ITGajic 2 Napisano Maj 23, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Drugari ovako, imao sam Hondu nsr godinu dana.. Imao sam razni iskustava sa njom, najozbiljniji kvar i deo koji sam mjenjo je karburator.. I pre 2 sedmice zamjenim za yamahu tzr.. Yamaha je bila kod mog dobrog pirjatelja koji je pao i ne moze vise da vozi motor(nije pao sa yamahe), tako da je yamaha ostala ne taknuta on je njoj uradio generalku zamjenio klip karije obrusio cilindar, uradio je dosta posla. I prodao je i i nekako se ja domognem nje.. Vozao sam je normalno nisam prelazio 6 hiljada obrtaja. Kad sam je uzeo alnaser nije bas najbolje radio pa sam ga ocistio i radio je normalno. I neki dan sam presao 20 km i kad sam dolazio kuci na neki 500 m od kuce poce nesto da mi se cuje kao da vergla u voznji kao da alnaser okrece tako mi se cinilo. Dodjem kuci skinem alnaser upalim na guranje opet se cuje, al kad drzim kvacilo ne cuje se nista, kad ubacim u prvu i krecem pocne da pisti isto kao da vergla takodje u drugoj u 3 tesko ubacim a u 4-5-6 se nista ne cuje.. Tako da ja mislim da nije do mjenjaca nesto.. Ako mogu da cujem i vase misljenje, mnogo bi mi znacilo. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Maj 23, 2014 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da nije lamela , kako si objasnio trebalo bi da je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ITGajic 2 Napisano Maj 23, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nije lamela , kako si objasnio trebalo bi da je to Cudno mi sto nije u svakoj brzini.. Zeznuto mi je sto u bliyini nemam ni kakav servis ni dobrog majstora kome mogu da vjerujem. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...