GoranTini 320 Napisano Februar 11, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Eeeej,Markone a Gorana si zaboravio jel? Tini Vas ceka na auto putu kod Malog Pozarevca samo cemo se dogovoriti za vreme. Ok? A u povratku kroz Mladenovac kod mene, pa bar na kafu i kolacice ili torticu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Joj ljudi ova tura me mnogo "muči". Jako mi puno zavisi od posla ali ako budem mogao obavezno se priključujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 12, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Darko Dav stavljaj vojnicki kazan druze Nadam se da je bio pomor divljaci ili ce biti do nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 12, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim nista od toga, subota minimalna -7 maximalna -1. Ne verujem da ce se nedelja bitno razlikovati tako da tesko da cemo uopste krenuti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Februar 12, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Koliko ja vidim nista od toga, subota minimalna -7 maximalna -1. Ne verujem da ce se nedelja bitno razlikovati tako da tesko da cemo uopste krenuti... Za nedelju pise da ce biti sneg :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 12, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravili ste mene Na putu do batocine prolazite pored mene svakako, nalazim se na 44.17.03.59N i 26.01.14.95E, tik pored auto-puta! Vec sam imao planove da odem na taj gulash a ako se usvoji predlog grupe da se ode tamo, onda mozemo zajedno da odemo! Usput mozemo da obidjemo i etno selo u Velikoj Plani koje se otprlike nalazi na 44.20.45.18N i 21.06.26.72E i dalje tim putem prema Zabarima i odatle desno preko Kusiljeva i ostalih sela otici do Svilajnca! Ako se nalazimo u Batocini pa odatle prema Plani do etno sela... sve je to u krugu od 30ak km, blizu... Ko nije video slike iz etno sela: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=14757.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 12, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Zaboravili ste mene Na putu do batocine prolazite pored mene svakako, nalazim se na 44.17.03.59N i 26.01.14.95E, tik pored auto-puta! Vec sam imao planove da odem na taj gulash a ako se usvoji predlog grupe da se ode tamo, onda mozemo zajedno da odemo! Usput mozemo da obidjemo i etno selo u Velikoj Plani koje se otprlike nalazi na 44.20.45.18N i 21.06.26.72E i dalje tim putem prema Zabarima i odatle desno preko Kusiljeva i ostalih sela otici do Svilajnca! Ako se nalazimo u Batocini pa odatle prema Plani do etno sela... sve je to u krugu od 30ak km, blizu... Ko nije video slike iz etno sela: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=14757.0 Sstrujo nisi zaboravljen nego te nema da se javis. Samo da bude lepo vreme, a za sve ostalo cemo se lako dogovoriti, ali po prognozi za subotu ne verujem da ce nedelja biti bolja. U svakom slucaju ako ne u nedelju onda moze neki drugi dan ali kako se grupa dogovori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Februar 12, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, prognoza nam ne ide na ruku... U NS, BG i KG čak najava snega u petak na subotu. Temperature od -5 do 0 Gedamo i dalje u nebo. :-\ Ja sam spreman i računam na tu rutu makar išao sam ako vremenske prilike dozvole. Niko nije zaboravljen i svi ste dobrodošli i bez najave! Ko god se pojavi na zbirnom mestu u predviđeno vreme i želi da krene niko ga neće sprečiti! ;D Isto tako neću zameriti nikom ko se najavio,a zbog bilo kog razloga se ne pojavi. U slučaju da vreme bude loše, prvi sledeći vikend (nedelja) sa dobrom prognozom je naš! Ajde ljudi, tamo na jugu ste poznati po vračima ;D ;D ;D Uvračajte nešto da se temperatura podigne i da se raziđu oblaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Februar 12, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da ne pada sneg, hladnoce se ne plasim. Ako ne zaveje, tamo sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Februar 12, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja se odjavljujem za ovaj vikend posto me ubija prehlada vec mesec dana i nikako da prodje. Citiraj U slučaju da vreme bude loše, prvi sledeći vikend (nedelja) sa dobrom prognozom je naš! Ajde ljudi, tamo na jugu ste poznati po vračima ;D ;D ;D Uvračajte nešto da se temperatura podigne i da se raziđu oblaci! Zauzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Februar 12, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ja se odjavljujem za ovaj vikend posto me ubija prehlada vec mesec dana i nikako da prodje. Citiraj U slučaju da vreme bude loše, prvi sledeći vikend (nedelja) sa dobrom prognozom je naš! Ajde ljudi, tamo na jugu ste poznati po vračima ;D ;D ;D Uvračajte nešto da se temperatura podigne i da se raziđu oblaci! Zauzet Nema veze! Čeka te sledeći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Februar 12, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Nema veze! Čeka te sledeći Ako mislis na 01.03 tad sam u Bjeljini a kako stvari stoje ostacu verovatno do 03.03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Februar 12, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Nema veze! Čeka te sledeći Ako mislis na 01.03 tad sam u Bjeljini a kako stvari stoje ostacu verovatno do 03.03 Xe, xe, xe... se praviš loood ;D Ima jedan između: 24.02.2008. pada na nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Februar 12, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisi me bas skontao pa cu ti razmrsim ovaj vikend nema sanse da idem negde. jer sam bolestan. 23 i 24 me vec odavno rezarvisali. Tako da je jedina opcija da se zajdno provozamo je Bljeljina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 12, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Zima, zima e pa sta je... OK razumem odustajanja ako pada sneg ali sve ostalo... Drugari ne dajte se omesti tako lako, ja sam sjahao pre 10 min i hladno je malo onako, na nezasticenim delovima malo pece minus i magli kaciga (nisam stavio HJC nego neku rezervnu za kvalifikacije ) Sve u svemu lepo vreme za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Februar 13, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako se obistine prognoze tesko da cu ici, mada imam ok opremu ali hm...minus je minus! Ostavicu za neki drugi vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ako se racuna mozemo mi kolima da krenemo. Ako treba uzecu ja auto, dogovorimo se i idemo a ako ne, ostavljamo za drugi vikend kada bude lepse vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan U subotu i nedelju prema prognozi najvisa dnevna ce biti -4 celzijusa, sledece subote 12 suncano, nedelja 13 sa kisom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Februar 14, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj U subotu i nedelju prema prognozi najvisa dnevna ce biti -4 celzijusa, sledece subote 12 suncano, nedelja 13 sa kisom. Ok, ovako je sa moje strane: Zvanično se akcija obustavlja ovog vikenda a aktiviraćemo je čim bude lepše vreme (kada se ispune oni uslovi sa početka). Znao sam ja da ću da ga izbaksuziram sa najavom... To je najlepše kada osvane lepo jutro, sedneš na BJB forum, pitaš koga ima, ide li neko... pa zapališ... ali ne, ja sam hteo da omasovim i eto... ;D Videćemo šta će se dešavati u nedelje 24.02., 02.03., 09.03. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj U subotu i nedelju prema prognozi najvisa dnevna ce biti -4 celzijusa, sledece subote 12 suncano, nedelja 13 sa kisom. Ok, ovako je sa moje strane: Zvanično se akcija obustavlja ovog vikenda a aktiviraćemo je čim bude lepše vreme (kada se ispune oni uslovi sa početka). Znao sam ja da ću da ga izbaksuziram sa najavom... To je najlepše kada osvane lepo jutro, sedneš na BJB forum, pitaš koga ima, ide li neko... pa zapališ... ali ne, ja sam hteo da omasovim i eto... ;D Videćemo šta će se dešavati u nedelje 24.02., 02.03., 09.03. ... Ok, moze, ja sam za... Ostaje nam da se nadamo za sledece nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ovj gulas ce biti bez vas Za ove u blizini nema izgovora,imate vi i kola ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Znaci ovj gulas ce biti bez vas Za ove u blizini nema izgovora,imate vi i kola ;D ;D ;D E druze... auto mi kod majstora... zeza me plin, ako ga sredim doso bih. Mogu i sstruju da povezem a ako nece bez motorica ponecu i njega u gepeku Samo AKO sredim auto jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Znao sam ja da ću da ga izbaksuziram sa najavom... To je najlepše kada osvane lepo jutro, sedneš na BJB forum, pitaš koga ima, ide li neko... pa zapališ... ali ne, ja sam hteo da omasovim i eto... ;D Cuti samo, Sci nije ni krenuo, a stigao je do 7 strane. ;D Bice sve ok, ima dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Zato mi i treba trening do Batocine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Zato mi i treba trening do Batocine ;D greska,do svilajnackog gulasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...