi na vozam.com , ja sam odatle ucio i polozio teorijski. Potpisujem, i ja sam prvi put na sajtu auto skole pravo i pao, jednostavno je neprakticno, sva pitanja su redom pa u jednom testu imas lupam 10 slicnih a na vozam.com imas probne testove, uradi sto vise tih i prolazis sigurno, ja sam drugi put samo tu vezbao i prosao bez problema, prepoznao sva pitanja na polaganju koja su mi padala na tim probnim testovima na racunaru, samo kazem uradi ih sto vise, tj sto vise kombinacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano April 18, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja sve testove za A. Skini sa ovog linka. To ti je sve! Nista vise nema! Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano April 18, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi možda zatreba drugaru - HVALA, skinuo i ja. samo me interesuje da li su svi odgovori ispravni tj da li ima pogrešnih odgovora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano April 18, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ispravno. Ja sam odatle ucio i polozio (pre godinu dana) sa maksimalnim brojem poena - moze se reci iz prvog puta. Kada sam polagao stvarno prvi put, tek sto je pocelo polaganje, na telefoni mi se ukljuci alarm i izbace me tako da taj izlazak na polaganje uopste ne racunam. Sledeci put sam ostavio telefon u kolima i polozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano April 20, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja sve testove za A. Skini sa ovog linka. To ti je sve! Nista vise nema! Srećno! Zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano April 20, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu! Tu smo da se pomazemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...