MotoBikeBanjica 0 Napisano Maj 22, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, moje ime je Djordje, iz Beograda sam, tacnije sa Banjice i ovde sam kao predstavnik i vlasnik servisa MotoBikeBanjica. Ponosni vlasnik Piaggio Liberty-a, ponekad pozajmim Hondu Transalp od sina koji je ujedno i jedan od majstora u servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano Maj 23, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Maj 23, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su ovo došla vremena... ja kad sam bio mlad sam "pozajmljivao" kola od ćaleta... Sad očevi pozajmljuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Maj 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan dobro je dok ima sta i od koga da se pozajmljuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmaki 6 Napisano Maj 24, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera Runner 200 vxr Prijavi odgovor kao problematičan Djole Legendo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Maj 24, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Djole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...