oldtajmer 78 Napisano Jun 1, 2014 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan On vec ima ugradjen uredjaj, koji sprecava da svedlo radi kad vergla.A ako ga nema, masa relea za svetlo se vezuje preko namotaja alnasera. I u jednom i u drugom slucaju dok vergla nema svetla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 1, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ubacis LED pa neka gori i 15 minuta, nije problem Gde zivis u NL? Mozemo otici malo brommeren neki dan? Elaboriraj malo? Kakav led? Ne vozim ja samo zimi. Blizu. Z'meer. @nik Aj. Mali mi igra neku igricu (Vin Diesel otima i krade neke motore po gradu ) i onda, vec vozeci motor, stade i uze drugi sa parkinga uz rijeci "ovaj ima puniji accu" Znaci trauma iz porodice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan N umem elaboriram. Znam da meću u auta led sijalice, kako u starije automobile sa starijim sočivima tako i u ganc nove umesto xenon. Tu smo onda blizu. Ja sam u rdam ali na strani do zmeer. Možemo se dogovoriti jedan dan ako bude lepo vreme malo da obiđemo neki krug. Da tebi mali ne potroši akumulator?? Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jun 1, 2014 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hmm krenuo da crtam i vidim da nece moci. Moralo bi se zakomplikovati sa jednim tajmerom za zadrsku drugog relea. A ako se rsdi tajmer onda je pametnije na tajmer svetlo povezati. Od prostih varijanti imas moju prvu verziju-okidanje relea pomocu lampice od ulja (najlakse i najpametnije, kad ce upaliti u voznji lampica?!) Druga varijanta koju ti je okacio @oldtimer (za tebe mozda malo komplikovana) i mogucnost recimo da ubacis vremenski rele ? Sent from my SM-G900H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...