red_alert 16 Napisano Maj 26, 2014 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan e sad ovako imam problem sa kocnicom od kad sam zamenio ulje i plocice na prednjem tocku ,,nikako da dobijem tvrdu komandu ,, ispustao ulje oko 500grama ,,i nece ,, sta da radim dal da menjam glavni kocioni ili sta da radim ,,upitanju je zx9r 96 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Maj 26, 2014 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Nisi dobro isfiltrirao sistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 26, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao ukucati "kocnica" u search box? Ovo pitanje se postavlja otprilike jednom u 5 dana. Probaj ovo za pocetak, a ako ne ide, onda malo podrobnije opisi sta si radio i kako. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/101329-kako-odzraciti-kocioni-sistem/page__view__findpost__p__1627603 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Maj 26, 2014 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan sta treba da radim da bude kako treba ,,znaci pola litre ulja sam propustio kroz sistem i nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Maj 26, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan I 5 litara da propustiš ne vredi ako ne izbaciš sav vazduh iz sistema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Maj 27, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan I 5 litara da propustiš ne vredi ako ne izbaciš sav vazduh iz sistema. Bas tako! Probaj sa ovim link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 151 Napisano Maj 27, 2014 Iceman, 173 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Isti sam problem ja imao na Suzukiju SV 1000 S. Problem je sto ti gumice na kljestima suvise vracaju klipove nazad. Resenje je da razradis klipove. Skines kljesta, stavis nesto sto je tanje od diska izmedju plocica i pumpas. Pa vratis klipove i tako par puta. Meni je ovo pomoglo. I siguran sam da si izbacio sav vazduh iz sistema (i meni su svi rekli da imam jos vazduha, ali nije to problem). Pre ovog probaj da zalepis pritisnutu polugu kocnice za guvernal i ostavis preko noci. Nadrukas pa zalepis u stisnutom polozaju. Tokom ovog postupka gumice bi trebalo da se same povuku malo i srede problem. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Maj 27, 2014 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan skidao sam kocnice da ih ocistim rasturane su komplet ,, ide sve lako i ujedno menjane plocice pa kad sam to radio ajd i ulje da menjam ,,kad ono cvrc ,, ima druk kad odpustim selnu ujutru ali posle par pritiska opet isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 151 Napisano Maj 28, 2014 Iceman, 173 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam to radio i opet sam imao probem. Posto imas vise klipova na kljestima najverovatnije ti neizlaze svi ravnomerno. Sve ti pricam iz licnog iskustva. Moras da razradis klipove svaki pojedinacno. Smaranje je ali to je meni upalilo. A sve sam drugo probao pre toga. Jedino sto sam radio pri razradjivanju je da sam mazao klipove sa mascu za kocnice. To ima da se kupi u prodavnici delova za automobile. Mozda su ti gumice u kljestima zrele za zamenu. Matore su pa su otvrdnule i malo se razvukle. Kad sam razradio i namazao klipove vise nisam imao problema. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...