milan12 0 Napisano Decembar 6, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Rijeka Motocikl: tomos atx Prijavi odgovor kao problematičan u planu je mz etz 251 ili 250 nisam siguran još, najviše bi se ja i cura vozili pa bi možda uzeo 250 zbog dužeg sjedišta imat čemo više mjesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 6, 2016 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od veličine devojke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan12 0 Napisano Decembar 6, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Rijeka Motocikl: tomos atx Prijavi odgovor kao problematičan a nije neka sitna, ima nas obadvoje ja nekih 90 kg ona oko 80 eto nakupi se, a i cura je rekla da joj je ljepši 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 6, 2016 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima devojka ukusa...mislim za 250. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan12 0 Napisano Decembar 6, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Rijeka Motocikl: tomos atx Prijavi odgovor kao problematičan hahaha ima ima, eto ona je čisti laik što se tiče motora postavio slike i pito koji ti je ljepši kaže 250 odlično reko i meni je taj ljepši, tako da je pala odluka u prolječe se kupuje a za sada se skupljaju informacije šta kupiti i što jeftinije proči, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Decembar 6, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao...kupi 250 veci je mada je 251 lepsi,bar meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan12 0 Napisano Decembar 6, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Rijeka Motocikl: tomos atx Prijavi odgovor kao problematičan postavio sam pitanje u temi mz kupujem- prodajem ali nitko da odgovori, zar nitko nije radio generalku i nitko nema nekakvih savijeta za kupovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 6, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan postavio sam pitanje u temi mz kupujem- prodajem ali nitko da odgovori, zar nitko nije radio generalku i nitko nema nekakvih savijeta za kupovinu Dobrodosao! Kakav god da kupis kostace te! I preporuka je da ne stedis na delovima! Nego kupis kvalitetno i trajace!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan12 0 Napisano Decembar 7, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Rijeka Motocikl: tomos atx Prijavi odgovor kao problematičan znači preporuka je kad se več radi da se stave kvalitetni djelovi, ljudi hvala vam na pomoči, a sada u potragu za motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 8, 2016 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Obrisano par postova. Idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Januar 25, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, zovem se Lazar i od skoro sam postao ponosni vlasnik jednog mz 250 ts. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 25, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 25, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Upadaj.Pun gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 25, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Lazare. Stavi nam koju sliku da ga vidimo malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Januar 25, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima, evo slika, motor je u fazi sredjivanja i ima dosta da se radi. za sada su ofarbane dekle i tockovi, skracen i ofarban zadnji blatobran, podignut i ofarban prednji blatobran, treba napraviti rep i sediste, ofarbati rezervoar, zameniti auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan.91 0 Napisano Januar 25, 2017 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Zovem se Stefan, dosljak iz Herceg Novog, trenutno u Beogradu zivim. Inace trenutno nemam MZ ali vec neko vreme aktivno trazim neki primerak od 250ccm, pa se nadam do leta ce neki doci u ruke a do tada ovde da malo izucim o njemu jer od svih motora nikad dodira nisam imao sa MZ. Mehanicki sam potkovan osnovama jer sam dugo sa ocem radio oko tomosa raznih pa verujem da nije velika razlika.... Sent from my LG-D851 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Januar 26, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 26, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Stefane. Msilim da ti je osnova odlična jer smo i mi "stariji" isto krenuli od Tomosa. Sve što ti treba pitaj, tu smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexa85 44 Napisano Februar 11, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha tzr 50, mz 251, Yamaha R6, Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Ja sam Dexa. Imam Mz 251 Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda uredan,očuvan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 12, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @- Veljko, ne zajebavaj ! Motor jeste pristojno ocuvan i poprilicno kompletan, fale mu samo retrovizori, a oni maltene spadaju u potrosni materijal i sto je auspuh skrnav. Pominjes auspuh, rezervoar, brazde na diskovima sto se na ovoj slici i ne vidi, al se vidi na onim slikama u temi " nasi ljubimci ". Ako si vec gledao tamo, ne mozes reci da je samo rezervoar farban - pogledaj malo bolje, videces da je ceo motor ofarban u metalik boju. Viljuska nije od drugog modela vec je njegova, a ono plavo sto vidis na cizmama stapova su neke nalepnice koje su izguljene. Sediste nije presvuceno " nekim dzakom " vec je to fabricka presvlaka, al stara 26 - 27 godina ( kad se uvecaju slike, vide se one pruge na sedistu ). Bilo kako bilo, za motor star 27 godina - odflicno izgleda ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 12, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Onda udri pic seansu i deo po deo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mario1300 1 Napisano Maj 30, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Mz es 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Mario iz Zagreba. Vozim Es 175/2 sa 250 masinom,vape paljenjem 12v i jos par sitnica. Trazim masinu od ts 250/1 sa 5 brzina ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 30, 2017 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Mario. Motor ti je mnogo lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 30, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao - stvarno - mnogo lep ES. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...