zikale 4 Napisano Maj 22, 2014 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=5&act=4&adv=51395124774966140&f1=details&slink=6jwb3m 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 22, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Za moj ukus ovo je užasan pravac :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 22, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebalo da bude " Cafe racer " - na Bugarski način ! :zvizduk: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Maj 22, 2014 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dirt tracker Verstuurd van mijn GT-I9070 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Maj 23, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo skroz dobro odrađeno. Jedine dve stvari koje bih ja ovde dodao su nekakvi bočni paneli da prekriju prostor gde je akumulator i neke gume sa kramponima umesto ovih drumskih. Po meni, sve ostalo je za bar 4+ ako ne i za 5. Ja bih ovo slatko terao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Maj 23, 2014 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos gume sa kramponima i harmonike na viljusci i eto ga dirtster/scrambler... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 23, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A za koje podloge bi onda bila namjena ovog tenka na kramponima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Maj 23, 2014 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Skembler ( scrambler) je motor prepravljen tako da dobije mogucnost off road voznje ( naravno ne koliko enduro i off motori ) i time priusti dozu avanturizma. Osnova za prepravku su motori koji su i osnova za prepravku u caffe rejsere, samo se kod njih stavlja poviseni koroman ( koji pruza mogucnost voznje stojecki) i dizu se auspusi. Naravno ima jos gomila detalja koji se rade, ali ovi su najuocljiviji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 23, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Skrembleri, moji omiljeni Po amerikanski se zovu i DualSport ali to je relativno novi i opštiji izraz za novije motorcikle od ovih gvozdenih iz perioda 1950-'80. Pod DS takođe spada i skoro obavezna zamena prednjeg vešanja i točka enduro verzijom, zadnje tu i tamo. O skremblerima i preradama u iste bih mogao da pričam tri dana. Na kraju krajeva, moj predhodni motor sam 70% skremblovao do trenutka prodaje a i ovu Hondu iz potpisa čeka slična sudbina Elem, ovaj stroj sa prvog linka je Street Tracker prerada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikale 4 Napisano Maj 24, 2014 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena motora je 2600e ,za te pare ne moze da se kupi i ovako prepravi kod nas ?Sa carinom i porezom +reg ne bi presao 3300e. Slazem se sa icatenej i meni bi slatko "legao" nije ovde malo para ulozeno i kvalitetno je odradjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakivfr 0 Napisano Octobar 7, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pravac otpad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 7, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan nema ga vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...